Fulgore Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Τιποτα δεν αποδεικνυει το παραπανω video. Και η Gtx 970 τρεχει το Doom max 1440p με ικανοποητικα frames αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι καρτα για 1440p . Αλλωστε μιλαμε για τον ιδιο συμφορουμιτη που μπηκε σε θεμα καρτων γραφικων της Nvidia για να το μετατρεψει σε vs μαζι με αλλο ενα ατομο. Κατα τα αλλα εγω γραφω οτι να ναι και ειμαι Nvidia fanboy..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Βασικα λεει οτι πριν βαλεις το νεο ΑΑΑ βαλε τον νεο driver με το hotfix . Και εμενα σαν καταναλωτη μου λεει να τους μουτζωσω και να περιμενω Και να παρατηρησω οτι αυτα τα σκαμπανεβασματα απο 30 κατι σε 40 κατι fps τα ειδα και στο ps4 αλλα ειναι και τοσο θολα τα textures που δεν συγκρινονται με το pc. Max 1440p ειναι σα να βλεπεις διαφορετικο παιχνιδι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Τιποτα δεν αποδεικνυει το παραπανω video. Και η Gtx 970 τρεχει το Doom max 1440p με ικανοποητικα frames αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι καρτα για 1440p . Αλλωστε μιλαμε για τον ιδιο συμφορουμιτη που μπηκε σε θεμα καρτων γραφικων της Nvidia για να το μετατρεψει σε vs μαζι με αλλο ενα ατομο. Κατα τα αλλα εγω γραφω οτι να ναι και ειμαι Nvidia fanboy..... GPU WAR το ονομασατε επειδή δεν μπορείτε να δεχτειτε πως έχουν τα πράγματα. FACTS. Τα οποία σε όποια σχετικη σελίδα να πας τα βλέπεις. Απλό. Άσε την 970, για την 390 και το DX12 είναι εδώ. Όπως το DOOM που είναι OPEN GL και ζορίζει την AMD το έστρωσαν κομπλέ, έτσι και το DX12 θα το στρώσουν!! Σε optimized games πάντα! Αυτό σου λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanc3lot Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Τιποτα δεν αποδεικνυει το παραπανω video. Και η Gtx 970 τρεχει το Doom max 1440p με ικανοποητικα frames αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι καρτα για 1440p . Αλλωστε μιλαμε για τον ιδιο συμφορουμιτη που μπηκε σε θεμα καρτων γραφικων της Nvidia για να το μετατρεψει σε vs μαζι με αλλο ενα ατομο. Κατα τα αλλα εγω γραφω οτι να ναι και ειμαι Nvidia fanboy..... Σε τι μπήκα; Ρε αδερφέ παίρνεις τπτ βραδιάτικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Γενικότερα θίγεις με αυτά που γράφεις, και εμένα μου βγάζει πόνο. Δεν θα συνεχίσω πίστευε και μην ερεύνα που λένε, ταιριάζει γάντι Θιγω με αυτα που γραφω εσενα επειδη η MS μας σερβιρει σκουπιδια παιχνιδια,εχει μονοπωλειο στους Xbox exclusive τιτλους και στο Pc τους χρεωνει πανακριβα(και ουτε καν κουτατα παιχνιδια δεν βγαινουν)με οπτικο αποτελεσμα ιδιο με τις κονσολες και σπασμενα παιχνιδια τις πρωτες μερες???(ευτυχως το Killer Instinct τρεχει καλα) Το εγραψα και πιο πισω οτι ποσο που με ενδιαφερει τι κανει η Amd Και η nvidia(αλλωστε στα περισσοτερα συστηματα στις αναβαθμισεις Gtx 390 προτεινω στα χρηματα αυτα και η πλακα ειναι οτι επειδη παλια προτεινα περισσοτερο Amd καρτες,μεχρι και Amd fanboy με ειχαν πει). Αλλα τα παραπανω ειναι πραγματα που τα περισσοτερα ατομα που συμμετεχουν ενεργα στο forum γνωριζουν οπως αλλωστε και απο την συμμετοχη μου στα ιδια τα παιχνιδια αυτα καθαυτα αν το εχω γυρισει ποτε σε Amd vs nvidia οπως ο απο πανω συμφορουμιτης. κατα τα αλλα εγω ειμαι ο κακος της παρεας..... Αλλα να μου πεις δεν φταιει κανεις αλλος αλλα εγω ο ιδιος που ασχολουμαι περισσοτερο απο οτι πρεπει με ορισμενους και δεν χρησιμοποω το ignore να τελειωνει το θεμα. Σε τι μπήκα; Ρε αδερφέ παίρνεις τπτ βραδιάτικα; Στον ranger απευθυνώμουν οχι σε σενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanc3lot Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Στον ranger απευθυνώμουν οχι σε σενα. Μάλιστα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Θιγω με αυτα που γραφω εσενα επειδη η MS μας σερβιρει σκουπιδια παιχνιδια,εχει μονοπωλειο στους Xbox exclusive τιτλους και στο Pc τους χρεωνει πανακριβα(και ουτε καν κουτατα παιχνιδια δεν βγαινουν)με οπτικο αποτελεσμα ιδιο με τις κονσολες και σπασμενα παιχνιδια τις πρωτες μερες???(ευτυχως το Killer Instinct τρεχει καλα) Το εγραψα και πιο πισω οτι ποσο που με ενδιαφερει τι κανει η Amd Και η nvidia(αλλωστε στα περισσοτερα συστηματα στις αναβαθμισεις Gtx 390 προτεινω στα χρηματα αυτα και η πλακα ειναι οτι επειδη παλια προτεινα περισσοτερο Amd καρτες,μεχρι και Amd fanboy με ειχαν πει). Αλλα τα παραπανω ειναι πραγματα που τα περισσοτερα ατομα που συμμετεχουν ενεργα στο forum γνωριζουν οπως αλλωστε και απο την συμμετοχη μου στα ιδια τα παιχνιδια αυτα καθαυτα αν το εχω γυρισει ποτε σε Amd vs nvidia οπως ο απο πανω συμφορουμιτης. κατα τα αλλα εγω ειμαι ο κακος της παρεας..... Αλλα να μου πεις δεν φταιει κανεις αλλος αλλα εγω ο ιδιος που ασχολουμαι περισσοτερο απο οτι πρεπει με ορισμενους και δεν χρησιμοποω το ignore να τελειωνει το θεμα. Στον ranger απευθυνώμουν οχι σε σενα. Γιατί εδώ δεν γράφεις για την GTX 1080? που υποτίθεται είναι για την R9 390?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 GPU WAR το ονομασατε επειδή δεν μπορείτε να δεχτειτε πως έχουν τα πράγματα. FACTS. Τα οποία σε όποια σχετικη σελίδα να πας τα βλέπεις. Απλό. Άσε την 970, για την 390 και το DX12 είναι εδώ. Όπως το DOOM που είναι OPEN GL και ζορίζει την AMD το έστρωσαν κομπλέ, έτσι και το DX12 θα το στρώσουν!! Σε optimized games πάντα! Αυτό σου λέω. Μπηκες σε θεμα που αφορα αποκλειστικα τις Nvidia καρτες και οχι το ποια καρτα ειναι καλυτερη,εφαγες 2 παρατηρησεις απο τον ιδιο τον Moderator και μαλιστα αποκαλεσες και nvidia fanboys τα ατομα που μπηκαν στο θεμα που αφορα την καρτα τους για να πουν την αποψη τους. http://www.insomnia.gr/topic/542109-nvidia-geforce-series-900/page-640 Συνεχισε με αυτον τον τροπο σκεψης και το ban το εχεις στο τσεπακι σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μπηκες σε θεμα που αφορα αποκλειστικα τις Nvidia καρτες και οχι το ποια καρτα ειναι καλυτερη,εφαγες 2 παρατηρησεις απο τον ιδιο τον Moderator και μαλιστα αποκαλεσες και nvidia fanboys τα ατομα που μπηκαν στο θεμα που αφορα την καρτα τους για να πουν την αποψη τους. http://www.insomnia.gr/topic/542109-nvidia-geforce-series-900/page-640 Συνεχισε με αυτον τον τροπο σκεψης και το ban το εχεις στο τσεπακι σου Οκ, προσπαθήστε να κρατήσετε ατοφιο θέμα των 650 σελίδων! Και άμα δείτε κάποιον να γράφει κάτι λίγο πιο παραεξω, αποκλεισμό απευθείας! τέτοια Μάστιγα! Πάντως αυτός είναι καλύτερος τρόπος σκέψης EVER! . Συνεχίστε έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Οκ, προσπαθήστε να κρατήσετε ατοφιο θέμα των 650 σελίδων! Και άμα δείτε κάποιον να γράφει κάτι λίγο πιο παραεξω, αποκλεισμό απευθείας! τέτοια Μάστιγα! Πάντως αυτός είναι καλύτερος τρόπος σκέψης EVER! . Συνεχίστε έτσι. Γιαυτο το λογο και στο insomnia εχουν ανοιχτει διαφορετικα θεματα για nvidia και Amd καρτες για τι τα vs μονο σε τσακωμους και προσωπικες επιθεσεις οδηγουν,αρα κατι χρησιμο δεν βγαινει απο αυτα. Τα εχουμε ζησει απειρες φορες και στο εξωτερικο αν πας(που εχει παραπανω συμμετοχη/κοσμο και περισσοτερους Moderator) τα ιδια ειναι. Αλλωστε αν παρακολουθουσες και το νημα των αναβαθμισεων καρτας γραφικων θα κοιταζες ποιες ειναι οι καρτες που προτεινουμε περισσοτερο στα 350ευρω πλεον. Γιαυτο ειπα οτι αν δεν συμμετεχει ο αλλος ενεργα κακως εκφερει αποψη για ατομα που δεν γνωριζει,ποσο μαλλον να τους βαζει και ταμπελες απο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanc3lot Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Fulgore έχεις R9 390; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Γιατί εδώ δεν γράφεις για την GTX 1080? που υποτίθεται είναι για την R9 390?? Δεν