_chrispen_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Παιδιά έχω 3 υπολογιστές και έχω επιλέξει την λύση των network καρτών , δηλαδή ο ένας έχει 2 απάνω του και οι άλλοι απλά συνδέονται πάνω του. Όταν πήγα να κάνω share την γραμμή μου , μου είπε σε ποιό δίκτυο απο τα 2 θέλω να την κάνω share. Πώς γίνεται να έχουν όλοι ταυτόχρονα internet ? τα λειτουργικά ειναι windows xp σε όλα.
asmilon Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Internet Sharing Station. Syndeeis ti syskevi se ena pc me to thl kai ta alla meso diktiou pano tou. Dineis kapoies ip kai paizei.Opoios anoiksei ie kalei mono tou k kanei ti syndesi.Voliko. Thes timi gia kainourgio?
_chrispen_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 όχι ευχαριστώ προτιμώ να την βγάλω φτηνά
FELIX Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 fthna?twra einai ligo arga...me ta xrhmata poy edwses gia thn extra carta kai liga akoma 8a epernes ena mikro hub kai 8a htan poly kalytera kai pio eykola. twra to mono pou mporeis na kaneis einai na pas sto control panel,na epilexeis kai tis 2 syndeseis diktyou pou exei ekei(sto pc me tis 2 kartes ) kai meta dexi klick kai bridge conections
_chrispen_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 ωραία τοτε γιατί πρέπει να πάρω hub που έχει 40 Ε και να μήν βαλω μια απλή κάρτα που κονόμησα και τσάμπα ?
insomniaK Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 "ωραία τοτε γιατί πρέπει να πάρω hub που έχει 40 Ε και να μήν βαλω μια απλή κάρτα που κονόμησα και τσάμπα ?" Αν εξαιρέσεις το επιχείρημα "τσάμπα" σε όλους τους υπόλοιπους τομείς υστερείς αν πραγματικά θέλεις να μάθεις την απάντηση στην ερώτηση σου...
cdthelw Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Dokimase to Winroute firewall (http://www.kerio.com) H to Internet Gateway Plus(Intergate) http://www.vicomsoft.com/vig/features.html (h kane ston eauto sou mia xarh kai pare ena 5 port switch).
tzoulis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Νομίζω ότι το switchάκι είναι η καλύτερη λύση. Για φτηνότερη λύση δεν......
SATELLITE2SATELLITE Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δεν γίνεται να την κάνεις share δύο φορές, μία σε κάθε δίκτυο; Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δούλευα μέχρι τώρα με switches η με internet sharing station.
_chrispen_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 ekana bridge thn sundesh kai douleuei teleia , euxaristw ta paidia pou boh8hsan.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.