Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.εχω κανει πολλες φορες το κινητο μου root αλλα αυτην την φορα εκλεισε πανω στην επανεκινηση κ δεν κανει τιποτα μονο μια μαυρη οθονη.δεν φορτιζει ,δεν το νιωθει ο υπολογιστης,δεν κανει τιποτα.πηγα να το κανω κ καλα ios 7 ροοτ κ εκει εκλεισε κ τελος απο τοτε.αν εχετε καμια ιδεα παρακαλω μηπως γινετε η να ψαξω για αλλο?ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Εκτος και αν εισαι τυχερος και κανεις την διαδικασια του οδηγου που εγραψα σημερα

http://www.insomnia.gr/topic/599508-κάνουμε-unroot-downgrade-διορθώνουμε-το-bootloop-και-επιστρέφουμε-σ/#entry54637553

Ο οδηγος σου εχει τα παντα εκτος απο unbrick, που χρειαζεται ο φιλος..
Δημοσ.

Ο οδηγος σου εχει τα παντα εκτος απο unbrick, που χρειαζεται ο φιλος..

Αυτο ειναι αλλο "καπελο" εγω το ειπα σε περιπτωση που "θα" το δει το Odin που ανεφερες :-D
  • Like 1
Δημοσ.

δεν κανει τιποτα παιδια Volume Up + Home  Power  τιποτα.οταν το βαζω στον υπολογιστη κ τα παταω στο συσκευες κ εκτυπωτες μου βγαζει samsung sdma technologies.το odin παλιοτερα το εκανα τωρα δεν το διαβαζει δεν νιωθει.Δεν έχουν εγκατασταθεί τα προγράμματα οδήγησης για αυτήν τη συσκευή. (Κωδικός 28)

Δεν έχει επιλεγεί πρόγραμμα οδήγησης για το σύνολο ή το στοιχείο πληροφοριών συσκευής.κ μου βγαζει θεση port_#0004.Hub_#0005
μαλλον το τεζαρα τι να κανω?
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα λεφτά τους το alpha άμα ήταν κανένα 200αρι αντέχω με το ζόρι.

LG g4 κορυφή για μένα

Motorola x play

Δημοσ.

τιποτα παιδια τεζα. να παρω το Samsung Galaxy Alpha?

Εε οχι με τα λεφτα του Alpha περνεις δυο Κινεζικα καλυτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...