Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα τρεχει λινουξ με 1-2 VM (windows 7-8.1)

εχω

850 evo 250gb

corsair vs550W (too much ?? )

RAM μαλλον 8GB και mobo το ψαχνω αφου καταληξω σε CPU

θα την παλευε με i3 6100 (οριακα ? καποιος μου ειπε οτι με 2 cores θα τερματισει )

θα ειναι οκ με i5 6500 skylake ?

θα μπορουσα να παω σε καποιον amd ?

budget για cpu 220 οριακα (θα εδινα και λιγοτερα φυσικα αν με καλυπτει κατι).

τι εξτρα πληροφοριες θα μπορουσα να ποσταρω για να γινω ποιο συγκεκριμενος με τα virtual machine?

ετσι ωστε να καταληξω στο τι χρειαζομαι απο hardware.....

(πχ τι θα τρεχουν τα VM κτλ..?)

PS δεν ειναι δικο μου το pc ρωταω για τριτο ατομο

Δημοσ.

Καλησπέρα,

στο VM παίζει ρόλο το partition το οποίο φυσικά θα γίνει στον ssd , το μέγεθος της RAM (εγω θα έβαζα 16Gb ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  λογω των VM και οχι λιγοτερο διοτι καταβροχθίζουν , ειδικα αν τρεχει δυο) , η cache και τα cores της cpu. 

Επειδη σε νοιάζουν περισσότερο τα cores εγω θα πηγαινα σε amd και επειδη ειναι full compatible

εδω πας για ένα τέρας με 8 cores + 16mb cache fx-9370   (240 euro)

και εδω ένα πιο low-bugdet με την μιση cache και τα ιδια cores  fx-8320 (165 euro)

Αν παιξεις με intel θα πας πολύ πανω στην τιμή γιατι θα πρεπει να έχει VM extension (που δεν έχουν ολοι) 

εδω είναι η λιστα  http://ark.intel.com/search/advanced?s=t&VTX=true  και 6 cores.

Δεν αξιζουν τόσα λεφτα για VM pc και για το χρημα που διαθετεις πηγαινοντας σε intel.

Τα λεφτα που θα δινες σε intel(πχ i7-5820k=450 euro )δωστα σε RAM+MOBO+CPU

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάτε τι θα κάνει ο άνθρωπος,αν είναι να τρέχουν συνεχώς τα δυο vm και να τρέχει και βαριά πράγματα μέσα σε αυτά ασταμάτητα και μαζί να τρέχει και πράγματα στο linux τότε στέκουν αυτά που λέει ο διαλύτης.  

Αν θα κάνει χρήση linux και θέλει απλά μια στης τόσες να έχει πρόσβαση σε κάποιο πρόγραμμα των 7/8 τότε μια χαρά θα είναι και με τον i3.

• Like 2
Δημοσ.

H πιο value for money λύση είναι ένας AMD FX 8320Ε , αν τώρα λες ότι μπορείς να πας και σε ι5 6600κ, καλύτερα να πας σε Intel xeon 1231 v3 που ειναι σαν i7 4790 non k με ελάχιστα χαμηλότερο clock + χωρίς iGPU σε χαμηλότερη τιμή από εναν ι7, με μια Η97 mobo και να τελειώνεις εκεί

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...