Προς το περιεχόμενο

Sapphire Nitro R9 390 8GB

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μέχρι 150€ τα δίνω άνετα.

Ευτυχώς πέφτει καλοκαίρι τώρα. Οπότε και να περιμένω δεν έχω θέμα.

10-15 Ιουνίου είπαν θα γίνει το release. Και όπως υπολόγιζεται, από 400-500€ θα κυμαίνονται οι τιμές της 1070.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχει καθόλου R9 390 από Sapphire.

Οπότε μπορεί να πάρω την ASUS.
http://www.guaranty.gr/product/1004070/asus-radeon-r9-390-8gb-90yv08f1-m0na00.html

Όλα αυτά αν δεν την στείλουν πίσω και περιμένω έναν μήνα...

Δεν έχω θέμα να περιμένω και μέχρι τέλη Ιουνίου για την 1070...

http://www.guaranty.gr/product/1004070/asus-radeon-r9-390-8gb-90yv08f1-m0na00.html

Έχει πολύ ψηλες θερμοκρασίες η ASUS. Τα έκαναν χάλια με το cooling system η ASUS/GIGABYTE στις 390/390Χ.Αλλά αν δεν σε πειράζει αυτό, τότε πάρτην.

Αν και η 1070 θα είναι καλύτερη από TITAN X.

• Moderators

Σε τι τιμή έχεις πάρει την 390?

Έχει πολύ ψηλες θερμοκρασίες η ASUS. Τα έκαναν χάλια με το cooling system η ASUS/GIGABYTE στις 390/390Χ.Αλλά αν δεν σε πειράζει αυτό, τότε πάρτην.

Αν και η 1070 θα είναι καλύτερη από TITAN X.

Ναι ε; Οπότε μάλλον όχι. Έχω πρόβλημα.

MSI Gaming ίσως λέει... Αλλά δεν θέλω να δώσω παραπάνω χρήματα για 390.

Σε τι τιμή έχεις πάρει την 390?

375€.

• Moderators

Ναι ε; Οπότε μάλλον όχι. Έχω πρόβλημα.

MSI Gaming ίσως λέει... Αλλά δεν θέλω να δώσω παραπάνω χρήματα για 390.

375€.

Ρίξε μια ματιά και σε 390x παίζει 435 με λίγο παζάρι θα σου κόψουν και κάτι

http://www.guaranty.gr/product/1002902/sapphire-radeon-nitro-r9-390x-oc-11241-04-20g.html

Βασικά το κατάστημα δεν έχει καμία 390. Μόνο της Gigabyte που δεν την παίρνω ούτε να με πληρώνουν. :)

Μην το λες αυτο!τουμπανο ειναι εκτος αν θες oc οποτε παω πασο επισης αν ειχες κατω απο 70c με την sapphire επισης παω πασο.

Μην το λες αυτο!τουμπανο ειναι εκτος αν θες oc οποτε παω πασο επισης αν ειχες κατω απο 70c με την sapphire επισης παω πασο.

Είπαμε σε AMD καρτες Sapphire & MSI(τώρα τελευταία). Τώρα ο Heatspreader δυστυχώς έπεσε σε ελαττωματικό κομμάτι.

TS ότι και να κάνεις ευχαριστημένος θα είσαι αλλά και η 390Χ καλή φαίνεται. Εκτός και αν θέλεις να πάρεις την Polaris 10 που από ότι φαίνεται είναι αρκετά έως πολύ καλή και πιάνει την Fury με καλύτερη κατανάλωση και θερμοκρασίες.

• Like 1

Είπαμε σε AMD καρτες Sapphire & MSI(τώρα τελευταία). Τώρα ο Heatspreader δυστυχώς έπεσε σε ελαττωματικό κομμάτι.

TS ότι και να κάνεις ευχαριστημένος θα είσαι αλλά και η 390Χ καλή φαίνεται. Εκτός και αν θέλεις να πάρεις την Polaris 10 που από ότι φαίνεται είναι αρκετά έως πολύ καλή και πιάνει την Fury με καλύτερη κατανάλωση και θερμοκρασίες.

Η 390Χ εχει 5 fps παραπάνω από την 390!

Και θα δώσει για την 390Χ όσα θα δώσει για την 1070 σε κάνα μήνα. Η μπορεί να περίμενε και polaris.

Αφού την αναμονή θα τη φας που θα τη φας τουλάχιστον περίμενε λίγο ακόμα και πήγανε στη 1070. Δε γίνεται σύγκριση μεταξύ των 2 καρτών. Αφού μπήκες σε διαδικασίες αλλαγής τώρα που είσαι τόσο κοντά στο release date περίμενε λίγο ακόμα.

• Like 1

Η 1070 που θα βγει τον Ιουνιο θα ειναι η Reference παιδια μην τα λεμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια. Για custom υλοποιησεις δεν γνωριζουμε ακομα ημερομηνια και διαθεσιμοτητα.

Βρε γνωρίζουμε δε γνωρίζουμε ούτως ή άλλως η διαδικασία του θα διαρκέσει καμιά 20 μέρες στη καλύτερη των περιπτώσεων. Ε μετά τι έμεινε μέσα στο καλοκαίρι θα βγουν και οι custom λογικά. Κρίμα είναι τώρα που είναι τόσο κοντά στις ημερομηνίες να αγοράσει κάτι τώρα που βγαίνουν τα καινούρια.

Βρε γνωρίζουμε δε γνωρίζουμε ούτως ή άλλως η διαδικασία του θα διαρκέσει καμιά 20 μέρες στη καλύτερη των περιπτώσεων. Ε μετά τι έμεινε μέσα στο καλοκαίρι θα βγουν και οι custom λογικά. Κρίμα είναι τώρα που είναι τόσο κοντά στις ημερομηνίες να αγοράσει κάτι τώρα που βγαίνουν τα καινούρια.

Κάνα μήνα να διαρκέσουν μα βγουν οι περισσότερες custom.

• Moderators

Η 390Χ εχει 5 fps παραπάνω από την 390!

Και θα δώσει για την 390Χ όσα θα δώσει για την 1070 σε κάνα μήνα. Η μπορεί να περίμενε και polaris.

η διαφορα ειναι 60 ευρω , αν το παιξει εξυπνα μπορει να την παρει με τα μισα λεφτα δηλαδη κανα 30αρι

Αν τα ελλινηκα καταστηματα ακολουθησουν το δρομο τον καταστηματων εξωτερικου για 1070 θα δωσει αρκετα πανω απο 150 ευρω διαφορα γιατι ολοι θα φερνουν founder edition καρτες και οχι απλες 

σε οτι καταστημα εξωτερικου βρηκα την 1080 αυτη την στιγμη η τιμη παιζει 200 ευρω πανω απο την τιμη τις nvidia και ολα μα ολα τα καταστηματα φερνουν μονο founder edition

Κάνα μήνα να διαρκέσουν μα βγουν οι περισσότερες custom.

Για κανα 3μηνο μετα θα πανε η custom υλοποιησεις τουλαχιστον οπως γινεται παντα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...