supernatural13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά! Έχω στα χέρια το συγκεκριμένο κινητό, αγορασμένο από κοτσόβολο με την επωνυμία ZTE BLADE V220.Το κινητό από την αρχή δεν φαινόταν καλό, άρχισε πολύ νωρίς να βγάζει προβλήματα, του στύλ κολλούσε και έκανε επανεκκίνησεις μόνο του, αλλά και αν το άφηνες λίγη ώρα έκλεινε μόνο του.Το θέμα είναι άλλο. ράγισε το digitizer πανω στη γωνία, μακριά από την lcd και σταμάτησε να πιάνει το touch. (μιλάμε για πολύ μικρό ράγισμα).Ψάχνωντας να βρω ανταλλακτικά, ανακάλυψα(ή έτσι τουλάχιστον νομίζω) ότι παράγει το συγκεκριμένο κινητό και μια Τούρκικη εταιρεία ονόματι AVEA μοντέλο intouch 4.Το πρόβλημα είναι ότι τα ανταλλακτιά για το συγκεκριμένο κινητό είναι ελάχιστα εώς καθόλου...γνωρίζει κανείς αν το μοντέλο αυτό είναι ακριβώς ίδιο με το intouch?έχει ασχοληθεί κανείς με την ZTE περισσότερο?ευχαριστώ για το χρόνο σας.!
jkoytsis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ? ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕΣ?. ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ zte blade v220 ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ TOUCH.ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ.!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα