Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα αναβαθμιση στα windows 10...κατεβασα το bs player στην τελευταια του εκδοση...παταω αναπαραγωγη σε αρχεια ομως δεν παιζει αντιθετως μ βγαζει αυτο το μηνυμα! Επισης εκανα εγκατασταση τους codecs ωστοσο δεν μπορω να εγκαταστησω καποιους!
Καποια λυση?

post-310193-0-08540200-1454967919_thumb.png

post-310193-0-88287000-1454967924_thumb.png

post-310193-0-39704700-1454968145_thumb.png

post-310193-0-48533500-1454968150_thumb.png

post-310193-0-55306200-1454968351_thumb.png

post-310193-0-68145800-1454968357_thumb.png

Δημοσ.

Εκανα αναβαθμιση στα windows 10...κατεβασα το bs player στην τελευταια του εκδοση...παταω αναπαραγωγη σε αρχεια ομως δεν παιζει αντιθετως μ βγαζει αυτο το μηνυμα! Επισης εκανα εγκατασταση τους codecs ωστοσο δεν μπορω να εγκαταστησω καποιους!

Καποια λυση?

Εμένα μια χαρά παίζουν. Έχεις περάσει άλλους Player;

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν εχω κατεβασει μονο του τα βρηκε...απλα δεν εγκατεστησα αυτα που βλεπεις στην παραπανω φωτογραφια!μπηκα στο codecmanager που εχει το bs για να δω τι παιζει και ειδα οτι λοιπουν καποια codecs προσπαθησα να τα εγκαταστησω αλλα δεν μ τα κανει

Δημοσ.

σημερα δοκιμασες να το κανεις;
γιατι μου εχει τυχει αντιστοιχη περιπτωση που πιθανοτατα θα ειχαν κανενα θεμα τιποτα servers, δε μου κατεβαζε τα codecs με τίποτα, και την επόμενη μέρα μου τα κατέβασε κανονικά.

Δημοσ.

Το προσπαθω εδω και ενα μηνα απλα επειδη μ την εδωσε με το vlc γτ οπως ξερεις το bs ειναι πολυ ευχρηστο προγραμμα σχετικα με τους υποτιτλους...ειπα να ζητησω βοηθεια! Υ.Γ εκανα και καθαρη εγκατασταση ξανα τα windows 10...για να δω μηπως αλλαξει τιποτα...αλλα απογοητευτηκα!

Δημοσ.

Το προσπαθω εδω και ενα μηνα απλα επειδη μ την εδωσε με το vlc γτ οπως ξερεις το bs ειναι πολυ ευχρηστο προγραμμα σχετικα με τους υποτιτλους...ειπα να ζητησω βοηθεια! Υ.Γ εκανα και καθαρη εγκατασταση ξανα τα windows 10...για να δω μηπως αλλαξει τιποτα...αλλα απογοητευτηκα!

Γιατί δεν κατεβάζεις το Media player classic να κάνεις την δουλειά σου ; Μακράν ό,τι καλύτερο. 

Δημοσ.

βγαλτο και ξαναεγκατεστησε το... όταν σου ζητησει να κανει εγκατασταση τους codecs μην πατησεις οκ,αγνοησε το και βαλε και

τους αλλους μεσα,και μετα πατα instal !

ετσι λυθηκε εμενα ! (στην πρωτη εγκατασταση το ειχα κι εγω)

βεβαια μπορει να ηταν τυχαιο!

Δημοσ.

ακριβως...γιατι στην πρωτη φωτο εχουν γινει εγκατασταση οσα είναι με πρασσινο και

όχι οσα είναι με κοκκινο!!!

Όταν είναι όλα κοκκινα,επελεξε και τα υπολοιπα,και πατα μετα εγκατασταση!!! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...