neogeo1982 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα παίδες...πήρα πρόσφατα μια οθόνη dell την 2316h IPS 23'' δεν είχα προηγούμενη εμπειρία με IPS και στο γραφείο μου έχω μια LG E2211 από τις φτηνές δηλ. εκδώσεις με σύνδεση vga. αυτό που παρατηρώ είναι ότι στην Dell κάποια χρώματα όταν τα παρατηρώ καλά φαίνονται σαν κουκίδες και σαν να έχει λευκές κάθετες γραμμές και όχι σαν ένα ενιαίο χρώμα πλακάτο όπως φαίνεται πχ στην LG. Το παράξενο είναι ότι το θέμα αυτό φαίνεται πχ. στο μπλέ στο γαλάζιο στο πορτοκαλί, ενώ για παράδειγμα στο γκρι στο μαύρο στο κίτρινο κτλπ φαίνεται πολύ καλό και ενιαίο χρώμα πολύ καλύτερο απο άλλες οθόνες. Βάζω και μια εικόνα για να καταλάβετε πως φαίνεται η διαφορά. αν κάποιος έχει IPS οθόνη η Dell ας μου στείλει ένα μήνυμα γιατί δεν ξέρω αν αυτό είναι πρόβλημα τις οθόνης η αν θέλει κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει. τα driver τις οθόνης τα έχω περάσει κανονικά.
neogeo1982 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 τι έγινε στο πηγάδι κατούρησα εγώ ρε παιδιά..???....κανένας...!!!!! στα φρύδια σας όλοι..???
seloner Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Συγνωμη που δεν σου εχει απαντησει κανεις σε μια μολις ωρα,δεν εχουμε καποια υποχρεωση κιολας.Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει. 3
neogeo1982 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Συγνωμη που δεν σου εχει απαντησει κανεις σε μια μολις ωρα,δεν εχουμε καποια υποχρεωση κιολας.Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει απλά μου κάνει εντύπωση που σε άλλους απαντάνε και στο δικό μου μήνυμα τίποτα αλλά τέλος πάντων ότι βολεύει τον καθένα. μια απλή ερώτηση έκανα αν έχει κάποιος χριστιανός μια οθόνη dell να απαντήσει να μην παω δηλ. τζάμπα στην αντιπροσωπία
nik5163 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είμαι ειδικός, αλλά πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να εμφανίζονται τέτοιες γραμμές. Έχω μία οικονομική LG 23' IPS και τα χρώματα εμφανίζονται ομοιόμορφα. Αφού με την παλιά οθόνη δεν υπάρχει πρόβλημα, πιστεύω δεν θα φταίει η gpu. Μήπως φταίει το καλώδιο; Ας απαντήσουν πιο ειδικοί. Αν είναι πρόσφατη αγορά δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με το κατάστημα αγοράς;
bazzil Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μάλλον δεν κάνει το καλώδιο. Δοκίμασες με hdmi; Αν δεν έχεις hdmi έξοδο ο υπολογιστής σου τότε αν έχει dvi έξοδο αγόρασε ενα καλώδιο hdmi και εναν αντάπτορα απο dvi σε hdmi. Ορίστε και το manual. Βάλε τις ρυθμίσεις που έχει και πες μας αν άλλαξε.
hliastsek Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Εχω την ιδια οθονη. Δεν εμφανιζονται τετοιες γραμμες.
neogeo1982 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μάλλον δεν κάνει το καλώδιο. Δοκίμασες με hdmi; Αν δεν έχεις hdmi έξοδο ο υπολογιστής σου τότε αν έχει dvi έξοδο αγόρασε ενα καλώδιο hdmi και εναν αντάπτορα απο dvi σε hdmi. Ορίστε και το manual. Βάλε τις ρυθμίσεις που έχει και πες μας αν άλλαξε. δοκίμασα και με vga αλλά και πάλι το ίδιο πρόβλημα. θα δοκιμάσω μια και στην onboard κάρτα γραφικών μήπως και αλλάξει κάτι αν και δεν νομίζω να είναι θέμα κάρτας γιατί η προηγούμενη οθόνη που είχα μια χαρά τα έδειχνε τα χρώματα. πήγα σε ένα κατάστημα πριν απο λίγο να δω μια παρόμοια οθόνη και το χρώμα ήταν πεντακάθαρο. ρώτησα αν είχε κάνει ρυθμίσεις και μου είπε όχι. default ρυθμίσεις είχε η οθόνη όπως και η δική μου Μάλλον δεν κάνει το καλώδιο. Δοκίμασες με hdmi; Αν δεν έχεις hdmi έξοδο ο υπολογιστής σου τότε αν έχει dvi έξοδο αγόρασε ενα καλώδιο hdmi και εναν αντάπτορα απο dvi σε hdmi. Ορίστε και το manual. Βάλε τις ρυθμίσεις που έχει και πες μας αν άλλαξε. δοκίμασα και διαφορετικό hdmi και με vga πάλι το ίδιο κάνει. μου είπαν απο την DELL να κάνω κάποιες δοκιμές self test κτλπ και αν παραμείνει το πρόβλημα θα μου φέρουν μια άλλη. κατά πάσα πιθανότητα θα έχει θέμα το panel και δεν εμφανίζει σωστά τα χρώματα.
neogeo1982 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Εχω την ιδια οθονη. Δεν εμφανιζονται τετοιες γραμμες. μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις έχεις σε brightnes contrast να τα τσεκάρω μια. αν και εγώ έχω αφήσει τις εργοστασιακές δεν τα έχω πειράξει. Μάλλον έπεσες σε ελαττωματικό. κατά 95% ναι. θα δοκιμάσω μια να κάνω reset όπως μου είπαν απο την dell να κάνω και το self test και αν δεν αλλάξει κάτι τους την παω να μου την αλλάξουν με μια άλλη
XMorsX Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Αλλαξε καλωδιο. Αν συνεχισουν αν εμφανιζονται, επεσες σε ελλατωματικη.
hliastsek Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Σε εργοστασιακες την εχω και εγω (XMorsX αν το δεις, πες μας τι ρυθμισεις προτεινεις). Οπως σου ειπαν παραπάνω άλλαξε καλώδιο αλλιώς την γυρνας πισω.
XMorsX Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Preset: standard η multimedia, brightness γυρω στο 30 και Normal overdrive αν ειναι σαν την s2415h. Αλλα δε φταιει αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα