Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ειμαι νέος στο Φόρουμ. Σας πέτυχα καθώς έψαχνα για εντολές UNIX και θα ήθελα να ρωτήσω αν εχει να μου προτείνει κανεις κάποια καλό site ή κάποιο eBook με εντολές UNIX αλλα και με διεργασίες, κοινή μνήμη, νηματα. Βασικά με ενδιαφέρει να μάθω πως να λύνω ασκήσεις που να ζητούν διεργασία πατερα-παιδιού όπως να δημιουργεί ένας πατέρας ένα παιδί και μετα το παιδί αυτο με την σειρά του να γίνεται πατέρας σε αλλο παιδί. Επίσης να μάθω πως μπορω να χρησιμοποιώ νηματα και κοινή λογική με διεργασία πατέρα-παιδιού. Πολλα ζητάω :P

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας θα τα κοιτάξω να δω αν μου κάνουν... Η διαδικασία ειναι η ίδια και στα Linux να υποθέσω; Μιλάω για ubuntu

Δημοσ.

Είναι πολλά, για αρχαριους, αυτό που έχω στο λίνκ είναι πολύ καλό.

Μετά τα 2 must για μένα, είναι τα design of UNIX του bach και το UNIX network programming του stevens.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα !

Χωρίς καμία επιφύλαξη, προτείνω το παρακάτω βιβλίο. Καλύπτει με λεπτομέρεια όλα αυτά που θέλεις.

Στη διάθεσή σου,

Ο Άσπρος Γάτος

http://www.amazon.co.uk/LPIC-1-Linux-Professional-Institute-Certification/dp/1119021189/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1455025784&sr=8-1&keywords=LPIC+Study+guide

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...