εγραψα για την 1080 αλλα για το παιχνιδι αυτο καθαυτο και ειπα αναλυτικα οτι ακομα και η 1080 που υποτιθεται οτι ειναι η πιο δυναμη καρτα ως τωρα της αγορας δεν μπορει να τρεξει το συγκεκριμενο παιχνιδι με αξιοπεπεστατα frames σε 1440p(στην αναλυση δηλαδη που προοριζεται κυριως). Επισης αν το παμε κατα γραμμα ξαναδιαβασε τι εχει γραψει ο ts στο πρωτο post. '''Ανοίγοντας αυτό το θέμα θέλω να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας για την συγκεκριμένη σειρά καρτών γραφικών της AMD και όχι μόνο. Ταυτόχρονα θα ήθελα να πω λίγα λόγια για το SLI που είχα τα τελευταία τρία χρόνια, για την βιομηχανία των Video Games και γενικότερα το Hardware των PC όπως έχει διαμορφωθεί έως σήμερα.''' Ουτε θυμαμαι να εχεις αναφερει οτι εχεις την R9 390 εσυ παρολο που σε εχουν ρωτησει και σε αυτο και στο αλλο θεμα τι καρτα εχεις και δεν εχεις απαντησει. Αρα μια χαρα on topic ειμα. Fulgore έχεις R9 390; οχι προς το παρον Gtx 970 εχω λογω monitor. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanc3lot Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δεν εγραψα για την 1080 αλλα για το παιχνιδι αυτο καθαυτο και ειπα αναλυτικα οτι ακομα και η 1080 που υποτιθεται οτι ειναι η πιο δυναμη καρτα ως τωρα της αγορας δεν μπορει να τρεξει το συγκεκριμενο παιχνιδι με αξιοπεπεστατα frames σε 1440p(στην αναλυση δηλαδη που προοριζεται κυριως). Επισης αν το παμε κατα γραμμα ξαναδιαβασε τι εχει γραψει ο ts στο πρωτο post. '''Ανοίγοντας αυτό το θέμα θέλω να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας για την συγκεκριμένη σειρά καρτών γραφικών της AMD και όχι μόνο. Ταυτόχρονα θα ήθελα να πω λίγα λόγια για το SLI που είχα τα τελευταία τρία χρόνια, για την βιομηχανία των Video Games και γενικότερα το Hardware των PC όπως έχει διαμορφωθεί έως σήμερα.''' Ουτε θυμαμαι να εχεις αναφερει οτι εχεις την R9 390 εσυ παρολο που σε εχουν ρωτησει και σε αυτο και στο αλλο θεμα τι καρτα εχεις και δεν εχεις απαντησει. Αρα μια χαρα on topic ειμα. οχι προς το παρον Gtx 970 εχω λογω monitor. Εντάξει αν δεν καταλαβαίνεις πως εδώ συζητάμε για την R9 390, τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δεν εξηγείται διαφορετικά. Μην μας ζαλίζεις ρε αδερφέ, με το συμπάθιο πάντα, αν πάρεις 390, μπες να το συζητήσουμε, αν όχι υπάρχουν τόσα thread στο insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Γιαυτο το λογο και στο insomnia εχουν ανοιχτει διαφορετικα θεματα για nvidia και Amd καρτες για τι τα vs μονο σε τσακωμους και προσωπικες επιθεσεις οδηγουν,αρα κατι χρησιμο δεν βγαινει απο αυτα. Τα εχουμε ζησει απειρες φορες και στο εξωτερικο αν πας(που εχει παραπανω συμμετοχη/κοσμο και περισσοτερους Moderator) τα ιδια ειναι. Αλλωστε αν παρακολουθουσες και το νημα των αναβαθμισεων καρτας γραφικων θα κοιταζες ποιες ειναι οι καρτες που προτεινουμε περισσοτερο στα 350ευρω πλεον. Γιαυτο ειπα οτι αν δεν συμμετεχει ο αλλος ενεργα κακως εκφερει αποψη για ατομα που δεν γνωριζει,ποσο μαλλον να τους βαζει και ταμπελες απο πανω. Πολλοί εκεί είχαν επιθετική-ειρωνικη συμπεριφορά. Απλά facts λέγαμε, τίποτα άλλο. Και γιατί να απαντήσω? Υπάρχει στους όρους χρήσης του λογαριασμού? . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Χμ μεγάλη διαφορά όμως σε 980 με R9 390 σε τιμή, γμτ Εντάξει δεν το συζητάμε καλύτερα η 980 (ειδικά η Ti, η απλή δεν ξέρω πόσο καλύτερα θα είναι) αλλά οι τιμές ξεφεύγουν σχεδόν στα διπλά λεφτά. Πολλά λεφτά ειδικά στην Ελλάδα του σήμερα. Δικα σου λογια πριν κατι μηνες και το ξαναλεω οτι μια χαρα on topic συζηταω με βαση τον λογο που ανοιξε ο ενδιαφερομενος το θεμα. Αυτοι ειναι αλλωστε οι κανονισμοι του topic και ουτε ως τωρα εχουν συμμετασχει ατομα που εχουν την εν λογω καρτα. Αρα παρακαλω πολυ τα ακυρα σχολια να λειπουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα