NikonNote Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα εχω ενα προβλημα.λογο οτι χειριζομαι σελιδα στο facebookκανω Αντιγραφη επικολληση απο ποστ απο σελιδες και το κανω επικολληση .Στο κινητο μου γινεται χωρις να ξερω τι εχω κανει και γιατι .Στης κοπελας μου το ιδιο κινητο NOTE 3 δεν γινεται να κανει Αντιγραφη επικολληση απο ποστ αλλα μονο στα σχολεια !Πουλοντας το δικο μου ΝΟΤΕ κρατησα της κοπελας μου το ΝΟΤΕ και λεω κριμα δεν ξερω τι ειχα κανει αν ειχα κανει κατι εγω και μπρουσα να κανω Αντιγραφη επικολληση κειμενο απο ποστ στο φεις !Οταν πια κανω μεσο SMart swtich back up τα αρχεια μ και μπαινω στο facebook βλεπω πως απο το ιδιο κινητο που η κοπελα μου δεν μνπορουσε να να κανει Αντιγραφη επικολληση εγω μπορωΣτο S6 edge plus που πηρε δεν μπορει να κανει αντιγραφει ουτε απο εκει απο ποστ παρα μονο απο comments Τι γινεται ?Τι μπορει να φταιει?υπαρχει καποια ρυθμιση του κινητου η τιου facebook?
saruman123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Και γω παλια ειχα ενα Samsung που στην αρχει εκανε αντιγραφη επικολληση και μετα στα ξαφνικα δεν εκανε πουθενα. Ουτε στα μηνυματα που πηγα δεν το ειχε,ειχε μονο το προχηρο. Η περισσοτερη μου ειπαν οτι μονο με φλασαρισμα της rom επανερχετε. Εγω δεν το εκανα γιατι δεν αξιζε εξαλλου το κινητο. Οποτε εσυ ξερεις τη θα κανεις.....
NikonNote Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δεν νομιζω....Σε 2 ιδια κινητα μπορουσα να κανω μονο εγω μεσω του facebook μου αντιγραφη επικολληση απο ποστ ...Στο αλλο κινητο που δεν εκανε η κοπελα μ με το που το πηρα εγω και μπηκα αποτον λογαριασμο μου και με το back up μ μπορεσα και εκανα..|Το προβλημα ειναι μονο στο Facebook δεν μπορω να βρω τι ρυθμιση ειναι η αν ειναι απο το κινητο.....το κινητο κανει κανονικα copy paste σε σελιδες και οπουδηποτε αλλου ...Το προβλημα ειναι στα ποστ μονο
ice25 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Άλλα δικαιώματα έχεις εσύ στο facebook (ο λογαριασμός σου) αλλά η κοπέλα σου. ψάξου κάπου εκεί μήπως είναι περιορισμένη η σε κάποια άλλη κατηγορία
NikonNote Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Εχω ψαξει δεν μπορω να βρω κατι σχετικο!Αν μπορει και ξερει καποιος θα το εκτιμουσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα