Προς το περιεχόμενο

Sapphire Nitro R9 390 8GB

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και εγω υπερ του παραπανω ειμαι γιατι καθε 3 και λιγο σε βλεπω να μπαινεις στο forum και να αναφερεις προβληματα. Αρα

Για μένα βάλτα όλα αυτόματα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

για να μην ανοιγω αλλο θεμα. ενδιαφερεται ενας φιλος να παρει την asus 390 strix.εχει το παρακατω τροφοδοτικο.

http://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.html

ενω ολες οι 390 λενε προτεινομενο 600 watt η συγκεκριμενη λεει 750 watt.θα εχει προβλημα αν την παρει?

Μια χαρά θα είναι, δεν θα έχει πρόβλημα.

ξεχασα να πω οτι επεξαργαστη εχει ι5 4460.ρωταω για να μην τον παρω στο λαιμο μου και στην τελικη εχει θεμα με το τροφοδοτικο.επειδη στην προηγουμενη σειρα στις 280χ η asus υλοποιησεις ειχαν παρα πολλα προβληματα εχει φτιαξει καθολου την αξιοπιστια της σαυτη την σειρα με την strix?

Update σχετικά με το πρόβλημα και την κάρτα γραφικών που έχω στείλει στο Guranty για RMA

Στις 25/5 έδωσα την κάρτα γραφικών Sapphire R9 390 στο Guaranty.gr για RMA. Αυτή τη στιγμή έχουν περάσει δηλαδή 23 ημέρες.
Στο Guranty μου είχαν πει ότι θα κάνει 30 ημέρες.
Από τότε που παρέδωσα την κάρτα έχω επικοινωνήσει περίπου 5 (πέντε) φορές για να δω αν υπάρχει εξέλιξη και όλες τις φορές μου έλεγαν πως ακόμα δεν έχουν κάποιο νέο. Δεκτό κατά κάποιον τρόπο. Μου είπαν μάλιστα σε ένα από αυτά τα τηλεφωνήματα πως έτσι και αλλιώς πριν έρθει η κάρτα γραφικών, θα έχουμε ενημέρωση για το τι θα γίνει από την Sapphire. Είναι σημαντικό αυτό, καθώς άλλο το πότε θα έχω κάρτα γραφικών στα χέρια μου και άλλο πότε θα έχουν ενημέρωση.

Τα δύο πιο σημαντικά τηλεφωνήματα ήταν τα δύο τελευταία.

Στο προτελευταίο με ενημέρωσαν πως έχουν στείλει την κάρτα γραφικών. Τους είπα πως αυτό δεν πρόκειται για ενημέρωση. Η κάρτα γραφικών υποτίθεται πως την έχετε στείλει εδώ και 20 μέρες. Δεν είχε κάτι άλλο να μου πει και του είπα πως θα μιλήσουμε από εβδομάδα. Ήταν η πρώτη φορά που ανέβασα τους τόνους και αυτό επειδή θεώρησε πως το ότι έστειλαν την κάρτα πριν 20 μέρες είναι εξέλιξη και μου είπε κάτι το οποίο ήταν ενημέρωση της πρώτης εβδομάδας.

Δεν άφησα την εβδομάδα να περάσει και σήμερα Παρασκευή έκανα ένα τηλέφωνο όπου οι τόνοι ανέβηκαν από πλευράς μου.

Όταν ρώτησα αν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με το θέμα, ο υπάλληλος με τον οποίο μιλούσα πήγε και ρώτησε κάποιον συνάδελφο του και επιστρέφοντας με ενημέρωσε πως θα έχουμε κάποιο νέο στο τέλος του μήνα.

Του είπα ορθά κοφτά πως μέχρι τέλος του μήνα αποκλείεται να περιμένω και πως την άλλη Τετάρτη συμπληρώνουμε 4 εβδομάδες. Προσπάθησε να με αποφύγει σε φάση "τι να σας πω αυτό μου είπε, η κάρτα είναι στους Γερμανούς¨".

Του είπα ότι αυτό είναι δικό σας εσωτερικό θέμα και πως τέλος της άλλης εβδομάδας θα περάσω από το κατάστημα, θα πάρω μία κάρτα γραφικών και θα φύγω. Ναι μου λέει, αλλά πρέπει να έχουμε απάντηση πρώτα. Του είπα εγώ θα πάρω την κάρτα γραφικών και εσείς μετά να περιμένετε την απάντηση, δεν με αφορά. Δεν μίλαγε και απλά περίμενε υπομονετικά να κλείσω το τηλέφωνο λέγοντας μου τι ένας μήνας, τι λίγο παραπάνω!!! (Απίστευτο!!!) Σε εκείνη το σημείο του είπα πως δεν νομίζω πως χρειάζεται να βάλουμε το ΙΝΚΑ στη μέση. Εκείνη τη στιγμή σαν να δυσανασχέτησε και είπε χαμηλόφωνα και συγκαταβατικά  ένα "ναι".  και τότε πήγε να ρωτήσει ξανά. Είπα να περιμένω του είπα 30 μέρες, αλλά ενάμιση μήνα απλά δεν γίνεται. Το καταλαβαίνω μου είπε ότι είναι πολλές και οι 30 μέρες απλά έτσι έχει η διαδικασία.

Δεν μου είπε κάτι άλλο για το θέμα και επανέλαβα ότι θα περάσω τέλος της άλλης εβδομάδας να πάρω κάρτα γραφικών.

Ήμουν αρκετά υπομονετικός, αλλά δυστυχώς με βλέπω να απευθύνομαι στο ΙΝΚΑ και να γίνεται μεγάλη φασαρία.

Καλα κανεις και ενημερωνεις για να ξερουμε κι εμεις τι rma εχουν ορισμενοι. Και οι 30 μερες πολλες ειναι, για παραπανω δεν το συζηταω!

Εγώ δε κατάλαβα το λόγο για τον οποίο καθυστέρησαν να στείλουν τη κάρτα στην εταιρεία, έχουν service σε αυτό το μαγαζί; Καλά κάνεις και πατάς πόδι είναι υποχρεωμένοι να σου κόψουν πιστωτικό ή ακόμα και να σου επιστρέψουν τα χρήματα.

μην την ψαχνεται. για την καρτα που ρωτησα παραπανω ειναι δουλεια του guaranty.ειχε παρει ολοκληρο pc απο αυτους πριν 3 μηνες το παιδι και η καρτα δεν δουλεψε ποτε.απο την αρχη ηταν καμενη.αφου περασαν 3 μηνες και πηρε απειρα τηλεφωνα του ειπαν χθες οτι ερχονται καρτες απο γερμανια αλλα η δικια του δεν εχει ερθει ακομα οποτε αν θελει να του δωσει πιστωτικο να παρει καποια αλλη.του ειπα να παρει msi 390 η sapphire 390 αλλα στο site τους εχει μονο την strix την οποια θα του την δωσουν στα 369 ευρω που ειχε αγορασει την αρχικη καρτα. επισης πριν κανα μηνα του ειπαν οτι δεν κανουν εισαγωγες πλεον γιατι το καταστημα θα αλλαξει ονομα.οι τυποι ειναι απιστευτοι.

ουσιαστικα χαμενος ειναι που δεν πηρε λεφτα του πισω γιατι πλεον με 370 ευρω παιρνεις 390χ

Τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η καθυστέρηση να είναι εσκεμμένη. Ότι ναναι είναι η Ελληνική αγορά τελείως όμως, ο καθένας ότι του κατέβει...

Παιδιά καμία κάρτα γραφικών δεν υπάρχει διαθέσιμη στο κατάστημα και απ' όσες έχει στο Site (αν και χωρίς να είναι διαθέσιμες), δεν υπάρχουν ούτε στο Skroutz.

Φοβάμαι ότι πάνε για κλείσιμο και προσπαθούν να χρονοτριβήσουν.
Σκέφτομαι πως γι' αυτό με πίεζε να δώσω άλλα 150€ και να πάρω την 980 για να την ξεστοκάρουν και αυτήν.

Το θέμα είναι ότι αν πάνε για κλείσιμο και κηρύξουν πτώχευση για παράδειγμα (ακραίο) τότε δε παίρνει τίποτα και ούτε χρήματα. Κάνε μια καταγγελία να υπάρχει ή πήγαινε από εκεί αύριο να σου δώσουν λύση.

Την Δευτέρα θα στείλω έκθεση στο ΙΝΚΑ και στο efpolis.

Τα πράγματα φαίνονται άσχημα πάντως. Μάλλον πρόκειται για απατεώνες. 

• Moderators

Aπλα και μονο για να τους πιεσεις οταν πας ζητησε μια καρτα γραφικων να κανεις την δουλεια σου (μετα απο 15 μερες την δικαιουσε)

Την Δευτέρα θα στείλω έκθεση στο ΙΝΚΑ και στο efpolis.

Τα πράγματα φαίνονται άσχημα πάντως. Μάλλον πρόκειται για απατεώνες. 

Kαι στο πλαισιο που πηγα καρτα για αντικατασταση (ενω υπηρχε ιδια στο καταστημα) εκαναν 28 μερες απο την μερα που παρεδωσα , πολιτικη αμεσης αντικαταστασης δεν υφιστατε μου ειπε ο υπευθηνος του καταστηματος γιατι υπαρχει θεμα με τα Capital control και κατι τετοιες μπαρουφες

Οι 30 μέρες που είναι από μόνο του κάτι τραγικό, δεν με νευρίασαν. Με βάζει σε υποψία ότι χρονοτριβεί κάνοντας με να επικοινωνήσω τέλος του μήνα και πως δεν έχει τίποτα σε στοκ και πως δεν υπάρχει τίποτα και στο Scroutz.

stock δεν εχουν.οτι βλεπεις στο site τους κατοπιν παραγγελιας που δεν ξερω και γω ποσες μερες μπορει να κανει να ερθει η παραγγελια που θα κανεις και αν ερθει ποτε.απο το skroytz εχουν βγει.και εγω αυτο ειπα στο φιλαρακι τρεχα μπας και προλαβεις να παρεις καρτα η τα λεφτα πισω γιατι θ αλλαξουν ονομα και αφμ και θα κλαις τα λεφτα σου. οταν τους την πηγε καινουρια καρτα για αλλαγη του ειπαν στην αρχη στειλτην μονο σου στην evga γιατι εμεις θα αργησουμε πανω απο ενα μηνα.για μην πληρωνει μεταφορικα αυτος τους της αφησε εκει και τους ειπε στειλτε την εσεις στην evga αλλα οπως αποδειχτηκε μαλακια εκανε.πληρωσε καρτα 369 ευρω πριν 3 μηνες και καρτα ακομα δεν χαρηκε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...