Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και κάνα 2 βδομάδες μου ήρθαν 3 απανωτά sms απο αυτό τον αριθμό. Τα άνοιξα και τα διέγραψα.

Το ίδιο και μολις προ 5 λεπτών.

Μη μου πείτε, οτι θα χρεωθώ αυτά που διαβάζω στο ιντερνετ χωρις να φταίω γιατι θα τρελαθώ...

Τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση; έχει τύχει σε κάποιον;

Δημοσ.

Εχεις ηδη χρεωθει τα δεις δεν τα δεις...

Παρε τηλ στν εξυπηρετηση πελατων της εταιριας να στα κανει φραγη.να μην σου ξαναστειλουν.

Δημοσ.

Μπορείτε να διαγραφείτε από το κουίζ και τη συνδρομητική υπηρεσία οποιαδήποτε στιγμή. Για 
να το κάνετε αυτό, στείλτε ένα μήνυμα με τη λέξη "stop" στο 54422. 

Ισως λειτουργήσει.

Δημοσ.

Το εστειλα μολις πριν. Μου ηρθε απάντηση οτι εχω διαγραφεί απ'ολες τις συνδρομητικές υπηρεσίες.

Μα δε γράφτηκα ποτέ. Δεν είμαι κάνας χτεσινος για να βαζω το κινητο μου στο "εντοπισε τη γκομενα σου τώρα".

Ε θα τρελαθώ έτσι και μου ερθουν 2Χ3Χ2=12ε στο λογαριασμό.

Δημοσ.

Μπορει να εβαλε καποιος το κινητο σου. Οπως και να χει, νομιζω πρεπει να απαντησεις μια φορα εστω για να αρχισεις να χρεωνεσαι. Ψαξ το!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπον παίδες, να επαναφέρω το θέμα! έφταση το μπιλιετάκι, 25ευρωπουλάκια.

Εκανα αμφισβήτηση λογαριασμού στη κοσμοτε, και αρκέστηκε να μου πει οτι ΕΓΩ γραφτηκα για να κατεβάσω παιχνίδι στο κινητο (γελάει ο κόσμος) και τα παραπονα μου σε ενα σταθερό αυτής της εταιρείας...

Τι κάνουμε τώρα;

Δημοσ.

δε μπορεί να αποδειχτεί πότε γράφτηκες; θεωρητικά πρέπει να έχεις στείλει κάποιο μήνυμα για την εγγραφή.

αυτό το μήνυμα πρέπει να φαίνεται στην αναλυτική κατάσταση.

απ ότι ξέρω σε αυτές τις σαχλαμάρες που δηλώνεις το κινητό σου, σου έρχεται απάντηση στο κινητό και αν ανταποκριθείς ξεκινάει η χρέωση,

αν ήταν αλλιώς θα πήγαινε ο καθένας και θα έγραφε το κινητό από όποιον δε συμπαθούσε και θα τον χρέωνε.

έχω ακούσει κι άλλα άτομα να κάνουν τέτοια παράπονα και να λένε ότι δεν έχουν γραφτεί πουθενά αλλά όταν τους πίεζες σου λέγανε..

αχ ναι είχα δώσει το κινητό μου για να σβηστεί ο τάδε ιός....

δε λέω ότι το έκανες επίτηδες, ίσως κάποιος είχε το κινητό σου, κάποιο παιδί και σου την έκανε

Δημοσ.

Ζητά αναλυτικό λογαριασμό για να δεις πως και τι και να δεις γιατί σε χρέωσαν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...