RangerOfDark Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Απλά το αναφέρω για να γνωρίζετε τι πρόκειται να σας συμβεί αν σας χαλάσει η Sapphire κάρτα γραφικών σας. Ένας από τους λόγους του Topic είναι για την εμπειρία που έχω με την συγκεκριμένη κάρτα και εταιρία. Νομίζω πως έχουμε μάθει αρκετά. Όσο για τους 2 μήνες έχεις δίκιο. Αλλά κάποιος άλλος θα πει τρεις μήνες. Άλλος θα πει τέσσερις και άλλος πέντε. Που και πότε τελειώνει αυτό; Μου είπε το Πλαίσιο και το Guaranty πως μόνο σε DOA γίνεται επί τόπου αλλαγή ή πιστωτικό. Όποιος θέλει άμεση εξυπηρέτηση, να αγοράζει Corsair, EVGA, Dell και Logitech. Δυστυχώς... Τι εννοείς ας αγόραζαν Corsair, evga κτλπ? Δηλαδή για συγκεκριμένες μάρκες στέλνουν το προϊόν στον κατασκευαστή και για άλλες τις εξυπηρέτουν και τις αλλάζουν επί τόπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ναι. Ακριβώς αυτό.Η EVGA, η Corsair και η Logitech έχουν από τα καλύτερα Aftersales. Έτσι λοιπόν το κατάστημα, δεν φοβάται μήπως φάει στην μάπα μία R9 της Sapphire που έχει 375€. Ξέρει ότι θα βγάλει εύκολα άκρη, οπότε βγάζει άκρη με το κατάστημα εύκολα και ο πελάτης.Τόσο με EVGA, όσο και με Corsair, αλλά και με Logitech, στο Πλαίσιο με έχουν εξυπηρετήσει εντός περίπου τεσσάρων λεπτών. Με το τροφοδοτικό TX 750 της Corsair όλα έγιναν τόσο γρήγορα που η όποια καθυστέρηση ήταν στο ταμείο για να πληρώσω την διαφορά για το RM750. Βέβαια είναι άσχημο που αναγράφει 3 έτη εγγύηση Πλαίσιο... Εγώ με αυτό καταλαβαίνω ότι την εγγύηση την αναλαμβάνει το Πλαίσιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ναι. Ακριβώς αυτό. Η EVGA, η Corsair και η Logitech έχουν από τα καλύτερα Aftersales. Έτσι λοιπόν το κατάστημα, δεν φοβάται μήπως φάει στην μάπα μία R9 της Sapphire που έχει 375€. Ξέρει ότι θα βγάλει εύκολα άκρη, οπότε βγάζει άκρη με το κατάστημα εύκολα και ο πελάτης. Τόσο με EVGA, όσο και με Corsair, αλλά και με Logitech, στο Πλαίσιο με έχουν εξυπηρετήσει εντός περίπου τεσσάρων λεπτών. Με το τροφοδοτικό TX 750 της Corsair όλα έγιναν τόσο γρήγορα που η όποια καθυστέρηση ήταν στο ταμείο για να πληρώσω την διαφορά για το RM750. Βέβαια είναι άσχημο που αναγράφει 3 έτη εγγύηση Πλαίσιο... Plaisio warranty.PNG Εγώ με αυτό καταλαβαίνω ότι την εγγύηση την αναλαμβάνει το Πλαίσιο... Μόνο για αυτές? Gigabyte, Asus, Msi? Μπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Καλα,αυτο παλι τι ειναι?Η Sapphire δινει 2 χρονια εγγυηση,τον ενα επιπλεον χρονο τον δινει το Πλαισιο? Και αγοραζοντας απο εκει την συγκεκριμενη καρτα,θα πρεπει καποιος να νοιωθει σιγουρος για τα 3 χρονια εγγυησης.Οτι να 'ναι. Διαβαζα τωρα το RMA/Warranty της Sapphire.Ειναι λιγο ζορικοι στην εγγυηση οι τυποι,αυτο που μου εκανε εντυπωση(αρνητικη εννοειτε) ειναι αυτο:Any repaired, replaced or exchanged products will be covered for the remaining period of the original warranty. Καθολου καλο rma policy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Εγώ είμαι υπέρ του σωστού aftersales όπως και ο οποιοσδήποτε, ωστόσο αυτό που λέει ο heat ότι τις χαλάνε τις κάρτες λίγο πριν την εγγύηση, έχει μια πολύ μεγάλη δόση αλήθειας δυστυχώς. Σε ξένα φόρουμ έχω δει πως το κάνουν αρκετοί, σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν και εδώ Ελλάδα και από κάτι τέτοια έχουν γίνει πολύ strict τα aftersales. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Καλα,αυτο παλι τι ειναι?Η Sapphire δινει 2 χρονια εγγυηση,τον ενα επιπλεον χρονο τον δινει το Πλαισιο? Και αγοραζοντας απο εκει την συγκεκριμενη καρτα,θα πρεπει καποιος να νοιωθει σιγουρος για τα 3 χρονια εγγυησης.Οτι να 'ναι. Διαβαζα τωρα το RMA/Warranty της Sapphire.Ειναι λιγο ζορικοι στην εγγυηση οι τυποι,αυτο που μου εκανε εντυπωση(αρνητικη εννοειτε) ειναι αυτο:Any repaired, replaced or exchanged products will be covered for the remaining period of the original warranty. Καθολου καλο rma policy. Το θετικό είναι ότι δεν το εφαρμόζουν τα εδώ καταστήματα, visuinstudio, plaisio, eshop, mysystem όλοι δίνουν κανονικά νέα απόδειξη με πλήρη εγγύηση, εδώ μάλλον μας σώζει ο νόμος μας που λέει το επιακευασμενο προϊόν η το μέρος που αλλακτηκε έχει ξανά από την αρχή εγγύηση, όσο για το θέμα με το κατάστημα, εξήγησε τους ότι εσένα δεν σε Νοιάζει αν άλλαξε ιδιοκτήτη, ας άλλαζαν και όνομα αν δεν ήθελαν καμιά σχέση με τους παλιούς πελάτες, από την στιγμή που δεν υπάρχει καν διαθέσιμη η κάρτα πες τους ότι θέλεις να υπόαναχωρήσεις από την σύμβαση και θέλεις άμεσα τα λεφτά σου πίσω αλλιώς προχωράς καταγγελία σε ινκα, και οποία άλλη καταναλωτική οργάνωση υπάρχει Όσο για το πλαίσιο και αυτό σου βγάζει την ψυχή δεν είναι Άγιοι, εκεί παίζει μεγάλο ρόλο και η διάθεση του καθενός που θα βρεις στο σέρβις, τροφοδοτικό corsair μιας και αναφέρθηκαν εδώ cx 500 ενός χρόνου που πέθανε ενώ είχαν ίδιο στο ράφι μου έλεγαν ότι θα το στείλουν corsair (έγινε πριν 6 μήνες περίπου) πήρα το τροφοδοτικό πήγα σε άλλο κατάστημα θεσσαλονίκη και μου το άλλαξαν άμεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Το θετικό είναι ότι δεν το εφαρμόζουν τα εδώ καταστήματα, visuinstudio, plaisio, eshop, mysystem όλοι δίνουν κανονικά νέα απόδειξη με πλήρη εγγύηση, εδώ μάλλον μας σώζει ο νόμος μας που λέει το επιακευασμενο προϊόν η το μέρος που αλλακτηκε έχει ξανά από την αρχή εγγύηση, όσο για το θέμα με το κατάστημα, εξήγησε τους ότι εσένα δεν σε Νοιάζει αν άλλαξε ιδιοκτήτη, ας άλλαζαν και όνομα αν δεν ήθελαν καμιά σχέση με τους παλιούς πελάτες, από την στιγμή που δεν υπάρχει καν διαθέσιμη η κάρτα πες τους ότι θέλεις να υπόαναχωρήσεις από την σύμβαση και θέλεις άμεσα τα λεφτά σου πίσω αλλιώς προχωράς καταγγελία σε ινκα, και οποία άλλη καταναλωτική οργάνωση υπάρχει Όσο για το πλαίσιο και αυτό σου βγάζει την ψυχή δεν είναι Άγιοι, εκεί παίζει μεγάλο ρόλο και η διάθεση του καθενός που θα βρεις στο σέρβις, τροφοδοτικό corsair μιας και αναφέρθηκαν εδώ cx 500 ενός χρόνου που πέθανε ενώ είχαν ίδιο στο ράφι μου έλεγαν ότι θα το στείλουν corsair (έγινε πριν 6 μήνες περίπου) πήρα το τροφοδοτικό πήγα σε άλλο κατάστημα θεσσαλονίκη και μου το άλλαξαν άμεσα Κανένας δεν εφαρμόζει σωστό policy εδώ δλδ όσο αφορά τις gpus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Κανένας δεν εφαρμόζει σωστό policy εδώ δλδ όσο αφορά τις gpus?Απλοικα ο νόμος λέει ότι αν επισκευασω μια συσκευή αλλάζοντας ένα εξάρτημα η συσκευή θα έχει το υπόλοιπο της εγγύησης αλλά το εξάρτημα που μπήκε θα έχει νέα εγγύηση, Επίσης ότι ελάττωμα βγει μέσα στους πρώτους 6 μήνες ο νόμος θεωρεί ότι προυπηρχε από την αγορά, μην τους λυπηθεις πάνε αύριο ο και πες τους ότι θέλεις να ασκήσεις το δικαίωμα υπό αναχωρήσεις από την σύμβαση που σου δίνει ο νόμος ρίξε σαν πρόταση αυτό που σου είπα ζητώντας την 390χ της sapphire αν ξεκινήσει πάλι τα μα μου κτλ επέμενε να πάρεις μετρητά αν συνεχίσουν ξεκινά καταγγελίες σε καταναλωτικες οργανώσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Απλοικα ο νόμος λέει ότι αν επισκευασω μια συσκευή αλλάζοντας ένα εξάρτημα η συσκευή θα έχει το υπόλοιπο της εγγύησης αλλά το εξάρτημα που μπήκε θα έχει νέα εγγύηση, Επίσης ότι ελάττωμα βγει μέσα στους πρώτους 6 μήνες ο νόμος θεωρεί ότι προυπηρχε από την αγορά, μην τους λυπηθεις πάνε αύριο ο και πες τους ότι θέλεις να ασκήσεις το δικαίωμα υπό αναχωρήσεις από την σύμβαση που σου δίνει ο νόμος ρίξε σαν πρόταση αυτό που σου είπα ζητώντας την 390χ της sapphire αν ξεκινήσει πάλι τα μα μου κτλ επέμενε να πάρεις μετρητά αν συνεχίσουν ξεκινά καταγγελίες σε καταναλωτικες οργανώσεις Άρα βάση νόμου τα πάντα καλύπτονται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Άρα βάση νόμου τα πάντα καλύπτονται? πρακτικα ναι Το θετικο με το πιστωτικο ειναι οτι στην ουσια ειναι σαν αγορα νεου προιοντος οποτε αναγκαστηκα νεα εγγυηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 πρακτικα ναι Το θετικο με το πιστωτικο ειναι οτι στην ουσια ειναι σαν αγορα νεου προιοντος οποτε αναγκαστηκα νεα εγγυηση Να το δώσουν το πιστωτικο όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω υπαναχώρηση σύμβασης. Το θέμα δεν είναι ότι δεν μου αλλάζουν την κάρτα γραφικών με καινούρια. Το θέμα είναι ότι την στέλνουν στο εξωτερικό στην Sapphire και αυτή η διαδικασία διαρκεί περίπου 30-35 μέρες. Αν ήταν 2-3 ημέρες, ούτε που θα το κάναμε θέμα.Εγώ την ίδια κάρτα γραφικών θέλω. Δεν θέλω πιστωτικό. Την ίδια κάρτα γραφικών να έχω να κάνω τη δουλειά μου.Παιδιά χωρίς Links σχετικά με τον νόμο, όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να προβώ σε καμία ενέργεια. Θα κάνω μερικά τηλέφωνα αύριο το πρωί σε προστασία καταναλωτή, κλπ ωστόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Το θέμα δεν είναι ότι δεν μου αλλάζουν την κάρτα γραφικών με καινούρια. Το θέμα είναι ότι την στέλνουν στο εξωτερικό στην Sapphire και αυτή η διαδικασία διαρκεί περίπου 30-35 μέρες. Αν ήταν 2-3 ημέρες, ούτε που θα το κάναμε θέμα. Εγώ την ίδια κάρτα γραφικών θέλω. Δεν θέλω πιστωτικό. Την ίδια κάρτα γραφικών να έχω να κάνω τη δουλειά μου. Την ίδια διαδικασία είχα ακολουθήσει με μία hd 6990 στο πλαίσιο εγώ...τον μήνα τον έφαγα (και παραπάνω) από την sapphire αλλά το καρτόνι που μου ήρθε μετά ήταν jet.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Την ίδια διαδικασία είχα ακολουθήσει με μία hd 6990 στο πλαίσιο εγώ...τον μήνα τον έφαγα (και παραπάνω) από την sapphire αλλά το καρτόνι που μου ήρθε μετά ήταν jet.... Σφραγισμένη στο κουτί της σου ήρθε η κάρτα ή σε σακουλάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Σφραγισμένη-κουτάτη με αντιστατική σακούλα και με ταινία πάνω ασφαλείας...Απλά θέλει υπομονή και backup καρτόνι μέχρι να έρθει η καινούργια φίλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα