Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , θελω να ρωτησω κατι , δε ξερω αν το εξηγησω καλα θα προσπαθησω.

στα windows 7 και πισω , οταν εβαζες σε μια εξοδο τα ακουστικα , σ εβγαζε ενα παραθυρο που σε ρωτουσε πως θες να χρησιμοποιησεις αυτη τη συσκευη που συνδεσες και μπορουσες αντι για ακουστικα που ειναι κανονικα να επιλεξεις σαν πισω ηχειο π.χ.

στα 10 που τρεχω τωρα , συνδεω το ακουστικα , δεν βγαινει κανενα παραθυρο και τα χρησιμοποιω ετσι οπως θελει το πισι , ενω εγω θελω να το ''ξεγελασω '' ας πουμε κ να του πω οτι δεν ειναι headphone αλλα speaker. αυτο θελω να το κανω για να μπορω με το virtual dj να ακουσω μεσω των ακουστικων το επομενο τραγουδι που θελω να παιξω χωρις να βγαινει στα ηχεια μου.

δε ξερω αν το εξηγησα σωστα , αλλα στην ουσια θελω αντι για την προκαθορησμενη χρηση  που μου δινουν τα windows για τα ακουστικα , να υπαξει επιλογη να τα διαχειριστω οπως θελω.

Δημοσ.

Κάτω δεξιά σου έχει το sound settings.

Μπαίνεις εκεί, κάνεις δεξί κλικ στη συσκευή που θες να χρησιμοποιήσεις και επιλέγεις use as default ή κάπως έτσι το λέει.

Δημοσ.

μα δεν θέλω να κάνω αυτό. θέλω να συνδέσω τα ακουστικά αλλά με κάποιο τρόπο να μην τα χρησιμοποιήσω με αυτή τη χρήση αλλά να τα βάλω σαν ένα έξτρα πίσω ηχείο όπως έκανα και στα windows 7 XP και πάει λέγοντας.

θέλω δηλαδή να εμφανιστεί κάτι τέτοιο οπως γινόταν με παλαιότερες  εκδόσεις windows για να επιλέξω εγώ σαν τι θα το δεί ο υπολογιστής

https://www.google.gr/search?q=%CF%81%CE%B5%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%B5%CE%BA+%CF%87%CF%80&espv=2&biw=1920&bih=935&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiBqIfAtPDKAhVIliwKHbKtBBIQ_AUIBigB#imgrc=xUMDUN4DKo4znM%3A

Δημοσ.

το driver της καρτας ηχου τον εχεις περασμενο?Πηγαινε εδω και κατεβασε τον για το λειτουργικο που εχεις και μετα θα σε βγαζει το παραθυρο που θες μολις συνδεεις η αποσυνδεεις μια συσκευη! http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3907#dl

Δημοσ.

Δεν υπάρχει driver για windows 10 .τουλαχιστον όχι στο site που έχω ψάξει. Υποτιθετε οτι έχει κατέβει αυτόματα από το update των windows , χειροκίνητα δε μπορω να βρω τίποτα και με κάποιους drivers που δοκιμασα για τα 7? ( υπεθεσα θα κανουν)δεν κατάφερα τπτ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια αλλα δεν ξερω αν εχετε καταλαβει τι ακριβως λεω..

τους εβαλα τους drivers ξανα και ξανα , δεν αλλαζει τιποτα απολυτως. 

απλα προσπαθηστε να θυμηθειτε πως ηταν στα XP για παραδειγμα , η αν καποιος τα τρεχει ακομα θα ξερει. 

ψαχνω εναν τροπο να μπορω να διαχειριστω εγω τον τροπο που θα χρησιμοποιω το καθε τι που συνδεω στην εξοδο του ηχου. 

με τους drivers δεν αλλαξε τιποτα , βαζω τα ακουστικα και τα βλεπει ετσι. και για να τα χρησιμοποιησω πρεπει να κοψω εγω τον ηχο απο τα ηχεια και να τον δωσω παλι χειροκινητα στα ακουστικα, 

με λιγα λογια ψαχνω να βρω το audio deck που επρεπε να υπαρχει μαζι με την εγκατασταση των drivers αλλα δεν υπαρχει

Επεξ/σία από panos_saxo
Δημοσ.

Σας ζαλισα λίγο, αλλά το έφτιαξα. Βρήκα λύση σε ένα ξένο φόρουμ και θα γράψω περιληπτικά τον τροπο αν έχει κάποιος το ίδιο θέμα.

Αρχικα επειδή τα 10 άρια κατέβαζαν μόνα τους drivers που δεν περιείχαν για κάποιο λογο το deck, έπρεπε απο τη σελιδα των windows update με ενα πρόγραμμα που υπάρχει εκεί να βάλω σε blacklist την συγκεκριμένη ενημέρωση για τον ήχο.

Μετα απεγκατεσησα τους drivers ήχου εντελώς. Κατέβασα απο το site της gigabite τους official drivers και εγκατέστησα.

Παλι όμως δεν υπήρχε το deck.

Μετα μπήκα στη σελιδα της VIA και κατέβασα ξεχωριστά το deck της εταιρίας και τώρα όλα κομπλε.

Ευχαριστώ για την βοήθεια και σορυ που σας κουρασα αλλά πραγματικα κάτι πήγαινε πολύ στραβά με το pc μου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...