Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω wind double play και θέλω να κάνω ανανέωση συμβολαίου. Το ερώτημά μου είναι το εξής: επειδή άλλες εταιρείες δίνουν καλύτερη τιμή (πχ vodafone σε πακέτο με κινητό), αν κάνω αίτηση αλλαγής σε vodafone, θα με ξαναπάρουν από wind να μου κάνουν καλύτερη προσφορά για να μείνω; Όπως γίνεται δηλαδή στα κινητά; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Συνήθως παίρνουν τηλέφωνο για αντιπροσφορά, μα κανένας δεν μπορεί να σου πει de facto πως θα συμβεί.

Δημοσ.

Εμένα μου δώσανε πακέτο VDSL 50MBPS ΄(βλέπω 35)+ απεριόριστα σταθερα σε εθνικα δίκτυα + 240 λεπτά σε wind+q κινητα + 250 λεπτά σε όλα τα άλλα κινητα +120 λεπτά απο το κινητό για όλα τα δίκτυα +1gb mobile internet 25,99 τον μήνα.Αν σε συμφέρει προχώρα.

Δημοσ.

Εμένα μου δώσανε πακέτο VDSL 50MBPS ΄(βλέπω 35)+ απεριόριστα σταθερα σε εθνικα δίκτυα + 240 λεπτά σε wind+q κινητα + 250 λεπτά σε όλα τα άλλα κινητα +120 λεπτά απο το κινητό για όλα τα δίκτυα +1gb mobile internet 25,99 τον μήνα.Αν σε συμφέρει προχώρα.

Πολύ καλό! Αυτή την προσφορά σου την έκαναν αφού έκανες αίτηση σε άλλη εταιρεία;

Δημοσ.

Συνηθως σε καλουν αλλα δεν ειναι κ στανταρ. Αν παντως σε καλεσουν σιγουρα θα παρεις καλυτερη τιμη για να παραμεινεις.

Δημοσ.

για να μην ανοιγω αλλο θεμα ,τελος του μηνα ληγει το συμβολαιο σταθερου τηλεφωνου που εχω ,ποτε να κανω αιτηση για αλλαγη παροχου; 

Δημοσ.

Πολύ καλό! Αυτή την προσφορά σου την έκαναν αφού έκανες αίτηση σε άλλη εταιρεία;

Όχι ήμουνα σε forthnet και δεν ειχα κάνει αίτηση αλλά με πήραν τηλ.Ούτως η άλλως ήθελα να φύγω από forthnet λόγω "περίεργων" τιμολογίων.Απο 46 που έπρεπε να δίνω το μήνα πάντα μου ερχόταν 80+ και λέγαν πενταψήφια αλλά δεν καλούσα ποτέ τέτοια νούμερα.Οπότε......βάρεσα πιστόλι ένα λογαριασμό και τέλη αποσύνδεσης και να παν να κουρευτούν.

Δημοσ.

Όχι ήμουνα σε forthnet και δεν ειχα κάνει αίτηση αλλά με πήραν τηλ.Ούτως η άλλως ήθελα να φύγω από forthnet λόγω "περίεργων" τιμολογίων.Απο 46 που έπρεπε να δίνω το μήνα πάντα μου ερχόταν 80+ και λέγαν πενταψήφια αλλά δεν καλούσα ποτέ τέτοια νούμερα.Οπότε......βάρεσα πιστόλι ένα λογαριασμό και τέλη αποσύνδεσης και να παν να κουρευτούν.

περιεργο αυτο...και γτ δεν ζηταγες αναλυτικο?8 χρονια δεν μ εχουν χρεωσει ποτε κατι παραπανω...μονος εισαι σπιτι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...