Heatspreader Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Καλύτερα ένα προϊόν να μην έχει εγγύηση καθόλου, από το να έχει εγγύηση από το Guaranty! ΙΝΚΑ, ΓΓΚ και μίλησε με τον δικηγόρο σου. Απλά θα πρέπει να κάτσεις ήρεμα και αν δεν μπορείς να το κάνει ο δικηγόρος σου, να συντάξεις έκθεση και να πεις τι έχει γίνει σε όλες τις αρμόδιες αρχές.Οι άνθρωποι είναι φρικτοί. Σκέφτηκα να το κυνηγήσω και μετά την κατάθεση χρημάτων που μου έκαναν, αλλά μετά σκέφτηκα πως δεν αξίζει.Θα δούμε όμως.Το μεγαλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι η δυσφήμιση. Να μην ψωνίζει κανείς από εκεί.Έχω πάρει κάρτα γραφικών και το Noctis από εκεί. Τους τα ακούμπησα κιόλας. Έχουν ψωνίσει και πελάτες μου κιόλας. Αφήστε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Πραγματικά ελπίζω να βγάλει άκρη και ο φίλος, πιστεύω θα ήταν καλύτερα να είχε κλείσει το κατάστημα και να άλλαζε και όνομα γιατί θα κάνετε rma με την sapphire άμεσα εφόσον το κατάστημα είχε κλείσει, εκεί βέβαια είναι άγνωστες οι βουλες του κυρίου τι και πότε θα περνάτε για αντικατασταση Απλά αυτοί είπανε το κατάστημα το έμαθε ο κόσμος γιατί έβγαλε 2-3-10 καλές προσφορές κατά διάστηματα δεν αλλάζω όνομα μπας και μου μείνουν οι πελάτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 τελικα τον φιλο μου του εδωσαν μια gtx980 που ειχαν stock.επειδη δεν ειχε ιδεα απο καταγγελιες κτλ και πως να κινηθει για να παρει τα λεφτα του πισω εκανε υπομονη και πηρε στο τελος αντι για gtx970 που ειχε δωσει για rma πριν 4 μηνες σχεδον μια gtx980 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Καλύτερα ένα προϊόν να μην έχει εγγύηση καθόλου, από το να έχει εγγύηση από το Guaranty! ΙΝΚΑ, ΓΓΚ και μίλησε με τον δικηγόρο σου. Απλά θα πρέπει να κάτσεις ήρεμα και αν δεν μπορείς να το κάνει ο δικηγόρος σου, να συντάξεις έκθεση και να πεις τι έχει γίνει σε όλες τις αρμόδιες αρχές. Οι άνθρωποι είναι φρικτοί. Σκέφτηκα να το κυνηγήσω και μετά την κατάθεση χρημάτων που μου έκαναν, αλλά μετά σκέφτηκα πως δεν αξίζει. Θα δούμε όμως. Το μεγαλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι η δυσφήμιση. Να μην ψωνίζει κανείς από εκεί. Έχω πάρει κάρτα γραφικών και το Noctis από εκεί. Τους τα ακούμπησα κιόλας. Έχουν ψωνίσει και πελάτες μου κιόλας. Αφήστε! Εγω απο κει πηρα την Gigabyte R9 390 και επειδη με ενοχλουσε ο θορυβος μου εκαναν αντικατασταση με Nitro 390 και μετα απο 2-3 μηνες που μου εβγαλε προβλημα η καρτα μου ειπε δεν εχω σου κανω παραγγελια και μολις ερθει σε 10 μερες μου φερνεις την δικια σου και σου δινω καινουρια οπως και εγινε, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Θυμάσαι ημερομηνία που έγιναν αυτά; Τελικά όλες οι 390 χαλασμένες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BurgerDictator Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 amd 8320 + r9 390 τρελο Bottleneck. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι νορμαλ με το σύστημα της υπογραφής μου στο witcher 3 που δε πιάνω ακριβώς 60 fps με όλα ultra σε 1080p με απενεργοποιημενα vsync και hairworks και δε τρέχει τόσο smooth όσο στα high settings? Μήπως δεν μπορεί να τα φτάσει η 390 ή είναι αρκετά απαιτητικό το game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι λογικό.Ρίξε τις σκιές και το Foliage Visibility Range. Και στο Medium οι σκιές δεν είναι τραγικές οπτικά.Νομίζω ότι θα χτυπήσεις 60άρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα