giorgosmcmc Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Πάντως στο black ops 3 είδα διάφορα από vsync on σε vsync off, σε λειτουργεία on με χάλασε αρκετά δεν έπεσε τραγικά αλλά ετρεχε εμφανέστατα πιο αργά καμία σχέση με όταν το έχω off μιλάμε για την ενοια της smooth εμπειρίας στο gaming μέρα με τη νύχτα, πάντα παίζω με vsync off και ας έχω 50hz monitor, καλύτερα tearing παρά να θυσιάζω τα fps, ειδικά σε first person shooter δε χαριζομε, έχω και μυοπια οπότε ούτε που το καταλαβαίνω το tearing χι σε μεγάλο βαθμό τουλαχιστον 1
Heatspreader Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μήπως καταλαβαίνεις το Input Lag που προσθέτει το Vsync; 1
giorgosmcmc Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εύκολα, με vsync off παρά πολύ εύκολα δε ξέρω πως να το περιγράψω αλλά πάει πιο αργά το game κάνει μπαμ πως έχουν πέσει πολύ τα fps συγκεκριμένα για το bo3 τουλάχιστον 1
kwstasps Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εύκολα, με vsync off παρά πολύ εύκολα δε ξέρω πως να το περιγράψω αλλά πάει πιο αργά το game κάνει μπαμ πως έχουν πέσει πολύ τα fps συγκεκριμένα για το bo3 τουλάχιστον Ειναι γτ στο ριχνει στα 30fps.Δοκιμασε vsync on και αντι για fullscreen βαλε window(fullscreen) κ εχεις ενα ωραιοτατο 60αρι στα fps. 1
RangerOfDark Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ειναι γτ στο ριχνει στα 30fps.Δοκιμασε vsync on και αντι για fullscreen βαλε window(fullscreen) κ εχεις ενα ωραιοτατο 60αρι στα fps. Window full screen? Borderless δηλαδή? Ποια είναι οπτικά η διαφορά με κανονικό full screen?
kwstasps Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Window full screen? Borderless δηλαδή? Ποια είναι οπτικά η διαφορά με κανονικό full screen? Καμια...μαλλον θα ειναι bug του παιχνιδιου το να κλειδωνει 30fps fullscreen κ 60fps borderless.
RangerOfDark Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Καμια...μαλλον θα ειναι bug του παιχνιδιου το να κλειδωνει 30fps fullscreen κ 60fps borderless. Τότε εφόσον το borderless είναι ακριβώς ίδιο με το fullscreen, γιατί δεν το βάζουν όλοι fullscreen?
mkp Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Τότε εφόσον το borderless είναι ακριβώς ίδιο με το fullscreen, γιατί δεν το βάζουν όλοι fullscreen? με borderless κάνεις πιο γρήγορα και καλύτερα Alt-Tab 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Παίζει να είναι από τις καλύτερες και πιο λογικές συζητήσεις που έχουν γίνει σχετικά με μια κάρτα γραφικών, ο διάλογος είναι πολιτισμένος και οι πληροφορίες χρήσιμες . 3
KNSM Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Παίζει να είναι από τις καλύτερες και πιο λογικές συζητήσεις που έχουν γίνει σχετικά με μια κάρτα γραφικών, ο διάλογος είναι πολιτισμένος και οι πληροφορίες χρήσιμες . Μην το μελετας γιατι δεν θελει και πολυ για να γινει... american bar. 3
kwstasps Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δεν ξερω αν βγαινω οφτοπικ αλλα κ το μπουκαλι που λεγανε αναμεσα σε fx 8350 κ 390 δεν το εχω δει καπου.μαλιστα πανω απο 60 κατι % δεν εχω δει απο την cpu κ η 390 χωρις vsync καρφωμενη 100% με ενα μικρο σκαμπανευασμα στα ρολογια που οπως διαβασα εδω μεσα ειναι φυσιολογικο.
Dennisbest Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ε βασικά μπουκάλι πιο πιθανό να δεις όταν έχει μικρο cpu usage , γιατί αυτό σημαίνει πως το game χρησιμοποιεί λίγους πυρήνες.
kwstasps Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ε βασικά μπουκάλι πιο πιθανό να δεις όταν έχει μικρο cpu usage , γιατί αυτό σημαίνει πως το game χρησιμοποιεί λίγους πυρήνες. Αυτο δεν ισχυει για παλιοτερα παιχνιδια?
Heatspreader Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δεν γίνεται εκ των πραγμάτων να υπάρχει Bottleneck.Μιλάμε για την τελευταία πλατφόρμα της AMD με μία τελευταία κάρτα γραφικών της.Bottleneck είναι σπάνιο φαινόμενο μεταξύ κάρτας γραφικών και επεξεργαστή. Πρέπει να χρησιμοποιεί κάποιος πολύ παλιά πλατφόρμα και τέλος πάντων να έχει κάνει ακρότητες. Για παράδειγμα οι emulators δεν εκμεταλλεύονται τους επεξεργαστές με πολλούς πυρήνες. Αυτό δεν σημαίνει ότι το CPU είναι Bottleneck στην κάρτα γραφικών. Μακάρι να είχαμε το χρήμα να είχαμε όλοι i7... 3
kwstasps Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δεν γίνεται εκ των πραγμάτων να υπάρχει Bottleneck. Μιλάμε για την τελευταία πλατφόρμα της AMD με μία τελευταία κάρτα γραφικών της. Bottleneck είναι σπάνιο φαινόμενο μεταξύ κάρτας γραφικών και επεξεργαστή. Πρέπει να χρησιμοποιεί κάποιος πολύ παλιά πλατφόρμα και τέλος πάντων να έχει κάνει ακρότητες. Για παράδειγμα οι emulators δεν εκμεταλλεύονται τους επεξεργαστές με πολλούς πυρήνες. Αυτό δεν σημαίνει ότι το CPU είναι Bottleneck στην κάρτα γραφικών. Μακάρι να είχαμε το χρήμα να είχαμε όλοι i7... Με υπερκαλυψες!!!παντως ειχε κυκλοφορησει πολυ αυτη η βρωμα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα