Προς το περιεχόμενο

Sapphire Nitro R9 390 8GB

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

379 δίνει η nvidia γι την απλή, 449 για την founder edition

Ως συνήθως Ελλάδα με ΦΠΑ τελωνείο κτλ η απλή θα ξεκινήσει στα 450-480 (αν όχι και πιο πάνω) και καμιά 550 η founder. . .

Στα 430-460 για τις καλές custom gtx 970 βλέπω να σταθεροποιούνται από Σεπτέμβρη μήνα...εννοείται πως τώρα που θα βγούν και κατα την διάρκεια του καλοκαιριού στα 500+ άνετα....αλλά είναι αναμενόμενομενο αυτό από τους πράσινους γενικά.Εδώ perfomance sku (aka gtx 1080) θα κυμανθεί στα 750+...δεν φαντάζομαι τα μεγάλα αδέρφια (new titan/1080ti) σε τι τιμές θα έρθουν Ελλάδα!!!Μένει να δούμε και τους κόκκινους σε τι τιμές θα κοστολογήσουν και αυτοί με αντιστοιχία επιδόσεων....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα 430-460 για τις καλές custom gtx 970 βλέπω να σταθεροποιούνται από Σεπτέμβρη μήνα...εννοείται πως τώρα που θα βγούν και κατα την διάρκεια του καλοκαιριού στα 500+ άνετα....αλλά είναι αναμενόμενομενο αυτό από τους πράσινους γενικά.Εδώ perfomance sku (aka gtx 1080) θα κυμανθεί στα 750+...δεν φαντάζομαι τα μεγάλα αδέρφια (new titan/1080ti) σε τι τιμές θα έρθουν Ελλάδα!!!Μένει να δούμε και τους κόκκινους σε τι τιμές θα κοστολογήσουν και αυτοί με αντιστοιχία επιδόσεων....

Οι τιμές λογικά θα ήταν όπως ήταν για 970/980. Και η 980 στα 700€ έφτανε και ακόμα δεν λέει να κατέβει από 550-650€. Η 970 ήταν από 400-500€ όλες custom. Η μείωση έγινε γι αυτές ένα χρόνο μετά, όπου κατέβηκαν 100€-. Μην ξεχνάτε ότι δίνεις 450€(1070) η οποία βγάζει 1440Ρ-4Κ gpu. Αν κυμανθουν από 400-500€ θα είναι τέρμα κομπλέ οι τιμές.

Μην ξεχνάτε ότι δίνεις 450€(1070) η οποία βγάζει 1440Ρ-4Κ gpu.

Όσο για το 4Κ ουδέν σχόλιο φίλε μου....αν παίζει στα ίδια κυβικά με titan X για 1440P μια χαρά θα είναι...

• Like 1

Όσο για το 4Κ ουδέν σχόλιο φίλε μου....αν παίζει στα ίδια κυβικά με titan X για 1440P μια χαρά θα είναι...

Τι ουδέν σχόλιο?

https://youtu.be/lO7CHYfZYU0

Αν της ρίχνεις καλοoptmized games και όχι βαριά 60αρια θα έχει 4Κ. (Mad max, shadow of mordor, Battlefront). Και η 1070 υπολογίζεται καλύτερη από TITAN X.

Από ότι φαίνεται θα είναι ελάχιστα καλύτερη από μια titan x η 1070, η 1080 είναι καμιά 20αρια πάνω fps από 980ti κατά μέσο όρο στα games. Αν λοιπόν αποδίδει ελάχιστα καλύτερα ή πάνω κάτω σαν titan x η 1070, θαρρείς πως είναι οκ μία τέτοια για 4k με τουλάχιστον high textures και rock solid 60αρια ; Γιατί εγώ νομίζω ότι έτσι όπως πάνε οι devs των pc games, 60αρι σταθερό σε 4k με high textures με μονή κάρτα θα αργήσουμε πάρα πολύ να δούμε. Επίσης η ανάλυση που πόσταρες δεν είναι 4k καθαρό, δηλαδή 3840x2160 αλλά είναι 3440x1440p, όπερ σημαίνει πως το βίντεο είναι άκυρο.

Στο τέλος θα αναφέρουμε και τους zen σε αυτό το thread, είπαμε για pascal, οι zen και οι polaris μένουν μόνο :D.

• Like 2

Τι ουδέν σχόλιο?

Αν της ρίχνεις καλοoptmized games και όχι βαριά 60αρια θα έχει 4Κ. (Mad max, shadow of mordor, Battlefront). Και η 1070 υπολογίζεται καλύτερη από TITAN X.

Καλύτερη από titan X ...πόσο 2-3-5 frames και αν...4k gpu κατα τα άλλα...εδώ η 980ti σε φουλ κλόκια 1550mhz-1570mhz που ξεπερνάει stock gtx 1080 δεν επαρκεί σε 4Κ.....

Καλύτερη από titan X ...πόσο 2-3-5 frames και αν...4k gpu κατα τα άλλα...εδώ η 980ti σε φουλ κλόκια 1550mhz-1570mhz που ξεπερνάει stock gtx 1080 δεν επαρκεί σε 4Κ.....

Κάρτα 450€ είναι, αν θες 4K 80fps περιμένε την 1080ΤΙ. Συγκρίνεις την 1070 με την 980ΤΙ και θεωρείς δυνατότερη την 980ΤΙ επειδή κάνει καλύτερο overclcocked? Γιατί είδες την 1080 με την καλύτερη υλοποίηση overclcock?

Από ότι φαίνεται θα είναι ελάχιστα καλύτερη από μια titan x η 1070, η 1080 είναι καμιά 20αρια πάνω fps από 980ti κατά μέσο όρο στα games. Αν λοιπόν αποδίδει ελάχιστα καλύτερα ή πάνω κάτω σαν titan x η 1070, θαρρείς πως είναι οκ μία τέτοια για 4k με τουλάχιστον high textures και rock solid 60αρια ; Γιατί εγώ νομίζω ότι έτσι όπως πάνε οι devs των pc games, 60αρι σταθερό σε 4k με high textures με μονή κάρτα θα αργήσουμε πάρα πολύ να δούμε. Επίσης η ανάλυση που πόσταρες δεν είναι 4k καθαρό, δηλαδή 3840x2160 αλλά είναι 3440x1440p, όπερ σημαίνει πως το βίντεο είναι άκυρο.

Στο τέλος θα αναφέρουμε και τους zen σε αυτό το thread, είπαμε για pascal, οι zen και οι polaris μένουν μόνο :D.

Οποίος θέλει 4K/60-144HZ θα ρίξει λεφτά σε οθόνη 800€ και sli 1080TI. Εδώ εσείς περίμενετε από μια gpu των (450€) να παίζει 4K/Maxed out, όταν ακόμα υπάρχουν τα κ*λοgameworks που ρίχνουν το perfomance 20fps.

Και μην βιάζεστε ακόμα δεν βγάλανε σταθερόυς drivers για τις Pascal.

Κάρτα 450€ είναι, αν θες 4K 80fps περιμένε την 1080ΤΙ. Συγκρίνεις την 1070 με την 980ΤΙ και θεωρείς δυνατότερη την 980ΤΙ επειδή κάνει καλύτερο overclcocked? Γιατί είδες την 1080 με την καλύτερη υλοποίηση overclcock?

Οποίος θέλει 4K/60-144HZ θα ρίξει λεφτά σε οθόνη 800€ και sli 1080TI. Εδώ εσείς περίμενετε από μια gpu των (450€) να παίζει 4K/Maxed out, όταν ακόμα υπάρχουν τα κ*λοgameworks που ρίχνουν το perfomance 20fps.

Και μην βιάζεστε ακόμα δεν βγάλανε σταθερόυς drivers για τις Pascal.

Δεν συγκρίνω 980ti με gtx 1080 ,απλά παραθέτω ότι ούτε και οι δυό επαρκούν για 4Κ, θα επαρκεί η 1070?...τέλος από μένα off topic είμαστε...

• Like 1

και εγώ λέω το καλοκαίρι να πάω από 390 σε 1070 (επειδή παίζω σε 1440p) άλα οπός το βλέπω θα είναι περίπου 40% πιο γρήγορη η 1070, δεν ξερό τώρα αν αξίζει τα λεφτά για σχετικά μικρή διάφορα σε επίδοσης. βεβαία θα πουλήσω την 390 άλα και πάλι.

Untitled.jpg

την 1070 την πρόσθεσα εγώ στο διάγραμμα για να δούμε περίπου που θα πέσει, αφαίρεσε ένα ποσοστό από την 1080 ψιλό τυχαία άλα πιστεύω πολύ κοντά στην πραγματικότητα αν σκεφτούμε ποσά cuda cores, MHz, bandwidth λυπούνε από την 1070

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα έχει δώσει ρεσιτάλ η κάρτα μου.
Τρεις φορές μαύρη οθόνη, μία φορά Driver has stopped working. Αύριο θα την επιστρέψω στο Guaranty και τέλος.

Επεξ/σία από Heatspreader
  • Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα έχει δώσει ρεσιτάλ η κάρτα μου.

Τρεις φορές μαύρη οθόνη, μία φορά Driver has stopped working. Αύριο θα την επιστρέψω στο Guaranty και τέλος.

εστί πρέπει

Επεξ/σία από mkp

Γιατι στα κανει αυτα ; Την 390 έχεις φίλε ; Άρα δεν την συστηνεις ;

Το ότι έχω εγώ προβλήματα, δεν σημαίνει ότι η κάρτα γραφικών είναι ακατάλληλη. Απλά έπεσα σε ελαττωματικό προϊόν. Συμβαίνει στα πάντα αυτό.

• Like 4

Παντως αν δεν το εχεις κανει ειδη  θα μπορουσες να δοκιμασεις να flashareis κανα bios η να δοκιμασεις να κανεις edit το δικο σου. Το φαινομενο με τις black screen ειναι λιγο πολυ γνωστο και οφειλεται στο χαμηλο ρευμα που δινει σε idle.

Οταν πειραζα το bios της δικιας μου με editor και κατεβαζα αρκετα το ρευμα σε idle (για καλυτερες θερμοκρασιες κτλπ), ενω φαινοταν να ειναι ενταξει αρχικα, τελικα μου εριχνε μαυρες οθονες αβερτα. Ανεβασα λιγο το ρευμα στα 900mv, δοκιμαζα με 800mv-850mv,(ενω εδινε 1000mv εργοστασιακα) και εχω να δω μαυρη οθονη απο τοτε.

Πολυ πιθανον να γλυτωσεις και χρονο, αφου παιζει ακομα και στην Sapphire να φτασει να της κανουν καναν bios update και να στην στειλουν πισω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...