exarhis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Η αλήθεια είναι οτι στην σχολη μας έχουν δείξει c και Java και ελάχιστα PHP, html, SQL(αυτη μου αρεσε πολυ και θα θελα να ασχοληθω μελλοντικα).Την assembly δεν την μετράω γιατί δεν εχω ακούσει να εχει ζήτηση και την matlab αν μπορεί να θεωρηθεί γλώσσα προγραμματισμού. Το θέμα είναι οτι πιστεύω πως καλύτερα να ξεκινήσω απο κάποια καινούρια που θα με βοηθήσει και μελλοντικά επαγγελματικά. Γιατί και με C να ασχοληθώ η ζήτηση ειναι πάνω στην C# οπότε... Είναι σωστό από επιστημονικής άποψης που σας μαθαίνουν C και Java. (Δεν υπάρχουν άλλες γλώσσες) Γιατί αυτές οι δυο γλώσσες είναι οι μόνες root. Αν μάθεις να τις χρησιμοποιείς και τις δυο δεν θα υπάρχει γλώσσα που δε μπορείς να μάθεις.
FauxHawk Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Σοβαρά;;; Και φαντάσου δεν τις εχω σε πολυ εκτίμηση. Θα πρέπει να τις δω με άλλο μάτι μάλλον
Moderators Kercyn Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Σοβαρά;;; Και φαντάσου δεν τις εχω σε πολυ εκτίμηση. Θα πρέπει να τις δω με άλλο μάτι μάλλον Κάθεσαι κι εσύ κι ακούς τον #1 mentally challenged στο φόρουμ... exarhis θες να μου πεις λίγο πώς γνώσεις σε C και Java θα σε βοηθήσουν με, πχ, τη Lisp; Γιατί εγώ θυμάμαι όταν είχα πρωτοκάνει Lisp ένιωθα σαν καθυστερημένος. 2
M2000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχω ασχοληθεί, και δεν την καταλαβαίνω αλλά δες εδώ τι κάνουν οι AutoCadες... τυχαία το είδα...http://jtbworld.com/autocad-attdeftomtext-lsp προφανώς δουλεύει, και καλά μάλιστα!
exarhis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Τι σενάριο είναι αυτό ; αν και σύγχρονη γλώσσα είναι περίπλοκη. Περίεργο.
warlock9_0 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 λογικό αφού δεν είναι intelligent από τη wiki, L.I.S.P. = low intelligence software programming 3
Moderators Kercyn Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 λογικό αφού δεν είναι intelligent από τη wiki, L.I.S.P. = low intelligence software programming Γιατί παραπληροφορείς τον κόσμο; Αφού η LISP δεν έχει classes πώς δεν είναι Intelligent; 4
exarhis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Πολυ σωστη επιλογη η C μαζι με java. Στο τει που ημουν μαλλον βαριοντουσαν γιατι μας μαθαν C++
Papakaliati Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δεν υπαρχει λογος να μαθει καποιος c, περα απο ιστορικους λογους. Οτι κανει η c, το κανει 10 φορες καλυτερα και ευκολοτερα η c++. Το οτι αυτες οι γλωσσες ειναι ο μονες root, φανταζομαι ειναι κατι που το ονειρευτικες ενα βραδυ. Αμα μαθεις c, δεν θα σε βοηθησει με καμια γλωσσα, της c++ συμπεριλαμβανομενης. Κανενας που κανει αυτην την ερωτηση δεν θα γραψει εναν νεο linux kernel, οποτε η επιλογη της c++ ειναι ευκολακι. 1
gon1332 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Φαντάζομαι θα είναι πολύ τυχεροί όσοι γνωρίζουν C σε επόμενες δεκαετίες. Plenty of legacy code για λίγους.
eaglej Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Κώδικας για C Tutorial για Java Tutorial για C# (το πιό εύκολο απο τα 3) Αυτά δεν είναι μόνο όταν είσαι στο ίδιο δίκτυο?
karabouzouk... Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Από εργασία στη σχολή. Chat σε C. Έχει και επεξήγηση.. ο θεός να την κάνει!! chat_c.zip
παπι Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Αυτά δεν είναι μόνο όταν είσαι στο ίδιο δίκτυο? Το ιδιο δικτυο να φανταστω εννοεις το LAN. Σε γενικες γραμμες δεν υπαρχει ιδιο και μη ιδιο δικτυο. Ειναι γενικα ενα δικτυο. Σε αυτο το ενα δικτυο για να βρεις ενα endpoint, θες ip και port. Οταν εισαι πισω απο router, και εισαι server, τοτε πρεπει να κανεις portforward. Γιατι; Επειδη και το router ειναι ενα endpoint, απλα εχει δυο interface. Ενα το LAN και ενα το WAN. 1
dios231 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε fauxhawk, απο αυτα που εχεις γραψει μεχρι στιγμης φαινεται πως απλα ρωτησες το πραγμα που σου ηρθε στο μυαλο χωρις να ξερεις τι ακριβως θες να κανεις και ψαχνεις λιγο στα χαμενα. Αλλο πραμα "πως φτειχνω ενα chat" και αλλο "θελω να ασχοληθω με το programming".Επειδη οι περισσότεροι απο εδω μεσα εχουμε περασει απο σχολες πληροφορικης ειναι κοινη συνισταμενη ολων πως μονο απο αυτα που μαθαινεις στην σχολη προγραμματισμο δεν μαθαινεις. Γνωμη μου για αρχη ξεχνα το ολο concept με το chat, αγορασε ενα βιβλιο (ή δες κανα tutorial) για C# και σιγα σιγα ξεκινα απο εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα