paolinio6 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα.Εχω το λαπτοπ fujitsu LH532 και πρεπει να παρω μπαταρια,η δικια του τα παιξε.Στο κοτσοβολο μου ειπαν 100 ευρω. Σε γερμανο δεν μου απαντησαν ακομα.Βρηκα στο ebay απο γερμανια στα 40 ευρω.Ξερει κανεις κανα καλο μαγαζι για μπαταριες? Μενω θεσσαλονίκη.Ευχαριστω
discoboyminimal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 diy με 30 ευρο! ανοιξε , παρειγγειλε καλυτερες , και δες το λαπτοπ σου να κραταει κανα 5ωρο!
coolerman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 κάνε μια ερώτηση εδώ, για το πότε θα είναι διαθέσιμη.
paolinio6 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 diy με 30 ευρο! ανοιξε , παρειγγειλε καλυτερες , και δες το λαπτοπ σου να κραταει κανα 5ωρο! Συγγνώμη αλλά δεν καταλαβα
nikos903 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μάλλον εννοεί να πάρεις κελιά (cells) και να αλλάξεις αυτά που έχει η μπαταρία σου μέσα. Απλά αν εννοεί αυτό και έχεις σκοπό να το κάνεις να πω οτι δεν είναι εύκολο πράγμα, και αν δεν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία και εμπειρία καλύτερα άστο... Δεν λέω, αξίζει αν δεν βρίσκεις μπαταρία αλλά αν υπάρχει έστω μια πάρε αυτήν και ξεμπέρδεψες... Απο Κίνα 25 Απο Μέρκελ 36 Aν μπορείς και απο το ali δες και αυτήν στα 18 Ότι σε βολεύει. Αλλιώς κελιά υπολόγισε 5€ το ένα αν πάρεις καλά αλλά μετά θέλει να ανοίξεις την μπαταρία (χωρίς να την σπάσεις) και να βγάλεις τα κελιά ένα ένα και να τα αλλάζεις. 1
paolinio6 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 ευχαριστω.Δεν το κατεχω βεβαια και θα αγοράσω μια απο την συντροφο μερκελ.. 2
meletis_m Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 κάνε μια ερώτηση εδώ, για το πότε θα είναι διαθέσιμη. Αξιόπιστο κατάστημα, πρόσφατα αγόρασα συμβατή μπαταρία για το Lenovo T410
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα