panos_6 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια! Εχω καποια λεφτα στην ακρη και θα ηθελα να αγορασω ενα smartwatch. Η κυρια χρηση που το θελω ειναι να μετραει βηματα και αποστασεις επειδη τρεχω, οπως και θερμιδες(αυτο επειδη δεν ξερω πως δουλευει, απο οτι εχω καταλαβει το συνδεεις με καποια εφαρμογη στο κινητο? Το κινητο ομως πρεπει να το εχω μαζι μου; ). Και η δευτερη χρηση που θα ηθελα θα ηταν κανενα σκονακι για τις εξεταστικες Μετα δε θα με χαλαγε πχ ειχε ειδοποιηση για μηνυματα ή τηλεφωνα. Καμερα δεν με ενδιαφερει. Θα προτιμουσα απο εξωτερικο να το παρω και μπατζετ λεω να δωσω μεχρι 35-45 ευρω. Τι εχετε να προτεινετε? Απο ebay να παρω;
Apsinthos07 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τι εχετε να προτεινετε? Να κάτσεις να διαβάσεις και να μην ανοίγεις διπλά θέματα! Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2016 από Apsinthos07 2
panos_6 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Να κάτσεις να διαβάσεις και να μην ανοίγεις διπλά θέματα! καταλαθος το ανοιξα διπλο. αν δεις εχουν κατι δευτερολεπτα διαφορα και δεν ξερω πως να το σβησω. Διαβαζω αλλα εμειναν τα δυσκολα μαθηματα που θελουν και λιγο σπρωξιμο!
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Με 45 ευρώ δεν παίρνεις smartwatch. Παίρνεις smartband. Συγκεκριμένα παίρνεις Mi Band 1S και κάνεις δουλειά σου με το fitness κομμάτι. Το άλλο που λες, τουλάχιστον σε εμάς αν σε δουν με smartwatch σε μηδενίζουν
panos_6 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Με 45 ευρώ δεν παίρνεις smartwatch. Παίρνεις smartband. Συγκεκριμένα παίρνεις Mi Band 1S και κάνεις δουλειά σου με το fitness κομμάτι. Το άλλο που λες, τουλάχιστον σε εμάς αν σε δουν με smartwatch σε μηδενίζουν Σε εμας λενε απογορευεται το κινητο τηλεφωνο. Δεν εχει ξεκινησει στην σχολη το σκονακι και με εξυπνο ρολοι
ababapanos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια μια ερωτηση σε οποιον εχει smartwatch... μπορειτε να μου πειτε ποσο κραταει η μπαταρια του σε σταντ μπαι πραγματικες ωρες? Πηρε ενας φιλος μου ενα (Α29) με 350mah μπαταρια και μου ειπε οτι σε σταντ μπαι η μπαταρια του κραταει 30-35 ωρες, ενω κανονικα διαφημιζει 150 ωρες σε σταντ μπαι.Ειναι φυσιολογικο αυτο?
Dinos_12345 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια μια ερωτηση σε οποιον εχει smartwatch... μπορειτε να μου πειτε ποσο κραταει η μπαταρια του σε σταντ μπαι πραγματικες ωρες? Πηρε ενας φιλος μου ενα (Α29) με 350mah μπαταρια και μου ειπε οτι σε σταντ μπαι η μπαταρια του κραταει 30-35 ωρες, ενω κανονικα διαφημιζει 150 ωρες σε σταντ μπαι. Ειναι φυσιολογικο αυτο? 150 stand by. Το είπες και μόνος σου. Stand by σημαίνει όταν δεν το χρησιμοποιείς, κλειστή οθόνη.
panos_6 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 150 stand by. Το είπες και μόνος σου. Stand by σημαίνει όταν δεν το χρησιμοποιείς, κλειστή οθόνη. Φιλε μου στα smartband δεν χρειαζεται να εχω και κινητο μαζι μου οταν τρεχω; Πως λειτουργουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα