Προς το περιεχόμενο

iphone 4s απο ebay?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.

θέλω να πάρω iphone το 4s εδώ Ελλάδα πουλιέται  130-200 μεταχειρισμένο και τα περισότερα εχουν κλειδωμένο icloud  στο ebay πουλιέτε καμια 80αρια ευρο. 

Αν το πάρω απο ebay θα έρθει iphone η θα ερθει μαιμου iphone? 

Δημοσ.

σιγουρα θα ναι επισκευασμενο με μη γνησια ανταλλακτικα και τωρα η apple κλειδωνει τις επισκευασμενες συσκευες ψαξτο.....εκτος αν κατσεις χωρις updates

Δημοσ.

Aυτο με τα ανταλλακτικα δεν μπορει να ισχυει..Τα διαβασα και εγω...Αλλα ειδα οτι ισχυει μονο για ανταλλακτικα απο το touch id κτλ κατι που δεν εχει το 4s ετσι και αλλιως...Οποτε ρωτησε αν εχει αλλαγμενη mainboard κτλ αν σου εγγυηθει τοτε παρτο

Δημοσ.

Θα είναι ομος γνήσιο iphone εστο επισκευασμένο? εχεις πάρει απο εβαυ? 

Ανάλογα από που θα το πάρεις, στο ebay πουλάνε χιλιάδες ιδιώτες και μαγαζιά. Σαν παζάρι είναι. Αν θες βάλε ένα λινκ να δούμε τι έχεις βρει.

Γενικά να προσέχεις ο πωλητής να έχεις πολλές πωλήσεις και καλή βαθμολογία (ιδανικά πάνω από 99%) και να γράφει ότι το κινητό είναι λειτουργικό και ξεκλείδωτο από θέμα sim και icloud.

(Υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις και τελωνείο)

Δημοσ.

Επήσης το βρήσκω και καινούριο στο ebay γραφει ολοκαινουριο..στο κουτι του κτλ.

ας πουμε οτι το πέρνω και ειναι κομπλέ εγγύηση πώς θα εχει?

ειναι διεθνή η πρπει να το στειλω πίσο στης ΗΠΑ? 

πχ 1 ειναι αυτο http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-4S-16GB-Factory-Unlocked-Smartphone-Black-White-Perfect-Condition-/221978178445?var=&hash=item33aeee338d:m:mCGD8IpRtkiKEbNlBonQc5w

και σε καινουριο αυτο http://www.ebay.com/itm/NEW-Apple-iPhone-4s-16GB-Black-Factory-Unlocked-Smartphone-/262275103333?hash=item3d10d07a65:g:edwAAOSw~gRV05nO

Δημοσ.

Στα 90 λεει οχι 80...Σε γενικες γραμμες γυρω στο 100αρικο θα σου βγει με μεταφορικα κτλ.Τοσο πιστευω αξιζει κιολας αλλα αν το βρεις εδω φτηνο παρτο απο εδω

Δημοσ.

Τωρα ψήθηκα να το πάρω καινούριο δέν ηξερα οτι υπήρχε..

με 200 και κάτι κομπλέ μαζί με αποστολή το 64g 

http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-SEALED-FACTORY-UNLOCKED-IPHONE-4S-64GB-BLACK-/222018623608?hash=item33b1575878:g:JWIAAOSwYIhWlhrL

αξίζει γενικά το κινιτό ρε παιδια ?

εγώ μέχρι τώρα είχα ενα sony ericsson εδω και 5 χρόνια και εχω συνηθίσει το μικρό μεγεθος δέν πέρνω με τίποτα αυτα τα 4''+ θέλω κάτι μικρό και καλό και κατέληξα σε iphone

Δημοσ.

δέν εχω βρεί εγώ με 70 μεταχ..απο οσα ειναι κατω απο 100 εχουν καποιο πρόβλημα με όσους μίλησα 

140 μεχρι 200 παίζουν οι τιμές..

εκτός αν δέν έψαξα καλά.. 

Δημοσ.

εε.. ξεκινησα με την ιδεα να πάρω ενα απλό κινιτό και κατέληξα σε iphone στην ποιο απλή έκδοση δέν ανεβαίνω άλλο στα λεφτά..

μαξ 200 εχουμε και κρίση   :-D  :-D  :-D  :-D

και οπος ολοι ξέρουν κρίση χωρίς κινητάρα δέν λέει. 

Δημοσ.

Φιλε ημουν ετοιμος να παρω iphone 5s αλλα οταν εμαθα για την κακιστη μπατατια και την μικρη οθονη αλλαξα γνωμη...αν θες παρε με αυτα τα λεφτα κατι αλλο υπαρχουν ενα σωρο κινητα που αξιζουν χιλιες φορες παραπανω απο το 4s...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...