Occultist Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Νταξει τους ρατσιστικους τονους και το οτι νομιζεις οτι η ποιοτητα του soldering επηρρεαζεται απο το ποιος εισαι και τι ρολο βαρας δεν το σχολιαζω καν, αλλα μηπως το παρακανεις με τις υπερβολες; Πατα στο johnny guru για τα corsair rmi ah κλπ να δεις τις εικονες απο τα pcb και να δεις οτι εχουν καλης ποιοτητας πυκνωτες, που ειναι το σημαντικο Ότι τώρα εσύ, που δεν είσαι ρατσιστής, θα ανάψεις κερί στο άγαλμα του φτωχού πλην τίμιου ανειδίκευτου που μειώνει το κόστος παραγωγής εδώ και χίλια χρόνια σε κάθε mass production commodity, ε; Α, ναι, αυτό θα γίνει αφού αποκαλύψεις το επτασφράγιστο μυστικό του νέου στατιστικού θεωρήματος που τους τοποθετεί άνετα για τυπικούς γηγενείς σε St. Gallen και Essen... Τεσπα. Ελεύθερη αγορά υπάρχει ακόμα, για την ώρα, οπότε ο καθένας διαλέγει και παίρνει : εμείς που είμαστε ρατσιστές, από αποστειρωμένη ρομποτική γραμμή παραγωγής, ενώ οι υπόλοιποι, που βγάζουν κανα σύμφωνο από το όνομά τους με αγωνιστικό ζήλο, από βιοτεχνίες που το κολλητήρι είναι ανάμεσα στη βενζινογεννήτρια και τα χαρούπια με ρύζι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Άουτς... http://techfrag.com/2016/03/01/far-cry-primal-benchmarks-show-amd-with-performance-lead-over-nvidia/ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Κοίτα να δεις... Δεν το περίμενα να είναι τόσο μπροστά η 390 σε 1440P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Άουτς... http://techfrag.com/2016/03/01/far-cry-primal-benchmarks-show-amd-with-performance-lead-over-nvidia/ http://www.guru3d.com/articles_pages/far_cry_primal_pc_graphics_performance_benchmark_review,7.html Εγω μαλλον θα κρατησω το απο πανω του Guru γιατι και απο αλλα παιδια που το επαιξαν πχ με Gtx 970 μιλαγανε για 60ρι fps σε 1080p και στο παραπανω γραφημα βλεπω 40ρια η 970. Βεβαια το παιχνιδι ειναι ''κοκκινο'' απο πλευρας καλυτερου performance αρα λογικο να βλεπουμε και στα δυο benchmarks καλη αποδοση απο τις Amd καρτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Του Guru φαινεται πιο ρεαλιστικο bench....Και μην ξεχναμε οτι εκει που λεει 970 λογικα εχει την πιο απλη εκδοση οποτε υπολογιστε κανα 2-3fps παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δεν θεωρώ πιο έγκυρο το Guru. Ούτε βέβαια είμαι σίγουρος για το techfrag.Παίρνουμε μια γενική εικόνα. Όπου υπάρχει χρήμα, τα αποτελέσματα ποτέ δεν μπορεί να είναι έγκυρα. Υ.Γ.: Με ενοχλεί ιδιαίτερα το Guru3D που δεν έχει την 390 μέσα. Για μένα χάνει πόντους από αυτό και μόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Και ένα από Techpowerup https://www.techpowerup.com/reviews/Performance_Analysis/Far_Cry_Primal/5.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ενδιαφέρον παρουσιάζει το SLI με την 970!Α ρε nvidia με το SLI σου! Φοβερή! (Και είναι AMD τίτλος!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ενδιαφέρον παρουσιάζει το SLI με την 970! Α ρε nvidia με το SLI σου! Φοβερή! (Και είναι AMD τίτλος!) Ξεχασε τα.Αν οντως το εννοεις μην σου μπαινουν ιδεες τωρα που ξεφορτωθηκες επιτελους το προηγουμενο Sli που ειχες!!!! Μεινε στην μονη καρτουλα να βρεις την υγεια σου :D Δεν θεωρώ πιο έγκυρο το Guru. Ούτε βέβαια είμαι σίγουρος για το techfrag. Παίρνουμε μια γενική εικόνα. Όπου υπάρχει χρήμα, τα αποτελέσματα ποτέ δεν μπορεί να είναι έγκυρα. Υ.Γ.: Με ενοχλεί ιδιαίτερα το Guru3D που δεν έχει την 390 μέσα. Για μένα χάνει πόντους από αυτό και μόνο. Μονο και μονο που γνωριζουμε οτι απο πισω υπαρχουν χορηγοι σε ολα αυτα τα benchmark sites δεν ειναι κανενα να εμπιστευεσαι.Το Guru3d το ειπα γιατι εδινε καπως πιο ρεαλιστικα αποτελεσματα που βλεπαμε και σε προηγουμενα παιχνιδια. Επισης στα παραπανω προσεξε κατι μεταξυ Guru και techfrag. Στα 1080p σε Ultra στο techfrag η 980ti πχ αποδιδει χειροτερα σε Ultra του Techfrag σε σχεση με τα very high του Guru3d(πραγμα λογικο φυσικα). Σε 2560x1440 ομως συμβαινει το αναποδο,αυτη τη φορα και οι δυο σε Very high settings και στου ενως αποδιδει 8fps λιγοτερα παρακαλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanc3lot Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Πλέον σε αναμονή για την κάρτα, βρήκα το Revision A που έχει και το backplate και είναι default χρονισμένη λίγο παραπάνω. Η Sapphire πολύ εξυπηρετική, ζήτησα και μίλησα στο τηλ με κάποιον από την εταιρία, και αφού με ρώτησε όλη την σύνθεση του PC μου, μου είπε πως δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα και μου πρότεινε να πάρω 2 καλώδια για να συνδέσω την κάρτα. Μπράβο τους για αυτή την εξυπηρέτηση. (συγκεκριμένα πρότεινε αυτά: http://www.cosmodata.gr/product/229424/kal-rci-e-8pin-m-se-2molex-4pin-m-0-15m, 2 στον αριθμό) (βασικά πρότεινε από το εξωτερικό αλλά του έδειξα αυτά και είπε κάνουν) Μελλοντικά θα βάλω στο πρόγραμμα να πάρω και κάποιο καλό psu (αφού μπορεί να είμαι καλυμμένος από ότι λέει και η Sapphire αλλά ας το σιγουρέψουμε ποτέ δεν ξέρεις), από το Πάσχα και μετά ώστε να περάσει κάτω από το ραντάρ της γυναίκας Θα γράψω περισσότερα όταν θα έρθει η κάρτα (http://www.amazon.co.uk/gp/product/B019P30XUY?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00) (ουσιαστικά πήρα το τελευταίο κομμάτι που είχαν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Πλέον σε αναμονή για την κάρτα, βρήκα το Revision A που έχει και το backplate και είναι default χρονισμένη λίγο παραπάνω. Η Sapphire πολύ εξυπηρετική, ζήτησα και μίλησα στο τηλ με κάποιον από την εταιρία, και αφού με ρώτησε όλη την σύνθεση του PC μου, μου είπε πως δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα και μου πρότεινε να πάρω 2 καλώδια για να συνδέσω την κάρτα. Μπράβο τους για αυτή την εξυπηρέτηση. (συγκεκριμένα πρότεινε αυτά: http://www.cosmodata.gr/product/229424/kal-rci-e-8pin-m-se-2molex-4pin-m-0-15m, 2 στον αριθμό) (βασικά πρότεινε από το εξωτερικό αλλά του έδειξα αυτά και είπε κάνουν) Μελλοντικά θα βάλω στο πρόγραμμα να πάρω και κάποιο καλό psu (αφού μπορεί να είμαι καλυμμένος από ότι λέει και η Sapphire αλλά ας το σιγουρέψουμε ποτέ δεν ξέρεις), από το Πάσχα και μετά ώστε να περάσει κάτω από το ραντάρ της γυναίκας Θα γράψω περισσότερα όταν θα έρθει η κάρτα (http://www.amazon.co.uk/gp/product/B019P30XUY?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00) (ουσιαστικά πήρα το τελευταίο κομμάτι που είχαν) Το Revision A είναι αυτό με το Backplate; Είσαι σίγουρος; Ξεχασε τα.Αν οντως το εννοεις μην σου μπαινουν ιδεες τωρα που ξεφορτωθηκες επιτελους το προηγουμενο Sli που ειχες!!!! Μεινε στην μονη καρτουλα να βρεις την υγεια σου :D Μονο και μονο που γνωριζουμε οτι απο πισω υπαρχουν χορηγοι σε ολα αυτα τα benchmark sites δεν ειναι κανενα να εμπιστευεσαι.Το Guru3d το ειπα γιατι εδινε καπως πιο ρεαλιστικα αποτελεσματα που βλεπαμε και σε προηγουμενα παιχνιδια. Επισης στα παραπανω προσεξε κατι μεταξυ Guru και techfrag. Στα 1080p σε Ultra στο techfrag η 980ti πχ αποδιδει χειροτερα σε Ultra του Techfrag σε σχεση με τα very high του Guru3d(πραγμα λογικο φυσικα). Σε 2560x1440 ομως συμβαινει το αναποδο,αυτη τη φορα και οι δυο σε Very high settings και στου ενως αποδιδει 8fps λιγοτερα παρακαλω. Ο λόγος που δεν έκανα SLI με 970 καταρχήν ήταν το κόστος. Μετά σκεφτόμουν τη VRAM. Μετά σκεφτόμουν ότι είναι αρκετό καιρό στην αγορά και τελευταία θα σκεφτόμουν τα προβλήματα του SLI τα οποία είναι όπως φωνάζω και λέω συνεχώς πολύ λίγα. Η εμπειρία χρήσης με SLI και ιδιαίτερα με Mid-Range κάρτες γραφικών, είναι εκπληκτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanc3lot Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Γενικότερα η νέα έκδοση είναι αυτή με το backplate και το παραπάνω χρονισμένα clock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ναι. Το γράφει και στο κουτί ότι έχει Backplate με αυτοκόλλητο. Πρόσεχε μην πάρεις έκδοση χωρίς Backplate γιατί βλέπω την κάρτα να στραβώνει. 1040MHz είναι το ρολόι της. Όπως και στη δική μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanc3lot Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Όχι με το backplate πήρα, επιβεβαιωμένα. http://www.sapphiretech.com/catapage_pd.asp?cataid=68&lang=eng Από ότι κατάλαβα οι διαφορές είναι το backplate και τα 30mhz παραπάνω στο χρονισμό της. Δεν βλέπω άλλες διαφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ναι, μια χαρά.Μαζί με τα μεταφορικά πόσο θα σου στοιχίσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα