Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω φτιαξει εναν υπολογιστη και εχω το εξης προβλημα κανει επανακινηση η οθονη. οταν παιζω GTA V το κανει μετα απο λιγη ωρα παιχνιδιου συνεχως και πολλεσ φορες κανει ενα τακ και μενει πολυ σκουρη μπλε.οταν παιζω  dota δεν το κανει πολυ συχνα.και επισης οταν δεν κανω τιποτα και ειναι στην επιφανεια εργασιας παλη αν διαστηματα κανη επανακινηση. εχω intel i5 6600 3.50 ge force GTX 960 4G εχω 8 g ram οθονη 21.5 asus vp228h τροφοδοτικο 850w corsair.υπαρχει καποιος να ξερει κατη ευχαρηστω

Δημοσ.

Δεν έιναι η κατάλληλη ενότητα νομίζω, αλλά:

1. Τροφοδοτικό ελαττωματικό 60%

2. Κάρτα γραφικών ζεσταίνεται / ελλάτωμα / αναβάθμιση drivers κλπ. 20%

3. Επεξεργαστής θερμαίνεται και σου κάνει επανεκίνηση για προστασία / τσέκαρε την πάστα, ανεμιστηράκια κλπ. 10%

4. Ram πρόβλημα σε πίεση. 10%

Κατέβασε το OCCT, κάνε ένα τεστ. Αν σε λιγότερο από δίλεπτο παγώσει, άλλαξε τροφοδοτικό. (μου έτυχε ακριβώς πριν μια εβδομάδα αυτή η συμπεριφορά και άλλαξα, ευτυχώς εγγύησης το δικό μου.

Αν σου παγώσει το pc μετά από αρκετούτσικη ώρα, τρέξε και ένα memtest, (θα βρεις οδηγίες αν δεν το γνωρίζεις στο google) να δεις αν σου βρει σφάλματα στις μνήμες. Αν δεν σου βρει, κάποιοι λένε πως είναι φυσιολογικό να σου κολήσει το pc στο OCCT, αλλά όχι και αμέσως.

θα ήμουν κατηγορηματικός για τροφοδοτικό, αλλά με υποψιάζει και η μπλε σκούρα οθόνη που βλέπεις πριν το reboot.

Δημοσ.

το ετρεξα 5 λεπτα και δεν εκανε τιποτα το occt.ηθελα να σου πως εβαλα μια παλια οθονη και τηλεοραση που ειναι μαζη και δεν εσβησε καθολου.και επισης ολα αυτα γινονται απο την αναβαθμηση σε windows 10 pro και μετα αν παιζει καποιο ρολο

Δημοσ.

Τότε κάποιος driver δεν είναι συμβατός ίσως...; η μήπως απλά στο ξεβιδωμα που έβαλες τα καλώδια των άλλων οθονών κουνηθηκε κάτι που δεν έκανε καλή επαφή ; (ίσως και η ίδια η κάρτα γραφικών)

Δημοσ.

επειδή δεν έχω καταλάβει πλήρως.

Σβήνει η οθόνη και επανέρχεται η ο υπολογιστής;

εαν ισχύει το πρώτο το παιχνίδι συνεχίζει να παίζει η ακους-εμφανίζεται κάποιο μήνυμα;

Δημοσ.

δεν κλεινει ο υπολογιστης παιδια ολα τα ακουω κανονικα απλα κανει επανακινηση η οθονη και μερικες φορες κολαει σε σκουρη μπλε και βγαζω το ρευμα και το ξαναβαζω και επανερχετε. και οσο για τους drivers δεν ξερω αν τους εχω της οθονης δεν ειχε τιποτα μεσα η συσκευασια της.

Δημοσ.

Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις καλώδιο τροφοδοσίας για την οθόνη και καλώδιο σύνδεσης της οθόνης με τη κάρτα γραφικών σου;

Δημοσ.

εχω βαλει hdmi καλοδιο να δοκιμασο και καλοδιο τροφοδοσιας εχω αλαξει και παλη τα ιδια.οταν παιζω ειδικα gta  κλεινει συνεχως.δεν υπαρχει καποια λυση?

Δημοσ.

Η αναβάθμιση σε Windows 10 μάλλον είναι τυχαίο γεγονός, εγώ νομίζω ότι η οθόνη σου σε χαιρετάει. Αλήθεια ποια είναι;

Πριν όμως βγάλουμε γρήγορα συμπεράσματα δοκίμασε το εξής: βάλε ένα laptop με καλώδιο συνδεδεμένο επάνω στην οθόνη σου και κράτησε το για αρκετή ώρα να σιγουρευτείς ότι δε φταίει ο υπολογιστής σου.

Δημοσ.

το δοκιμασα και αυτο και η οθονη δεν εσβησε.ολα αυτα ξεκινησαν μετα την αναβαθμιση σε 10 δεν ξερω αν ειναι τυχαιο απλα το λεω

Δημοσ.

Η οθόνη δεν χαλάει τόσο εύκολα. Και γενικά όταν βλέπεις μπλε οθόνη μάλλον είναι θέμα μητρικής. Μέτρα τις τάσεις του τροφοδοτικού να είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει εκεί κάποιο θέμα με ένα πολύμετρο.

Δημοσ.

το δοκιμασα και αυτο και η οθονη δεν εσβησε.ολα αυτα ξεκινησαν μετα την αναβαθμιση σε 10 δεν ξερω αν ειναι τυχαιο απλα το λεω

Πριν είχες άλλα win και δεν είχες πρόβλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...