tontorikos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Εκανα αναβαθμιση στα windows 10...κατεβασα το bs player στην τελευταια του εκδοση...παταω αναπαραγωγη σε αρχεια ομως δεν παιζει αντιθετως μ βγαζει αυτο το μηνυμα! Επισης εκανα εγκατασταση τους codecs ωστοσο δεν μπορω να εγκαταστησω καποιους!Καποια λυση?
Kostas93 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 σε μενα μια χαρά παίζει.σβήστο και ξαναδοκίμασε να το περάσεις.
UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Εκανα αναβαθμιση στα windows 10...κατεβασα το bs player στην τελευταια του εκδοση...παταω αναπαραγωγη σε αρχεια ομως δεν παιζει αντιθετως μ βγαζει αυτο το μηνυμα! Επισης εκανα εγκατασταση τους codecs ωστοσο δεν μπορω να εγκαταστησω καποιους! Καποια λυση? Εμένα μια χαρά παίζουν. Έχεις περάσει άλλους Player; 1
tontorikos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 το vlc παιζει κανονικα...ναι το ξανα εγκατεστησα! παλι τιποτα
Kostas93 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 αν εχεις κατεβασει καποιο πακετο codecs σβήστο και άστο να τα βρει μόνο του
tontorikos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Οχι δεν εχω κατεβασει μονο του τα βρηκε...απλα δεν εγκατεστησα αυτα που βλεπεις στην παραπανω φωτογραφια!μπηκα στο codecmanager που εχει το bs για να δω τι παιζει και ειδα οτι λοιπουν καποια codecs προσπαθησα να τα εγκαταστησω αλλα δεν μ τα κανει
Kostas93 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 σημερα δοκιμασες να το κανεις;γιατι μου εχει τυχει αντιστοιχη περιπτωση που πιθανοτατα θα ειχαν κανενα θεμα τιποτα servers, δε μου κατεβαζε τα codecs με τίποτα, και την επόμενη μέρα μου τα κατέβασε κανονικά.
tontorikos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Το προσπαθω εδω και ενα μηνα απλα επειδη μ την εδωσε με το vlc γτ οπως ξερεις το bs ειναι πολυ ευχρηστο προγραμμα σχετικα με τους υποτιτλους...ειπα να ζητησω βοηθεια! Υ.Γ εκανα και καθαρη εγκατασταση ξανα τα windows 10...για να δω μηπως αλλαξει τιποτα...αλλα απογοητευτηκα!
UsualSuspect__ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Το προσπαθω εδω και ενα μηνα απλα επειδη μ την εδωσε με το vlc γτ οπως ξερεις το bs ειναι πολυ ευχρηστο προγραμμα σχετικα με τους υποτιτλους...ειπα να ζητησω βοηθεια! Υ.Γ εκανα και καθαρη εγκατασταση ξανα τα windows 10...για να δω μηπως αλλαξει τιποτα...αλλα απογοητευτηκα! Γιατί δεν κατεβάζεις το Media player classic να κάνεις την δουλειά σου ; Μακράν ό,τι καλύτερο.
tontorikos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Χμμ ψαχνει κι αυτο υποτιτλους; γτ δεν το γνωριζω!
John_Tsek Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 βγαλτο και ξαναεγκατεστησε το... όταν σου ζητησει να κανει εγκατασταση τους codecs μην πατησεις οκ,αγνοησε το και βαλε και τους αλλους μεσα,και μετα πατα instal ! ετσι λυθηκε εμενα ! (στην πρωτη εγκατασταση το ειχα κι εγω) βεβαια μπορει να ηταν τυχαιο!
tontorikos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Τι εννοεις να βαλω και τους αλλους μεσα; να τους σημειοσω με "τικ" ;
John_Tsek Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 ακριβως...γιατι στην πρωτη φωτο εχουν γινει εγκατασταση οσα είναι με πρασσινο και όχι οσα είναι με κοκκινο!!! Όταν είναι όλα κοκκινα,επελεξε και τα υπολοιπα,και πατα μετα εγκατασταση!!!
UsualSuspect__ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Χμμ ψαχνει κι αυτο υποτιτλους; γτ δεν το γνωριζω! Πατάς το D την ώρα που παίζει την σειρά/ταινία και σου βρίσκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα