Hasta La Vista Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά , έχω ένα lenovo tablet που η οθόνη του έχει σπάσει στην μέση και λειτουργεί μόνο η μισή . αποφάσισα να το κρατήσω για καμιά ταινία στο τραίνο κλπ , μπορείτε να με βοηθήσετε με κανένα πρόγραμμα που θα με βοηθήσει να το χειρίζομαι έτσι ; με το airdroid έχω κάνει πολύ καλή δουλεία .
nikos903 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Η LCD δουλεύει μόνο η μισή ή το Digitizer ράγισε και δέχεται εντολές μόνο στο μισό της οθόνης?
Hasta La Vista Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) η LCD δουλεύει ολόκληρη , το μισό touch δεν δουλεύει Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2016 από Hasta La Vista
nikos903 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Με OTG usb αν βάλεις κανένα ποντίκι μπορεί να κάνεις δουλειά. Αλλιώς αν βρεις κανένα φθηνό bluetooth mouse μπορεί να κάνεις δουλειά και απο εκεί. Και τα 2 εξαρτιόνται απο το αν το tablet σου μπορεί να δει το ένα ή το άλλο. Δοκιμή και βλέπεις. Αλλιώς πας για αλλαγή digitizer που δεν ξέρω πόσο πάει / αν συμφέρει.
Hasta La Vista Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Με OTG usb αν βάλεις κανένα ποντίκι μπορεί να κάνεις δουλειά. Αλλιώς αν βρεις κανένα φθηνό bluetooth mouse μπορεί να κάνεις δουλειά και απο εκεί. Και τα 2 εξαρτιόνται απο το αν το tablet σου μπορεί να δει το ένα ή το άλλο. Δοκιμή και βλέπεις. Αλλιώς πας για αλλαγή digitizer που δεν ξέρω πόσο πάει / αν συμφέρει. δεν με αφορά τόσο πολύ να το φτιάξω , θα το κρατήσω κανονικά για ταινιές , έχω κάνει οτι θέλω με το airdroid , απλά αν ξέρατε κάποια ακόμη εφαρμογή που θα μου φαινόταν χρήσιμη
nikos903 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Για ταινίες βάλε έναν mxPlayer και είσαι κομπλέ. Μετά αν πάρεις και ένα OTG απο το ebay με ένα μικρό ποντίκι (<5€ θα πάει σούμα) τότε θα μπορείς να κάνεις και οτι άλλο θες αφού θα το δουλεύεις με το ποντίκι κανονικά. 1
notist Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα.Και εγώ έχω ένα 10άρι tablet lenovo που μου είχε σπάσει το τζάμι σε πολλά σημεία,αλλά η οθόνη του έπαιζε κανονικά και έκανε touch σε όλη την επιφάνεια.Κατάφερα να βγάλω μία κάρτα Revolut και αγόρασα οθόνη και touch screen digitizer από e bay 30 ευρώ συν 20 ευρώ η αλλαγή στον τεχνικό.Τώρα αν δεν θες να το φτιάξεις,η σου φαίνονται δύσκολα,δοκιμάζεις να το δουλεύεις με bluetooth mouse. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2016 από notist
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα