Προς το περιεχόμενο

Powerfull vs Cosmodata σημιώσατε 1...

Powerfull

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εύγε! Γιατί επιτέλους πρέπει να καταλάβουν κάποιοι κύριοι ότι και εμείς οι πελάτες έχουμε δικαιώματα και ότι δεν μπορούν να μας κοροϊδεύουν με φτηνες δικαιολογίες, οι οποίες στην τελική δεν είναι και δικό μας θέμα.

Όλοι μαζί στο δρόμο που χάραξε ο Νίκος

Δημοσ.

File kserw poly kosmo pou einai dysarrestimenos apo ton Cosmodata (symperilambanomenou kai emou) tis odou stournari. De 8imamai ta onomata tous ekei pera alla 8imamai xaraktiristika ena paxysarko zwo pisw apo ton pagko tou tameiou kai enan eksypno-ma*aka me gialia pou eksipiretei tous pelates (ypopsifia 8imata). An agoraseis apo ekei, kane tin proseyxi sou na min xreiasteis to servise tous. Egw kserw idi mia periptwsi enos gnwstou pou eixe paei me xontro tsampouka ekei kai paraligo na pesei ksilo kai na ginei to magazi gialia karfia.

Eytyxws den mporw na pw to idio gia to katastima cosmodata tis glyfadas, oi ypalliloi kai i eksiiretisi einai apsogi.

Δημοσ.

Μπράβο ρε φίλε.

Καλά έκανες... φτάσαμε στο σημείο να μην έχουμε δικαιώματα σαν αγοραστές και να μας αντιμετωπίζουν σαν χαρτονομίσματα.

Και ακόμη καλύτερα που το δημοσίευσες για να ξέρουμε που να δώσουμε και που όχι τα χρήματα μας και ας μείνουν μόνο οι καλοί και αυτοί που το αξίζουν

Δημοσ.

Έπρεπε ρα μπαγάσα να μας πάρεις τηλ να πεταχτούμε μια βόλτα, για να κόψουμε φάση... Μπράβο ρα παλικάρι... Αν θελήσουμε να επιστρέψουμε τίποτα θα σε φωνάξουμε

Δημοσ.

.:' Η εκδίκηση του Powerfull... ':.

Μια ταινία με πολύ σασπένς, sex και... πολύ αίμα...

Πρωταγωνιστούν...:

Arnold Powerfullneger

και....

Κοτής Κοσμοδάτης...

Ακατάλληλο για ανηλίκους... (X)

Jaco magazine wrote...: "Έτσι θέλουν ρε...!!! Γι'αυτό και εγώ πλακώνομαι με όλους..."

Δημοσ.

Γιατί δεν προσέχουν μερικοί το όνομά τους και κοιτούν το εφήμερο κέρδος;

Μήπως φταίμε κι'εμείς για αυτό, όταν συνήθως κερδίζουν;

Συγχαρητήρια για την άψογη συμπεριφορά σου.

Η ηρεμία - σε θέματα συναλλαγών - είναι δύναμη για όποιον έχει δίκαιο και το νόμο με το μέρος του.

Δημοσ.

Ναι φίλε μου, φταίμε κι εμείς, γιατί όταν ο τυπάς αρνήθηκε να σφραγίσει πως παρέλαβε το mail, και εγώ ζήτησα από έναν πελάτη του καταστήματος να καταθέσει σαν μάρτηρας αν χρειαστεί 3 απλά πράγματα, 1)Πως ήμουν στη Cosmodata,2)στις 25/11, 3) πως ο Κύριος Μάκης Καπετάνης υπεύθηνος πωλήσεων του καταστήματος αρνήθηκε να παραλάβει το κείμενο που του έφερα, αυτός είπε πως δεν είχε χρόνο για μπλεξίματα...Εγώ τη δουλειά μου την έκανα ούτος η άλλως, θέλω όμως να δω αν χαλάσει το PC του εν λόγο κυρίου και τον κλάσουν πως θα αισθάνεται μετά για το χρόνο που <<κέρδισε>>...

Δημοσ.

e3igiste mou kati ...

agorazo ena e3artima kai to katastima mou LEEI oti exei egyisi 1 xrono px

1) stin apodei3i den grafei oute to onoma mou oute serial number (px mono cd-rw 100€)

2) den mou dinoun xarti me egyisi

to e3artima xalaei kai den dexontai kan na to paralavoun gia allagi (me tin dikaiologia oti ego den agorasa pote tetoio e3artima apo autous kai oti exo parei tin apodei3i kapoiou allou pou exei agorasei kai tous tin exo pasarei!!!)

ti kano ?

to senario einai fantastiko alla exo apodei3i apo magazi eparxias pou grafei mono cdrw - 100€

oute onomata oute tipota ...

yparxei xeirotero senario ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...