BabisTs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Με μόντες στα καλώδια του psu δεν θα ρίσκαρα όυτε κάρτα των 200ευρώ ,πόσο μάλλον το τέρας την 390 ένα τροφοδοτικό είναι λύση όπως έχουμε ξαναπεί... http://www.insomnia.gr/topic/515009-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/page-830?do=findComment&comment=54645861 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Ένα είναι το τροφοδοτικό και λέγεται smart, αλλά καλύτερα ας πάει στο xfx, είναι 20 w μεγαλύτερο και gold . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 4x γραμμές με 16 Amps η κάθε μια έχει, μια χαρά το βλέπω το PSU. Παρε από δυο γραμμές για την R9 390 και είσαι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanc3lot Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα και ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και το χρόνο σας. Το PSU στις μέρες που αγοράστηκε και τα επόμενα χρόνια ήταν από τα καλύτερα που έπαιζαν και γενικά ακόμα είναι, αθόρυβο και με πολλά Watt. Αν θα έκανα μια αγορά, θα πήγαινα λογικά για ένα EVGA SuperNOVA 850 GS, να έχω και τα 7 χρόνια εγγύησης απλά μου ανεβάσει το κόστος και ήθελα σε αυτή την φάση να μην γίνει. Η νέα ερώτηση μου λοιπόν δεν ήταν αν θα το αντέξει το PSU, θεωρώ πως θα το αντέξει, η ίδια η Sapphire μου απάντησε σε email πως σε επίπεδο Watt δεν υπάρχει πρόβλημα (αλλά εκτιμώ τις απαντήσεις πάραυτα). Το ερώτημα είναι πως επειδή δεν έχει τα pins που θέλει η κάρτα, αν με μετασχηματιστή θα είμαι οκ ή αν έτσι μειώνεται η απόδοση της κάρτας. Το έχω στείλει και αυτό στην Sapphire και περιμένω ;-) απλά είπα να ρωτήσω και εδώ, κουβέντα να γίνεται. Αν μειώνεται, τότε καλύτερα να πάω και σε νέο PSU για σιγουριά συνολικότερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δεν τα βάζω στο ίδο καλάθι με deer, μαλλον με cx/vs θα έλεγα (φίλος είχε το 730 σε 4790k/r9 380 και έκανε γειώσεις και έπεφτε ο γενικός, το επέστρεψε ελλατωματικο, του έδωσαν άλλο, πάλι τα ίδια, πήρε το ίδιο με το δικό μου και ηρέμησε) δεν νομίζω να ανέφερα πουθένα τα cx, σε ίδιο επίπεδο τα έχω πάντως με Cx/vs, μετά από κάτι τσίρκα που έκαναν στο pc ενος φίλου, από αυτά που προανέφερα καλύτερα σίγουρα δεν είναι Για εμένα, τα Corsair, εδώ και 3-4 χρόνια (μην πω παραπάνω), δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο. Τα ακριβά μοντέλα είναι απλώς μέτρια και τα πιο φτηνά απλώς δεν τρώνε μπανάνα. Πχ. η Thermaltake τα κοντράρει άνετα, πλέον... Ίδια ιστορία με Asus vga. Ήταν κορυφή μια φορά και έναν καιρό, αλλά τώρα λέμε σε όλους μακριά και όχι τυχαία... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Toughpower 1000W ποσα χρονιά το εχω value for money . Τα ακριβά 200+ Corsair είναι υπερβολές κατά τη γνώμη μου. Φανταζομαι ακομα και τα ποιοτικα εχουν ενα κυκλο ζωης και καλο ειναι να αλλαζουν ; Πχ εχω ενα Zalman 950 σχεδόν δεκαετιας και το μετεφερα σε λιγοτερο ενεργοβορο μηχανημα για να μην το ζορίσω με 390. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Για εμένα, τα Corsair, εδώ και 3-4 χρόνια (μην πω παραπάνω), δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο. Τα ακριβά μοντέλα είναι απλώς μέτρια και τα πιο φτηνά απλώς δεν τρώνε μπανάνα. Πχ. η Thermaltake τα κοντράρει άνετα, πλέον... Ίδια ιστορία με Asus vga. Ήταν κορυφή μια φορά και έναν καιρό, αλλά τώρα λέμε σε όλους μακριά και όχι τυχαία... Έτσι ακριβώς! Εντάξει, το έχουμε πάρει χαμπάρι νομίζω όλοι. Σε γενικές γραμμές τα περισσότερα προϊόντα είναι κινέζικα (ναι κινέζικα και στις προδιαγραφές θα έλεγα), έχουν βρει εκεί έναν Κινέζο οι εταιρίες, τους φτιάχνει όλες τις υδροψύξεις, τα τροφοδοτικά, μητρικές, κλπ. Φαίνεται μηδενιστικό αυτό που λέω, αλλά στο τέλος νομίζω πως αυτό αποδεικνύεται. Αν μιλάγαμε για πριν 20 χρόνια, θα μιλάγαμε σε άλλη βάση. Toughpower 1000W ποσα χρονιά το εχω value for money . Τα ακριβά 200+ Corsair είναι υπερβολές κατά τη γνώμη μου. Φανταζομαι ακομα και τα ποιοτικα εχουν ενα κυκλο ζωης και καλο ειναι να αλλαζουν ; Πχ εχω ενα Zalman 950 σχεδόν δεκαετιας και το μετεφερα σε λιγοτερο ενεργοβορο μηχανημα για να μην το ζορίσω με 390. Για μένα ναι. Όχι ακριβώς κύκλο ζωής, αλλά δεν θα ήθελα ποτέ να έχω ένα πολύ μεγάλο τροφοδοτικό και να χρησιμοποιώ λιγότερο από την μισή ισχύ του. Μέχρι και εμφανισιακά θα με χάλαγε με την πάροδο του χρόνου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Όντως η βασική σειρά της Corsair και της Coolermaster δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο , οι περισσότεροι τα προτιμούν μόνο και μόνο για το όνομα έναντι ενός πχ. Thermaltake . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Είναι το κλασσικό φαινόμενο με τις μεγάλες επιτυχημένες εταιρίες. Σε σχέση με μικρότερες, κοροϊδεύουν λίγο παραπάνω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Για εμένα, τα Corsair, εδώ και 3-4 χρόνια (μην πω παραπάνω), δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο. Τα ακριβά μοντέλα είναι απλώς μέτρια και τα πιο φτηνά απλώς δεν τρώνε μπανάνα. Πχ. η Thermaltake τα κοντράρει άνετα, πλέον... Ίδια ιστορία με Asus vga. Ήταν κορυφή μια φορά και έναν καιρό, αλλά τώρα λέμε σε όλους μακριά και όχι τυχαία... Συμφωνω σε οτι γραφτηκε εκτως απο αυτο.Ενταξυ οχι και απλως μετρια τα Corsair AX ή τα νεα HX μην τρελαθουμε κιολας.Τσιμπημενη τιμη εχουν οντως αλλα ειναι αρκετα αξιολογα και αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνω σε οτι γραφτηκε εκτως απο αυτο.Ενταξυ οχι και απλως μετρια τα Corsair AX ή τα νεα HX μην τρελαθουμε κιολας.Τσιμπημενη τιμη εχουν οντως αλλα ειναι αρκετα αξιολογα και αυτα. Εγώ τα βλέπω πολύ μέτρια τα ακριβά Corsair, για τα λεφτά τους. Και δε θα σου κάνω σύγκριση, ούτε καν, με EVGA. Θα σου που για XFX που πήρα πρόσφατα και το άνοιξα και είναι σαν το Enterprise μέσα, ενώ το Corsair είναι ξεχειλωμένες συγκολλήσεις και μαρκαδορο-capacitors παντού. Τι να λέμε τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ τα βλέπω πολύ μέτρια τα ακριβά Corsair, για τα λεφτά τους. Και δε θα σου κάνω σύγκριση, ούτε καν, με EVGA. Θα σου που για XFX που πήρα πρόσφατα και το άνοιξα και είναι σαν το Enterprise μέσα, ενώ το Corsair είναι ξεχειλωμένες συγκολλήσεις και μαρκαδορο-capacitors παντού. Τι να λέμε τώρα... Κοιτα,τα XFX αν δεν κανω λαθος ειναι ολα by Seasonic.Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πουμε τιποτα παραπανω.Η σειρα G2,P2 της EVGA ειναι νομιζω φτιαγμενα απο την Super Flower,και εδω τα λογια ειναι περιττα.Η σειρα RM και HX της Corsair τα φτιαχνει η Channel Well (CWT) η οποια ειναι πολυ ποιοτικη,πολλοι λενε ισαξια της Seasonic.Τα AX τα φτιαχνει η Seasonic.Αρα,αναμεσα στις εταιριες που αναφερετε(Corsair,EVGA,XFX)παιζουν μπαλα οι ιδιοι OEMs.Πως γινεται τα μεν να ειναι καλα και τα δε κατωτερα?Η τιμες ειναι αλλο καπελο,για την ποιοτητα κατασκευης μιλαω.Για πιο μοντελο μιλας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Κοιτα,τα XFX αν δεν κανω λαθος ειναι ολα by Seasonic.Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πουμε τιποτα παραπανω.Η σειρα G2,P2 της EVGA ειναι νομιζω φτιαγμενα απο την Super Flower,και εδω τα λογια ειναι περιττα.Η σειρα RM και HX της Corsair τα φτιαχνει η Channel Well (CWT) η οποια ειναι πολυ ποιοτικη,πολλοι λενε ισαξια της Seasonic.Τα AX τα φτιαχνει η Seasonic.Αρα,αναμεσα στις εταιριες που αναφερετε(Corsair,EVGA,XFX)παιζουν μπαλα οι ιδιοι OEMs.Πως γινεται τα μεν να ειναι καλα και τα δε κατωτερα?Η τιμες ειναι αλλο καπελο,για την ποιοτητα κατασκευης μιλαω.Για πιο μοντελο μιλας? Η Corsair δεν ξέρω πως τα καταφέρνει, αλλά δίνει μια παρτίδα, για κάθε μοντέλο, σε καμια ψιλο-γνωστή γραμμή παραγωγής στην αρχή, και οι υπόλοιπες δέκα είναι σε διαφορετικό χωριό της Κίνας, κάθε φορά. Ψάξε και θα δεις. Για Corsair έχει πιάσει κολλητήρι ο κάθε μπαμπουίνος στο Ινδο-Ταϊβανέζικο τόξο. Μεγάλη ξεφτίλα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrimsonSky_gr Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Η Corsair δεν ξέρω πως τα καταφέρνει, αλλά δίνει μια παρτίδα, για κάθε μοντέλο, σε καμια ψιλο-γνωστή γραμμή παραγωγής στην αρχή, και οι υπόλοιπες δέκα είναι σε διαφορετικό χωριό της Κίνας, κάθε φορά. Ψάξε και θα δεις. Για Corsair έχει πιάσει κολλητήρι ο κάθε μπαμπουίνος στο Ινδο-Ταϊβανέζικο τόξο. Μεγάλη ξεφτίλα... Νταξει τους ρατσιστικους τονους και το οτι νομιζεις οτι η ποιοτητα του soldering επηρρεαζεται απο το ποιος εισαι και τι ρολο βαρας δεν το σχολιαζω καν, αλλα μηπως το παρακανεις με τις υπερβολες; Πατα στο johnny guru για τα corsair rmi ah κλπ να δεις τις εικονες απο τα pcb και να δεις οτι εχουν καλης ποιοτητας πυκνωτες, που ειναι το σημαντικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μα γιατι να πληρωνεις τοσο τη φιρμα . Δεν ξερω τα καινουργια μοντελα αλλα πχ και με ενα παλιο Etasis 850 μια χαρα εβγαζε Quad Core CPU και 2 8800GTX και δεν νομιζω να μου ειχε κοστισει πανω απο 60$ .Απλως μακρια απο τα πολυ φτηνα deer , turbox , force και γενικα ολα με κινεζοκιτρινιαρικα αυτοκολητα που ειναι υποπτα ελαφρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα