Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , έχω ένα lenovo tablet που η οθόνη του έχει σπάσει στην μέση και λειτουργεί μόνο η μισή . αποφάσισα να το κρατήσω για καμιά ταινία στο τραίνο κλπ , μπορείτε να με βοηθήσετε με κανένα πρόγραμμα που θα με βοηθήσει να το χειρίζομαι έτσι ; με το airdroid έχω κάνει πολύ καλή δουλεία .

Δημοσ.

Με OTG usb αν βάλεις κανένα ποντίκι μπορεί να κάνεις δουλειά.

Αλλιώς αν βρεις κανένα φθηνό bluetooth mouse μπορεί να κάνεις δουλειά και απο εκεί.

Και τα 2 εξαρτιόνται απο το αν το tablet σου μπορεί να δει το ένα ή το άλλο. Δοκιμή και βλέπεις.

Αλλιώς πας για αλλαγή digitizer που δεν ξέρω πόσο πάει / αν συμφέρει.

Δημοσ.

Με OTG usb αν βάλεις κανένα ποντίκι μπορεί να κάνεις δουλειά.

Αλλιώς αν βρεις κανένα φθηνό bluetooth mouse μπορεί να κάνεις δουλειά και απο εκεί.

Και τα 2 εξαρτιόνται απο το αν το tablet σου μπορεί να δει το ένα ή το άλλο. Δοκιμή και βλέπεις.

Αλλιώς πας για αλλαγή digitizer που δεν ξέρω πόσο πάει / αν συμφέρει.

δεν με αφορά τόσο πολύ να το φτιάξω , θα το κρατήσω κανονικά για ταινιές , έχω κάνει οτι θέλω με το airdroid , απλά αν ξέρατε κάποια ακόμη εφαρμογή που θα μου φαινόταν χρήσιμη

Δημοσ.

Για ταινίες βάλε έναν mxPlayer και είσαι κομπλέ.

Μετά αν πάρεις και ένα OTG απο το ebay με ένα μικρό ποντίκι (<5€ θα πάει σούμα) τότε θα μπορείς να κάνεις και οτι άλλο θες αφού θα το δουλεύεις με το ποντίκι κανονικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.Και εγώ έχω ένα 10άρι tablet lenovo που μου είχε σπάσει το τζάμι σε πολλά σημεία,αλλά η οθόνη του έπαιζε κανονικά και έκανε touch σε όλη την επιφάνεια.Κατάφερα να βγάλω μία κάρτα Revolut και αγόρασα οθόνη και touch screen digitizer από e bay 30 ευρώ συν 20 ευρώ η αλλαγή στον τεχνικό.Τώρα αν δεν θες να το φτιάξεις,η σου φαίνονται δύσκολα,δοκιμάζεις να το δουλεύεις με bluetooth mouse.

Επεξ/σία από notist

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...