KNSM Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Κανω εκκληση να μην συνεχισετε και κλειδωσει το thread γιατι καλο θα ηταν να μαθουμε την αντιμετωπιση της Sapphire πανω στο προβλημα του TS, αν θελετε να μαλωσετε μαλωστε σε pm. Προσωπικα με ενδιαφερει παρα πολυ γιατι απο σποντα δεν ειμαι κατοχος κι εγω μιας Sapphire 390. 3
RangerOfDark Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Κανω εκκληση να μην συνεχισετε και κλειδωσει το thread γιατι καλο θα ηταν να μαθουμε την αντιμετωπιση της Sapphire πανω στο προβλημα του TS, αν θελετε να μαλωσετε μαλωστε σε pm. Προσωπικα με ενδιαφερει παρα πολυ γιατι απο σποντα δεν ειμαι κατοχος κι εγω μιας Sapphire 390.Από μεριά μου δεν είναι καν διαφωνία αυτό, απλά λέω τι γίνεται γενικώς, αλλά έχεις δίκιο. Αντιμετώπισες κανένα πρόβλημα με την 390?
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Το ότι επειδή εσύ δεν κατάλαβες δεν σημάνει ότι εγώ δεν ξέρω τι γράφω. Το παιδί(ΚΝSM) παραπάνω μια χαρά κατάλαβε τι ΕΝΝΟΟΎΣΑ απευθείας. Έπειτα σε οποιαδήποτε νήμα πετάγεσαι και κάνεις παρατηρήσεις συνεχώς! Πριν λέγαμε για 4Κ επιδόσεις και πετχηκες και έλεγες για τιμές των 4Κ και ποιοι στην Ελλάδα παίζουν 4Κ!Λες και αναφέρθηκε πουθενά! Έλεος. Λογικο καθως οπως ανεφερε και ο συμφορουμιτης πιο πισω οταν γραφονται συνεχεια ανακριβειες. Οσο για της περι 4κ αναλυσης αντε να αναφερεται 1-2 φορες καθαρα σαν εγκυκλοπαιδικες γνωσεις κυριως στις νεες καρτες να δουμε τι ψαρια πιανουν. Παραπανω για ποιο λογο να γινεται κουβεντα οταν ελαχιστοι εως καθολου παιζουν σε τετοιες αναλυσεις στην Ελλαδα??? Ειναι παραλογο δηλαδη να γινεται περισσοτερο κουβεντα και διαλογος γυρω απο τις αναλυσεις που εχουν οι περισσοτεροι????Γνωριζεις πολλους που πχ εδωσαν 1100+ευρω για TitanX για να παιζουν παιχνιδια??Γιατι εγω κανενα και στο forum μεσα αντε να εχω πετυχει 1-2ατομα ολα και ολα που γραφουν οτι την εχουν. Κανω εκκληση να μην συνεχισετε και κλειδωσει το thread γιατι καλο θα ηταν να μαθουμε την αντιμετωπιση της Sapphire πανω στο προβλημα του TS, αν θελετε να μαλωσετε μαλωστε σε pm. Προσωπικα με ενδιαφερει παρα πολυ γιατι απο σποντα δεν ειμαι κατοχος κι εγω μιας Sapphire 390. Για την Sapphire αναφερθηκε πιο πισω οτι αναγκαστικα πρεπει να μιλησει με το καταστημα που πηρε την καρτα πρωτα και απο οτι καταλαβα ο Heat δισταζει να το κανει αυτο γιατι θα μεινει αρκετο καιρο χωρις καρτα 1
KNSM Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Από μεριά μου δεν είναι καν διαφωνία αυτό, απλά λέω τι γίνεται γενικώς, αλλά έχεις δίκιο. Αντιμετώπισες κανένα πρόβλημα με την 390? Hμουν σχεδον ετοιμος να την παραγγειλω αλλα βρεθηκε σε πολυ καλη τιμη η Asus Rog Poseidon Gtx 780 (200 e) και πηρα αυτην. Ψαχνοντας ομως εναν χρονο περιπου για gpu ειδα οτι μιλαμε ισως για την πιο vfm gpu. Επειδη η Sapphire εχει καλο ονομα θελω να δω πως θα τελειωσει η περιπετεια του Heatspreader. @Fulgore, ναι αλλα εχει και την επιλογη του να περασει νεο bios. Οποτε να δουμε αν λυθει το προβλημα του ετσι. Υ.Γ. Παιδια πραγματικα σχεδον κανενας δεν ενδιαφερεται για 4k gaming καθαρα λογω οικονομικων. Οποτε ειναι κριμα να διαφωνουμε για κατι που μονο το 1% των gamers εχει.
RangerOfDark Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Hμουν σχεδον ετοιμος να την παραγγειλω αλλα βρεθηκε σε πολυ καλη τιμη η Asus Rog Poseidon Gtx 780 (200 e) και πηρα αυτην. Ψαχνοντας ομως εναν χρονο περιπου για gpu ειδα οτι μιλαμε ισως για την πιο vfm gpu. Επειδη η Sapphire εχει καλο ονομα θελω να δω πως θα τελειωσει η περιπετεια του Heatspreader. MSI 390. Ίσως ελάχιστα πιο ζέστη από την saphhire ίσως κάνω και λάθος. Γενικώς η MSI-SAPHHIRE-POWERCOLOR είναι για AMD πιο πολύ. Αν παίζεις 1080Ρ μια χαρά είναι η 780. 1
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Hμουν σχεδον ετοιμος να την παραγγειλω αλλα βρεθηκε σε πολυ καλη τιμη η Asus Rog Poseidon Gtx 780 (200 e) και πηρα αυτην. Ψαχνοντας ομως εναν χρονο περιπου για gpu ειδα οτι μιλαμε ισως για την πιο vfm gpu. Επειδη η Sapphire εχει καλο ονομα θελω να δω πως θα τελειωσει η περιπετεια του Heatspreader. Βασικα η Sapphire εχει καλο ονομα οσον αφορα τις υλοποιησεις που βγαζει.Το καλυτερο ονομα οσον αφορα τις εγγυησεις το εχει μακραν η EVGA ειδικα αν αγορασεις απο το site τους.Ολες οι αλλες γνωστες εταιριες ειτε nvidia ειτε amd καρτων ειναι τα ιδια και τα ιδια οσον αφορα το rma. Γιαυτο αλλωστε και οι περισσοτεροι αγοραζουν απο εξωτερικο και κατα προτιμηση απο Amazon πολλα πραγματα.Γιατι εκει ξεμπερδευεις γρηγορα λογω Amazon οχι λογω εταιριας. MSI 390. Ίσως ελάχιστα πιο ζέστη από την saphhire ίσως κάνω και λάθος. Γενικώς η MSI-SAPHHIRE-POWERCOLOR είναι για AMD πιο πολύ. Αν παίζεις 1080Ρ μια χαρά είναι η 780. Τι εννοεις οτι ειναι περισσοτερο για Amd οι power color και Sapphire.Αφου μονο για Amd υλοποιησεις βγαζουν ουτως ή αλλως. Επισης ειναι λογικο ο κοσμος να προτιμαει Msi/gigabyte/asus καθως δινουν 3 χρονια εγγυηση ενω οι αλλες που αναφερεις δινουν μολις 2. 3
KNSM Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 MSI 390. Ίσως ελάχιστα πιο ζέστη από την saphhire ίσως κάνω και λάθος. Γενικώς η MSI-SAPHHIRE-POWERCOLOR είναι για AMD πιο πολύ. Αν παίζεις 1080Ρ μια χαρά είναι η 780. 1080 παιζω. Πρωτα την Msi κοιταζα λογω του οτι δεν μου χωρουσε η Sapphire. Μετα αφαιρεσα το HDD cage και θα επαιρνα την Sapphire.
RangerOfDark Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Βασικα η Sapphire εχει καλο ονομα οσον αφορα τις υλοποιησεις που βγαζει.Το καλυτερο ονομα οσον αφορα τις εγγυησεις το εχει μακραν η EVGA ειδικα αν αγορασεις απο το site τους.Ολες οι αλλες γνωστες εταιριες ειτε nvidia ειτε amd καρτων ειναι τα ιδια και τα ιδια οσον αφορα το rma. Γιαυτο αλλωστε και οι περισσοτεροι αγοραζουν απο εξωτερικο και κατα προτιμηση απο Amazon πολλα πραγματα.Γιατι εκει ξεμπερδευεις γρηγορα λογω Amazon οχι λογω εταιριας. Τι εννοεις οτι ειναι περισσοτερο για Amd οι power color και Sapphire.Αφου μονο για Amd υλοποιησεις βγαζουν ουτως ή αλλως. Επισης ειναι λογικο ο κοσμος να προτιμαει Msi/gigabyte/asus καθως δινουν 3 χρονια εγγυηση ενω οι αλλες που αναφερεις δινουν μολις 2. Ούτε καν! Gigabyte, Asus έχουν το χειρότερο cooling ever για τις 390/390Χ! Βγαίνουν XFX,MSI,SAPHIRRE, POWERCOLOR, GIGABYTE ASUS, CLUB 3D. Για τις AMD. Και τα καλύτερα cooling τα έχει η MSI-SAPPHIRE-POWER COLOR.
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ούτε καν! Gigabyte, Asus έχουν το χειρότερο cooling ever για τις 390/390Χ! Βγαίνουν XFX,MSI,SAPHIRRE, POWERCOLOR, GIGABYTE ASUS, CLUB 3D. Για τις AMD. Και τα καλύτερα cooling τα έχει η MSI-SAPPHIRE-POWER COLOR. Ειδες γιατι δεν μπορουμε να συννενοηθουμε???Εγω μιλαω γενικα(αναφερω αλλωστε και την evga που δεν βγαζει amd καρτες ουτως ή αλλως)και εσυ μου το πας συγκεκριμενα σε 2 υλοποιησεις.... Επισης απο τις παραπανω που αναφερεις και παλι Gigabyte,asus και msi πουλανε περισσοτερο λογω της 3ετης εγγυησης(και λογικο αλλωστε).Απο τις αλλες εταιριες μονο η Sapphire ξεχωριζει(και το πλαισιο δινει για αυτες 3 χρονια εγγυηση)σαν amd only υλοποιηση. Η Xfx απο συγκεκριμενες αγορες στην Αμερικη δινει εγγυηση εφ ορου ζωης και στην Ευρωπη μονο 2 χρονια εγγυηση... 2
RangerOfDark Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ειδες γιατι δεν μπορουμε να συννενοηθουμε???Εγω μιλαω γενικα(αναφερω αλλωστε και την evga που δεν βγαζει amd καρτες ουτως ή αλλως)και εσυ μου το πας συγκεκριμενα σε 2 υλοποιησεις.... Επισης απο τις παραπανω που αναφερεις και παλι Gigabyte,asus και msi πουλανε περισσοτερο λογω της 3ετης εγγυησης(και λογικο αλλωστε).Απο τις αλλες εταιριες μονο η Sapphire ξεχωριζει(και το πλαισιο δινει για αυτες 3 χρονια εγγυηση)σαν amd only υλοποιηση. Η Xfx απο συγκεκριμενες αγορες στην Αμερικη δινει εγγυηση εφ ορου ζωης και στην Ευρωπη μονο 2 χρονια εγγυηση... Καλα να χαμε να λέγαμε. Εδώ μιλαμε ΕΙΔΙΚΆ για την R9 390 για saphhire και MSI, και εσύ λες για ASUS/GIGABYTE ότι αξίζουν. Σου απαντάω για ότι είναι οι χειρότερες υλοποίησης για AMD και ΕΙΔΙΚΆ ΓΙΑ 390/390Χ και απαντά με "γενικά μιλάω εγώ για αυτες τις υλοποίησεις". Μιλάμε για cooling και λες για εγγύησεις. Ναι αγόρασε την 390 Asus με 90 βαθμούς επειδή έχει 1 χρόνο παραπάνω εγγύηση.
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Καλα να χαμε να λέγαμε. Εδώ μιλαμε ΕΙΔΙΚΆ για την R9 390 για saphhire και MSI, και εσύ λες για ASUS/GIGABYTE ότι αξίζουν. Σου απαντάω για ότι είναι οι χειρότερες υλοποίησης για AMD και ΕΙΔΙΚΆ ΓΙΑ 390/390Χ και απαντά με "γενικά μιλάω εγώ για αυτες τις υλοποίησεις". Μιλάμε για cooling και λες για εγγύησεις. Ναι αγόρασε την 390 Asus με 90 βαθμούς επειδή έχει 1 χρόνο παραπάνω εγγύηση Γιαυτο και ο αλλος κανει ερευνα αγορας πριν αγορασει και κοιταζει τι παιζε με θερμοκρασιες και ανεμιστηρες κλπ. Αν βλεπει πχ οτι οντως η Asus και η Gigabyte εχουν βγαλει κακες υλοποιησεις(οπως πχ στην R9 390)τοτε προτιμαει Msi. Γενικα της Amd οι υλοποιησεις ειχαν θεματα με θερμοκρασιες και απο την προηγουμενη σειρα. Για τον Heat δεν μπορουμε να πουμε κατι απο την στιγμη που την αγορασε απο μικρο skroutz ομαγαζο. Αναγκαστικα με αυτους πρεπει να βγαλει ακρη.Γιαυτο και οπως ειχα πει και σε αλλο θεμα δεν ειναι μονο το ποιο μαγαζι εχει την χαμηλοτερη τιμη,αλλα και τι ρολο βαραει στο after sales support ακομα και για το κλασσικο coil whine προβλημα. 3
KNSM Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Εν τω μεταξυ κατι που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι το Guaranty.gr (το παρακολουθουσα γιατι ειχε συνηθως καλες τιμες/αξιολογησεις) εχει ''αφαιρεθει'' απο τα καταστηματα του skroutz οταν ψαχνεις για Msi 390 η Sapphire 390 η την Msi 970 ενω μεχρι πριν κανενα τριμηνο υπηρχε στις επιλογες καταστηματων. Στο site του παντως τις εχει κανονικα ολες... 3
BabisTs Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 4Κ με 256gb/sec και επιδόσεις titan x, Nαι γίνεται σε marketing parade της nvidia, O μονος τρόπος για να έχεις 4Κ rig είναι το setup του Βαbis TS για παράδειγμα, επίσης φυσικά ούτε η 1080 επαρκεί αλλά και εκεί θέλεις 2 way SLI Επίσης προσπαθώ να καταλάβω αν ο χρήστης rangerofdark τρολάρει ή ρωτάει γενικώς και έχει άποψη για θέματα που στην καλύτερη έχει μια επιφανειακή γνώση-άγνοια περισσότερο..... Μην αγχώνεσαι...τα είπαμε και χτές με τον ranger αλλά αποτυχία.... Εδώ δεν ξέρει τι θέλει να πει ο άλλος και συμμετέχει και σε θέματα για κάρτες γραφικών, από το κακό στο χειρότερο πάει το φόρουμ. Τον τελευταίο καιρό είναι συχνό φαινόμενο όντως... 4
xainti86 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 παιδια μια απορία προς όσους έχετε τη συγκεκριμενη καρτα και τυχαίνει να είχατε ή να γνωρίζεται τη 290Χ: Οι διαφορές είναι μέρα με τη νύχτα σε απόδοση; Αν εξαιρέσουμε την περισσότερη μνήμη εννοώ. Και δεύτερον εγώ που έχω χρονίσει τη 290Χ στα 1190 και 1500 αντίστοιχα και την έχω σε υδρόψυξη είμαι πολύ πιο πίσω από εσάς σε απόδοση; Πιστεύετε ότι θα άξιζε να την αλλάξω για την 390Χ. Προφανώς και ζητώ την υποκειμενική γνώμη του καθενός και γι αυτό το λέω εξαρχής.
RangerOfDark Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 παιδια μια απορία προς όσους έχετε τη συγκεκριμενη καρτα και τυχαίνει να είχατε ή να γνωρίζεται τη 290Χ: Οι διαφορές είναι μέρα με τη νύχτα σε απόδοση; Αν εξαιρέσουμε την περισσότερη μνήμη εννοώ. Και δεύτερον εγώ που έχω χρονίσει τη 290Χ στα 1190 και 1500 αντίστοιχα και την έχω σε υδρόψυξη είμαι πολύ πιο πίσω από εσάς σε απόδοση; Πιστεύετε ότι θα άξιζε να την αλλάξω για την 390Χ. Προφανώς και ζητώ την υποκειμενική γνώμη του καθενός και γι αυτό το λέω εξαρχής. Όχι φίλε μου ούτε κατά διάνοια. Rebrands είναι. Η 390 έχει 5% καλύτερη απόδοση από 290Χ στην πράξη που σημαίνει 2-3 fps. Κρατήσου και πάρε καμία 1070 μόλις βγει. Η 290Χ είναι τούμπανο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα