akefaloskavalaris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Έχω 8 ώρες για να αποφασίσω, γιατί έχει το Moto G προσφορά το ισπανικό Amazon sta 185 ευρώ. Το Redmi 3 θα το έπαιρνα στα 165 με δωράκια. Ποιο και γιατί; Το έχω ψάξει όσο μπορώ και θα εκτιμούσα κάποια επιχειρήματα. Μένουν 8 ώρες! (Εδώ average user, με ενδιαφέρει κυρίως ταχύτητα, το δυνατόν μεγαλύτερη αυτονομία και καλή κάμερα. Δεν θα το σκαλίσω πάρα πολύ, θα προτιμούσα να αποφύγω root κτλ, δλδ το Redmi 3 το θέλω με official αγγλοκινέζικη, και θα απεγκαταστούσα/απενεργοποιούσα όλες τις κινέζικες)
stevengreeceGR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Θα πήγαιναν στο Redmi 3. Ειδικά στην ταχύτητα το Redmi 3 έχει τον ολοκαίνουριο Snapdragon 616.
aces Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Κ απο αυτονομια πεταει 4100 εφοσον λες οτι δινεις βαρος στην αυτονομια....σου εχω ηδη απαντησει εδω. Για την καμερα ειναι οκ αλλα για τη βασικη χρηση θα εισαι οκ συνολικα με το redmi 3. Ειναι κ πιο καινουργια συσκευη.Το μοτο εννοειται πως δεν ειναι κακο κ αυτο ισα ισα.
k33L Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Πάρε xiaomi! Εταιρία κολοσσός πλέον που βάζει κάτω τα πάντα! Πέρασε το redmi note 3 1 βδομάδα από τα χέρια μ και το ερωτευτικα και ο κάτοχος του τώρα (φίλος μου) δν είχε πάρει "καλο" κινητό βέβαια πριν αλλά και αυτός έχει ξετρελαθει! Εκτός από τα πολύ καλά κινητά και software, κάθε βδομάδα update, είναι και κοσμήματα!
k33L Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Πάρε το redmi note 3 πάντως αμα μπορέσεις έστω και με τα 2 ραμ σιγά! Σου φτάνουν τα λεφτα! Πράγματικα ήθελα να του το κλέψω το κινητο από τον φίλο μου έχω κατά ενθουσιαστεί και έχουν περάσει ναυαρχίδες και ναυαρχίδες από τα χέρια μου! Για 200€ είναι ότι κλτρο μπορείς να βρεις αυτήν την στιγμή (βσκα μέχρι 340 θα πω εγώ γτ μετά πάει το g4)
akefaloskavalaris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Πηγαίνω μόνο για πεντάιντσο φίλε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα