Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Κοίτα οι Furies είναι παράξενες περιπτώσεις. Αδικημενη σειρά γιατί με παραπάνω κόπο θα βγαίναν τέρατα. Βάλανε HBM Λόγο fiji όμως τις κραταει πολύ πισω. Οπότε ότι και να συμβεί με αυτές παράξενο θα είναι. :ρΑυτό που μπέρδεψε τα πράγματα με της Fury είναι ο memory controller που επιτρέπει μόνο έως 4gb μνήμη, τώρα για τα custom ψύκτρες στης κάρτες μάλλον στην αρχή η nvidia για να βγάλει μεγαλύτερο κέρδος (και η AMD) τους λέει ξέρεις θα πουλάς μόνο το reference και αργότερα κάνε ότι θέλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ποιος εδινε μεχρι εχτες 900ευρω για 980ti???Καλα για την 980 να με συγχωρεις αλλα οσοι τα δωσανε ηταν κοροιδα.Ειχαμε πετυχει και στο Insomnia ατομα που θελανε την 980 να την παρουν για 1080p,τους λεμε οτι η διαφορα απο την 970 ειναι ελαχιστοι και αυτοι εκει πηγαν και την πηραν. Ναι ακουγομαι κακος αλλα αν ο αλλος παει και δινει ετσι τα λεφτα του δεν του φταιει κανεις. Αν πχ καποιος παει και δωσει 480-500ευρω για την συγκεκριμενη 970(για δικους του λογους μαλλον εμφανισης)θα του φταιει κανεις??https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=gtx+970&page=3 Εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Εγώ Όσοι τα έχουν τα δίνουν. Τέλος. 800-900-1000€ είχαν οι ειδικές εκδόσεις που δεν δίνουν τπτ παραπάνω αλλά μερικά Mhz headroom overclcock.(Βλεπε MSI GOLDEN EDITION) Όσοι δεν τα έχουν πήγαν με 970. Καρταρα. Σκέφτεται όμως ότι το 1440Ρ μπήκε για τα καλά όταν βγήκε η 980ΤΙ. Και από εδώ και μπρος θα γίνει mainstream με το 4Κ να γίνεται mainstream στην επόμενη γενιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Εγώ Αφου και τον πρωτο καιρο κατω απο 900ευρω ειχε απο οσο θυμαμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Αυτό που μπέρδεψε τα πράγματα με της Fury είναι ο memory controller που επιτρέπει μόνο έως 4gb μνήμη, τώρα για τα custom ψύκτρες στης κάρτες μάλλον στην αρχή η nvidia για να βγάλει μεγαλύτερο κέρδος (και η AMD) τους λέει ξέρεις θα πουλάς μόνο το reference και αργότερα κάνε ότι θέλεις Όλα κάτσε, δεν τις περιορίζει το FIJI? Δηλαδή αν είχαν 6Gb-8Gb θα ήταν αλλιώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Όλα κάτσε, δεν τις περιορίζει το FIJI? Δηλαδή αν είχαν 6Gb-8Gb θα ήταν αλλιώς? Πιο fiji βρε άνθρωπε, hbm λέγεται η αρχιτεκτονική της μνήμης. Τι άλλω θα δω πια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Πιο fiji βρε άνθρωπε, hbm λέγεται η αρχιτεκτονική της μνήμης. Τι άλλω θα δω πια... Το memory Type einai HBM. FIJI είναι το ARCHITECTURE, εξυπνακια. http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=3062&gid2=2935&compare=radeon-r9-fury-x-4gb-vs-geforce-gtx-980-ti-6gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Όλα κάτσε, δεν τις περιορίζει το FIJI? Δηλαδή αν είχαν 6Gb-8Gb θα ήταν αλλιώς?Στα χαρτιά σαν πυρήνας είναι καλύτερος από των 390/390χ οπότε αν τι πρότυπο hbm 1 υποστήριζε παραπάνω μνήμη θα είχαμε αρκετά καλύτερα αποτελέσματα πιστεύω ειδικά σε μεγάλες αναλύσεις (1440/4κ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Εγώ Sorry για το off-topic.... 900 έκανε η strix? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Στα χαρτιά σαν πυρήνας είναι καλύτερος από των 390/390χ οπότε αν τι πρότυπο hbm 1 υποστήριζε παραπάνω μνήμη θα είχαμε αρκετά καλύτερα αποτελέσματα πιστεύω ειδικά σε μεγάλες αναλύσεις (1440/4κ) Ναι αλλα ρε συ limitation στα 4GB δεν γίνεται εύκολα σε optimized games ακόμα και 1440Ρ,νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Το memory Type einai HBM. FIJI είναι το ARCHITECTURE, εξυπνακια. http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=3062&gid2=2935&compare=radeon-r9-fury-x-4gb-vs-geforce-gtx-980-ti-6gb Μα για διάβασε ξανά τι έγραψα "εξυπνάκια", που θα μου φέρεις ως παράδειγμα το game debate, λες και δεν ξέρω νομίζεις για τι πράγμα μίλησα. Πιο fiji βρε άνθρωπε, hbm λέγεται η αρχιτεκτονική της μνήμης. Τι άλλω θα δω πια... Για το memory type μίλησα και εγώ, πόσο πιο φανερά να το γράψω. Αναφέρθηκες πριν στο fiji, το fiji ως γνωστόν είναι η αρχιτεκτονική. Εγώ κατάλαβα ότι ήθελες να πεις hbm και να αναφερθείς στην μνήμη και ότι μπερδεύτηκες και είπες fiji την μνήμη. Κατάλαβα λάθος μήπως ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μα για διάβασε ξανά τι έγραψα "εξυπνάκια", που θα μου φέρεις ως παράδειγμα το game debate, λες και δεν ξέρω νομίζεις για τι πράγμα μίλησα. Για το memory type μίλησα και εγώ, πόσο πιο φανερά να το γράψω. Αναφέρθηκες πριν στο fiji, το fiji ως γνωστόν είναι η αρχιτεκτονική. Εγώ κατάλαβα ότι ήθελες να πεις hbm και να αναφερθείς στην μνήμη και ότι μπερδεύτηκες και είπες fiji την μνήμη. Κατάλαβα λάθος μήπως ; Προφανώς δεν διάβασες τι έγραψα στην προηγούμενη σελίδα. Μίλησα και για HBM Και FIJI πολύ πιο πριν πεταχτείς και ξεκινήσεις τις "διδαχες". Οπότε άστο, κάτι τύπου σχόλια αγανάκτησης και καλά, "τι άλλο θα δω ο άνθρωπος", σε κανέναν άλλον πεστα. Εμ δεν διαβάζετε τι γράφουν, εμ προσπαθήτε να το παίξετε κάποιοι, αλλά γελιοποιηστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Sorry για το off-topic.... 900 έκανε η strix? Όχι δεν έκανε 900 835 έκανε αλλά κοντά είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Heatspreader κάνα νέο από το guaranty έχεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Πάντως στο θέμα μας αν τελικά είναι αυτές οι τιμές για τις καινούριες δε ξέρω αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις αυτή τη διαφορά που είπαμε στο περίπου με τις τιμές αλλά αν είσαι τότε θα αξίζει σίγουρα για 1070. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα