arma1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Αναβαθμιση ασφαλειας εχω να παρω απο 1/9/16 , κατοχος samsung s6 ελβετικο ,ποιο firmware να περασω για να ερχονται γρηγοροτερα οι αναβθμισεις; και το σημαντικοτερο ,αυτος ο τροπος γραφει ο knox ; δεν θελω να χασω την εγγυηση Αν γνωριζει κατι καποιος ας πει
saruman123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Knox δεν γραφει γιατι ειναι Official fiqmware. Αυτο θα γραψει μονο αμα του κανεις root. Η αναβαθμισεις ερχονται αναλογα τη χωρα. Δηλαδη αν η Samsung αποφασισει να κανει καποια αναβαθμισει εκεινη θα αποφασηση απο ποια χωρα θα ειναι πρωτη και μετα ακολουθουν η αλλες. Οποτε δεν ξερουμε εμεις απο ποια.
Αρκαν κορυδαλλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ρουτ καλησπερα πειρα απο μια φιλη ενα νοτε3 σαμσουν και ηταν ρουτ πως μπορω να το επαναφερω κανονικα ειμαι λιγο ασχετοα με το θεμα μπορειτε να βοηθησετες μπορω να το επαναφερω κανονικα ειμαι λιγο ασχετοα με το θεμα μπορειτε να βοηθησετε
saruman123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ρουτ καλησπερα πειρα απο μια φιλη ενα νοτε3 σαμσουν και ηταν ρουτ πως μπορω να το επαναφερω κανονικα ειμαι λιγο ασχετοα με το θεμα μπορειτε να βοηθησετες μπορω να το επαναφερω κανονικα ειμαι λιγο ασχετοα με το θεμα μπορειτε να βοηθησετε Νομιζω ο οδηγος ειναι κατατοπιστικός,που υπαρχει το προβλημα και τι δεν μπορεις να κανεις!
kpol Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Σε Α3 εχω μονιμα fail kai στην οθονη το μυνημα secure check fail (PIT) ....εχω κατεβασει ενα ΠΙΤ αρχειο αλλα πραγματικα δεν ξερω αν παιζει ρολο ποιο ειναι το σωστο ...
saruman123 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Την rom την κατέβασες από το Sammobile ή από αλλού !! Έχεις τους σωστούς drivers !! Χρησιμοποιείς το γνήσιο καλώδιο !! Έχεις δοκιμάσει άλλη θύρα στο PC/LAPTOP !! Το PIT το βάζεις στο σωστό κουτάκι του Odin !! Χρησιμοποιείς την τελευταία έκδοση του Odin ή ποιο παλιά !! Από ότι βλέπεις υπάρχουν πολλά που πρέπει να δεις .
ppetr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Αναβαθμιση ασφαλειας εχω να παρω απο 1/9/16 , κατοχος samsung s6 ελβετικο ,ποιο firmware να περασω για να ερχονται γρηγοροτερα οι αναβθμισεις; και το σημαντικοτερο ,αυτος ο τροπος γραφει ο knox ; δεν θελω να χασω την εγγυηση Αν γνωριζει κατι καποιος ας πει Εχεις παρει την 7,0?
kpol Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Την rom την κατέβασες από το Sammobile ή από αλλού !! Έχεις τους σωστούς drivers !! Χρησιμοποιείς το γνήσιο καλώδιο !! Έχεις δοκιμάσει άλλη θύρα στο PC/LAPTOP !! Το PIT το βάζεις στο σωστό κουτάκι του Odin !! Χρησιμοποιείς την τελευταία έκδοση του Odin ή ποιο παλιά !! Από ότι βλέπεις υπάρχουν πολλά που πρέπει να δεις . drivers Kies rom from sammobile yes to pit sto kouti pou leei PIT odin v.3.12 kalodio oxi alla antistixa kalo ( nomizo einai tromera ypervoliko auto) sto laptop 2 thyres exo oles ki oles
saruman123 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 drivers Kies rom from sammobile yes to pit sto kouti pou leei PIT odin v.3.12 kalodio oxi alla antistixa kalo ( nomizo einai tromera ypervoliko auto) sto laptop 2 thyres exo oles ki oles Δεν είναι υπερβολικό το καλώδιο πίστεψε με...... Πάντως κάτι κάνεις λάθος. Τσέκαρε πάλι τον οδηγό του Odin από εδώ http://www.insomnia.gr/topic/599503-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-odin-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-heimdall-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5/?do=findComment&comment=54637428
kpol Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 ωραια ποιο odin μου προτεινεις να δουλεψω πανω στο Α3 dual sim ?
kpol Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Υπαρχει κανεις που να γνωριζει για samsun A320f/ds 1) Λινκ με την σωστη ΡΟΜ ? 2) το σωστο ΠΙΤ αρχειο ? 3) πως εγκαθιστω drivers εαν αυτο ειναι σε κατασταση επαναφορας απο λογαριασμο που εχω ξεχασει και ως γνωστον δεν μπορω μπω στο μενου προκειμενου να εγκατασταθουν οι drivers ?
saruman123 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Αυτή εδώ είναι και ποιο κάτω σου λέει και πιο Odin θα χρειαστεί https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-a3/SM-A320F/XSG/download/A320FXXU2AQF2/179693/ Τους drivers μέσω KIES θα τους κατεβάσεις. Ο οδηγός είναι αναλυτικότατος Εδώ σου κάνω copy στα ξένα Instructions Extract (unzip) the firmware file Download Odin v3.12.7 Extract Odin ZIP file Open Odin v3.12.7 Reboot Phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons) Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin Add the firmware file to AP / PDA Make sure re-partition is NOT ticked Click the start button, sit back and wait few minutes
kpol Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 παρολο που κανω τα ΠΑΝΤΑ ακριβως οπως στον οδηγο παιρνω ενα FAIL ........... A3 320F/dl ειναι το δικαρτο Α3 δεν βρηκα ΡΟΜ ακριβως για αυτο αλλα πηγα και κατεβασα μια γενικη για το Α320Φ odin V 3.11 ...........
saruman123 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 παρολο που κανω τα ΠΑΝΤΑ ακριβως οπως στον οδηγο παιρνω ενα FAIL ........... A3 320F/dl ειναι το δικαρτο Α3 δεν βρηκα ΡΟΜ ακριβως για αυτο αλλα πηγα και κατεβασα μια γενικη για το Α320Φ odin V 3.11 ........... Άκου τώρα.Ένας από εδώ είχε S6 και ήθελε να κάνει downgrade. Του έβγαζε συνεχεια Fail σε οσες version stock firmware χρησιμοποιησε. Τελικά τα κατάφερε να περάσει μια rom που να εχει τουλάχιστον 5 binary count π.χ. G920FXXU5DQA7 Τα παλιότερα, με binary count 4 (ακομη και marshmallow) δεν μπαινουν: μπλοκάρονται από τον sboot.bin (Secure bootloader) που δεν επιτρέπει downgrade. Ίσως τελικά είναι αυτό το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα