victor@ss Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Απίθανο τηλέφωνο. Απίστευτα value for money. Σαν κάτοχος της Pro έκδοσης μπορώ να πω ότι αξίζει τα έξτρα 40-50€ αλλά και η κανονική έκδοση θα αφήσει το μέσο χρήστη παραπάνω από ικανοποιημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 να ρωτήσω, το note 3 pro σε vickmall και Minideal το βλέπω εκτός αποθέματος στο eu warehouse. Κανένα άλλο site αξιόπιστο που να έχει αποθήκη στην Ευρώπη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Van-Gelis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Το δουλευω αρκετο καιρο και ειμαι ευχαριστημενος παιδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo max Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 το πήρα και εγώ από έξω και είναι καταπληκτικό! Για το μέσο χρήστη είναι ότι πρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boubounash Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 το πήρα και εγώ από έξω και είναι καταπληκτικό! Για το μέσο χρήστη είναι ότι πρέπει. Περισσότερες λεπτομέρεις; Πως είναι η ποιότητα σήματος σε σχέση με άλλες συσκευές; Η ποιότητα κλήσης; Γιατί καλό είναι να είναι δυνατό και vfm, αλλά μην ξεχνάμε αγοράζουμε τηλέφωνο. Αυτή είναι η κύρια λειτουργία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Redmi 3pro ή redmi note 3pro; αξιζει το +30αρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Αν δε σ ενοχλεί η διαφορά μεγέθους φυσικά. Είναι πολύ διαφορετικές συσκευές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα