Προς το περιεχόμενο

Sapphire Nitro R9 390 8GB

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τους σημερινους επεξεργαστες τα παντα μπορεις να κανεις ταυτοχρονα και ειναι πιο σπανια τα ''μπουκαλια''  ;)

Πανε οι εποχες επι pentium 4 που στα 3 παραθυρα ανοιχτα ταυτοχρονα στον browser κολλαγε το συμπαν οχι παιχνιδι μπορουσες να παιξεις.

Επι την ευκαιρεια, σημερα ειχα ανοιξει γυρω στα 15 παραθυρα στο youtube, επαιζε μουσικη, εκανε streaming ταινια & επαιζα mad max (ταυτοχρονα) μη ρωτατε πως και ρολαραν ολα σαν να μην ηταν ανοιχτο τιποτα    :P

Αφού έχεις i7! Για κάνε αυτό που λες σε κανά i3 (δεν τολμάω ΚΑΝ να αναφέρω Pentium G που προτείνουν μερικοί ανάπηροι εγκεφαλικά), και πες μας αν γονάτισε όλο το pc ή όχι. Και να τρέχεις και παιχνίδι τύπου Far Cry 4, GTA V, τέτοια...

Μερσί. Γεια σας!

Υ.Γ. Μπουκάλια, πιρούνια, μαχαίρια, κουτάλια, τραπεζομάντηλα και λοιπά οικιακά αξεσουάρ!

Επεξ/σία από Formation
  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το θέμα είναι ένα και το κόβω μετα απο αυτό γιατί το κάναμε "american bar" ο κάθε επεξεργαστής ταιριαζει με την ανάγκη του κάθε ένα ξεχωριστά, υπάρχουν άνθρωποι που τους καλύπτουν ακόμα και οι celeron, αλλα αν θες gaming καθόλη την ενοια στη σημερινή εποχή και με τα δεδομένα που εξελιζονται όλα και μέσα σε όλα βάζω και τα requirements του κάθε game ξεχωριστα τοτε πας καρφί για καλό επεξεργαστή και όταν λέμε καλό σε intel από i7 και amd από 8350 (τουλάχιστον)

Εντάξει τώρα...
Οι i7 είναι σχεδόν πάντα πιο γρήγοροι σε όλα. Απλά για ένα σύστημα με λιγότερα χρήματα που δεν θέλει κάποιος να δώσει 400+€ για CPU, πάει σε FX.
Σε κάποια είναι πολύ κοντά του ο 8350...

http://www.tomshardware.co.uk/charts/cpu-charts-2015/compare,3720.html?prod%5B7452%5D=on&prod%5B7420%5D=on

i7 είναι τέρατα CPU, μην λέμε και ότι θέλουμε δηλαδή... :)

Απλά οι FX παίζουν με τους i5. Κάποιες φορές είναι καλύτεροι, κάποιες άλλες όχι. Πάλι σε καλύτερη τιμή, χωρίς όμως ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, με μεγαλύτερη κατανάλωση, αλλά χαμηλότερες θερμοκρασίες για OC Headroom.

• Like 2

Το θέμα είναι ένα και το κόβω μετα απο αυτό γιατί το κάναμε "american bar" ο κάθε επεξεργαστής ταιριαζει με την ανάγκη του κάθε ένα ξεχωριστά, υπάρχουν άνθρωποι που τους καλύπτουν ακόμα και οι celeron, αλλα αν θες gaming καθόλη την ενοια στη σημερινή εποχή και με τα δεδομένα που εξελιζονται όλα και μέσα σε όλα βάζω και τα requirements του κάθε game ξεχωριστα τοτε πας καρφί για καλό επεξεργαστή και όταν λέμε καλό σε intel από i7 και amd από 8350 (τουλάχιστον)

Για μισο λεπτο ρε συ γιατι δεν μας τα λες καλα. Οπως ειχες πει ο ιδιος εφτιαξες τωρα το πρωτο σου pc της υπογραφης(οντως πολυ δυνατο)και προηγουμενως επαιζες μονο σε κονσολες. Ποτε προλαβες και εγινες ειδικος στο τι ζητανε τα περισσοτερα παιχνιδια και γραφεις τα περι I7??? Αλλη μια περιπτωση που επιβεβαιωνεται η γνωστη μας φραση'' η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας''

Αν θες gaming στην σημερινη εποχη τοτε μονο i7 4πυρηνος και πανω? Η να το πω πιο απλα γιατι μπαινεις στον κοπο και τα γραφεις αυτα(προφανως για να στηριξεις την αγορα σου περισσοτερο)και αφου δεν γνωριζεις τι παιζει πραγματικα να μην σχολιαζες καθολου πραγματα οπως τα παραπανω??

• Like 3

Για μισο λεπτο ρε συ γιατι δεν μας τα λες καλα. Οπως ειχες πει ο ιδιος εφτιαξες τωρα το πρωτο σου pc της υπογραφης(οντως πολυ δυνατο)και προηγουμενως επαιζες μονο σε κονσολες. Ποτε προλαβες και εγινες ειδικος στο τι ζητανε τα περισσοτερα παιχνιδια και γραφεις τα περι I7??? Αλλη μια περιπτωση που επιβεβαιωνεται η γνωστη μας φραση'' η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας''

Αν θες gaming στην σημερινη εποχη τοτε μονο i7 4πυρηνος και πανω? Η να το πω πιο απλα γιατι μπαινεις στον κοπο και τα γραφεις αυτα(προφανως για να στηριξεις την αγορα σου περισσοτερο)και αφου δεν γνωριζεις τι παιζει πραγματικα να μην σχολιαζες καθολου πραγματα οπως τα παραπανω??

post-391493-0-08587800-1464967758_thumb.jpg

Οσο εχω ακομα ορεξη(και μπαινω σε τετοια θεματα)και συνεχιζει να πεφτει παραπληροφοριση θα με βλεπεις σε αρκετα θεματα αγαπητε :) .Ουτως ή αλλως δεν ασχολουνται πολλα ατομα με το forum για να πεις οτι υπαρχει μια μεγαλη κατηγορια ατομων που ασχολουνται και συμμετεχουν.

Αν για αυτο που εγραψα παραπανω διαφωνουν οι αλλοι που συμμετεχουν ας το πουν. Α και  υποψην οτι και εγω i7 εχω αλλα μην τα διαλυσουμε ολα να ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι.Στο παραπανω που γραφεις θα εστεκε μονο αν ανεφερες Freesync/gsync monitor παντως οχι σε i7 και 8350(και μαρεσει που βαζεις και το τουλαχιστον μεσα λες και θεωρουνται Low entry επεξεργαστες).....

Α και ειπαμε i7 το λιγοτερο για επεξεργαστη που λες και εσυ και παιχνιδια απο το Θειο οπως και στο θεμα του Doom (πριν μου κανεις αναφορα επειδη το ανεφερα αυτο :) )

• Like 1

Aν δείς καλύτερα την φωτογραφία έχει ενα lp ddr-3 1066 της kingston ίσα που φαίνεται, Α και μην ξεχάσω tuvlo-xi  80mm led ανεμηστηράκι που απο τον θόρθβο δεν το ξεχνάς ποτέ B)  

• Like 1

Δε νομίζω να χρειάζεται να διευκρινίσω οτι έγινε στα πλαίσια της πλάκας το πείραμα, ο celeron είναι μποτίλια ακόμη και για την παλιά reflowed HD 4870X2,  :)

• Like 5

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ερώτηση, ξαφνικα διαπιστωσα πως οι ανεμιστηρες μου ειχαν κολησει στο 25% ειχα ανεβασει 90 βαθμους και δε πηρα χαμπαρι παροτι εχω ρυθμησει απο το afterburner να πανε πιο γρηγορα, με 16.5.1 αυτο, μολης εγκατεστησα τοςυ τελευταιους driver το προβλημα ληθηκε, και η ερωτηση μου μήπως φταίει που δεν εγκατέστησα καν το "amd gaming evolved" ή τελως παντων τι μπορει να εφταιγε και πως ειναι δυνατον να ειχα ανεβασει 90 βαθμους και οι ανεμιστηρες να επαιζαν στο 25%??

edit: Kαι κατι αλλο, γιατι τα περισοτερρα games οταν εχω ανοιχτο το gaming evolved κρασαρουν?

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Ήθελα να στο πω την προηγούμενη φορά...
Δεν υπάρχει λόγος να ρυθμίσεις εσύ τους ανεμιστήρες της κάρτας. Οι κάρτα γραφικών έρχεται με τους ανεμιστήρες ρυθμισμένους για να αποδίδουν όπως χρειάζεται σε συνδυασμό με τον θόρυβο και την φθορά των ανεμιστήρων.

Για εμένα δεν χρειάζεται να τα πειράζουμε αυτά.

• Like 2

Κι όμως φίλε μου εκτός ότι θεωρώ ότι ήταν bug αυτό με τους 16.5.1 πριν γιατί και χωρίς τη ρυθμηση που δοκιμασα είχαν κολλήσει στο 25% δίχως λόγο και αιτία και βαραγε 90αρια και 95αρια για πλάκα, αλλά και όταν δούλευε κανονικά όπως τώρα που διορθοθηκε με την αναβάθμιση driver, καμία σχεση με τη ρυθμηση, πολύ πιο χαμηλά οι θερμοκρασίες, και σχετικά με τη φθορά δεν έχω τέτοιο θέμα γιατί έχω κάνει τη μαγκια να ενεργοποιώ τη ρυθμηση μόνο όταν παίζω έχω βάλει να δουλεύουν αργά ή γρηγορα ανάλογα την θερμοκρασία οπότε σε idle σταματάνε κανονικά ;)

Ναι αλλά σου εξηγούν αυτή είναι μια διαδικασία η οποία τη ρυθμίζει αυτόματα το σύστημα. Τώρα αν εσύ βγάζεις υψηλές θερμοκρασίες αν θυμάμαι καλά μας έλεγες ότι δε βρίσκεις λόγους να μαζέψεις τα καλώδια του κουτιού σου για αρχή που είναι σα μακαρονάδα και επιπλέον όταν σου είπαμε για το κουτί θεώρησες ότι δεν είναι σκόπιμο να έχεις ένα καλύτερο κουτί. Μην αγχώνεσαι με τις θερμοκρασίες δες λίγο στο διαδίκτυο που παίζει η κάρτα σα μέγιστη θερμοκρασία. Πάντως με ένα ψιλοψάξιμο δεν έχεις και το καλύτερο airflow.. Για μένα βάλτα όλα αυτόματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...