Προς το περιεχόμενο

Μειονεκτηματα της LG 49UF7707?

Gi0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Η αποσταση θεασης θα ειναι ~2.5m και δεν μ ενδιαφερει το 3D. Και για τα 4k δεν καιγομαι, αλλα ειπα να τα βαλω μεσα μια και υπαρχουν (..και δεν εχω ιδεα εαν το upscalling θα γινει κατι που θα μισω).

Λεπτομερειες του μοντελου

Τα φωτα σας παρακαλω :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Μήπως καλύτερα μια 55'' FullHD αντί 49'' UHD; στα 2,5 μέτρα σε παίρνει για 55'' 1080π.

Εαν με παιρνει στα 2.5 μετρα, δεν εχω καμια απολυτως ενσταση. Οπως δεν καιγομαι και για το 4k, εαν δεν αξιζει τον κοπο. Εχω την εντυπωση -απ οσα εχω διαβασει αυτες τις μερες- οτι τα 1080 ειναι υπεραρκετα αυτον τον καιρο και θα ειναι για μερικα χρονια ακομα, τουλαχιστον. Ο μονος λογος που τα εβαλα ως κριτηριο στην παραπανω επιλογη ηταν "Ε, μωρε ας το χει κ αυτο εαν δεν ειναι προβλημα, μια και δεν εχω σκοπο να ξαναπαρω tv την επομενη 6-7ετια"

To 4K αξίζει τον κόπο αλλά θέλει και μεγάλη τηλεόραση για να μπορεί το μάτι να βλέπει την έξτρα λεπτομέρεια. Κάτι που προτείνουμε στο φόρουμ αρκετές φορές είναι η τηλεόραση 4Κ να είναι τουλάχιστον 55'' με ιδανικές τις 65''. Απλώς στις 65'' προς το παρόν οι τιμές είναι τσουχτερές. Θεωρώ ότι το δεύτερο εξάμηνο του 2016 θα είναι πιο προσιτές οι τιμές τους. Στα 2,5 μέτρα για παράδειγμα η 55'' για 4Κ θεωρείται μικρή.

Οπότε αν δε σε καίει το 4Κ συμβιβάζεσαι με 55'' 1080π που θα είναι μια χαρά σε αυτή την απόσταση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...