JohnTehGreek Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, Βασικά ότι λέει ο τίτλος.
makfil Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Λιγότερο από 1000μ. σε όδευση καλωδίωσης του ΟΤΕ και όχι ευθεία.
SaFiS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Η ιδανική απόσταση για να πιάσεις το 50άρι είναι κάτω απο 500m. Πάνω απο τα 500m και μέχρι τα 700m είσαι σε 30άρι. Απο εκεί και πάνω μέχρι το 1Km (τελικό όριο) παίζεις οριακά ή κάτω των 30Mbit. Επίσης το VDSL προυποθέτει "τέλεια" καλωδίωση και ιδανικά η γραμμή να πάει πρώτα στο Router και απο το Splitter και μετά να τροφοδοτούνται παράλληλες πρίζες.
JohnTehGreek Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Είμαι στα 750m περίπου. Το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζω καθόλου τι ισχύει με την καλωδίωση στην περιοχή μου. Είμαι και σε αρχαίο μέρος της Αθήνας στο κέντρο. Υπάρχει τρόπος να μάθω για την καλωδίωση; Αν πάρω τηλέφωνο τον ΟΤΕ;
SaFiS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Είμαι στα 750m περίπου. Το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζω καθόλου τι ισχύει με την καλωδίωση στην περιοχή μου. Είμαι και σε αρχαίο μέρος της Αθήνας στο κέντρο. Υπάρχει τρόπος να μάθω για την καλωδίωση; Αν πάρω τηλέφωνο τον ΟΤΕ; Για την καλωδίωση του χώρου σου εννοώ... Τα 750m είναι απο τον έλεγχο διαθεσιμότητας?? Αν ναι, σε κόβω κοντά στο 1Km. Συνήθως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική...
JohnTehGreek Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Όχι βασικά βρήκα από τον ΟΤΕ που ακριβώς βρίσκεται το ΑΚ και από το Google Maps μου δείχνει 750m απόσταση.
makfil Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Είσαι οριακά για vdsl από ΑΚ. Ρώτησε στη Forthnet, Wind με τον δικό σου αριθμό και στον ΟΤΕ με δικό του αριθμό, αν σου δίνουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Πόσα DB downstream line attenuation έχεις?
JohnTehGreek Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Το θέμα είναι άλλο. Πριν 1 χρόνο μας είχαν ενημερώσει ότι υπάρχει VDSL στην περιοχή μας και στο internet αφού έβαλα τον αριθμό έλεγε το ίδιο πράμα. Αφού βάλαμε VDSL ήρθε το νέο ρουτερ ενεργοποιήθηκε και η γραμμή και πιάναμε 1-2mbbs (καθαρό θέμα γραμμής). Τελικά επιστρέψαμε πίσω σε ADSL. Γνωρίζετε τι μπορεί να έφταιγε; Λέτε να ξανα έχω θέμα; Το site φυσικά συνεχίζει να λέει ότι μπορώ να βάλω VDSL όπως το ίδιο λέει και στην Wind.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα