FCastor Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ανεξαρτήτως του αν είναι amazon.co.uk ή amazon.de να φανταστώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ναι αμέ. Την στέλνει πίσω, περνάνε 30-35 μέρες όπως μου είπαν και ίσως γίνει η αλλαγή. Ωραίο; Το πως κράζω το Πλαίσιο οι περισσότεροι θα το γνωρίζετε. Μόνο μήνυση δεν μου έχουν κάνει ακόμα. Αν κάτσει όμως βλάβη σε Hardware και έχετε ψωνίσει από σκρουτζομάγαζο, θα πάτε να προσκυνήσετε έξω από το Πλαίσιο. Όποτε μου έχει τύχει να επιστρέψω ελαττωματικό προϊόν, τις περισσότερες φορές μου το έχουν αλλάξει επί τόπου δοκιμάζοντας το επί τόπου. Τις δύο τελευταίες φορές, είχα γράψει την εμπειρία μου εδώ. Η μία ήταν πριν 2 χρόνια περίπου και η άλλη πριν περίπου 5 χρόνια. Χαλασμένο τροφοδοτικό: - Γεια σας, το τροφοδοτικό δεν δουλεύει και κάνει θόρυβο. - Μισό λεπτό να το δω... Ναι πράγματι, δεν δουλεύει, καθίστε να σας δώσω ένα άλλο. - Μπορώ να βάλω λίγα χρήματα ακόμα να πάρω ένα άλλο που θέλω; - Ναι φυσικά. Πάρτε όποιο θέλετε. Παίρνω το τροφοδοτικό. - Ευχαριστώ γεια σας. - Γεια σας. Χαλασμένη κάρτα γραφικών: - Η κάρτα γραφικών σταμάτησε να δουλεύει. - Μισό λεπτό να το ελέγξω. Δεν δίνει καθόλου σήμα. Θα σας δώσω την τάδε. - Η τάδε είναι χειρότερη, θέλω να μου δώσετε την τάδε. - Ωραία, έχουμε την τάδε υλοποίηση. - Όχι εγώ θέλω την άλλη υλοποίηση. - Ελάτε αύριο που θα την φέρουμε. Την επόμενη μέρα. - Γεια σας ήρθα για την κάρτα γραφικών. - Εδώ είναι. - Ωραία, ευχαριστώ. Γεια σας. - Γεια σας. Έδωσα πριν 3 μήνες 375€ για την Sapphire R9 390. Η κάρτα γραφικών χάλασε. Επικοινωνώ με το σκρουτζομάγαζο και μου λένε πώς έχω δύο επιλογές: 1) Πηγαίνω την κάρτα γραφικών με την απόδειξη αγοράς από εκεί έχοντας γράψει σε ένα χαρτί αναλυτικά το πρόβλημα. Αυτοί στέλνουν την κάρτα στην Sapphire την ελέγχουν και μας λένε τι συμβαίνει. Αυτό παίρνει 30-35 μέρες. 2) Κάνω μόνος μου την διαδικασία απευθείας με την Sapphire. Πήρα την δεύτερη επιλογή η οποία μου λέει να απευθυνθώ στο κατάστημα. Έχω δώσει τα χρήματα μου και με πετάνε σαν μπαλάκι δεξιά αριστερά. Έχω χάσει ήδη περίπου δύο μήνες έχοντας ελαττωματική κάρτα γραφικών και αντί να την ελέγξει το κατάστημα, να μου δώσει μία άλλη και να τα βρει με την εταιρία - κατασκευαστή και να πάω στην ευχή του Θεού, με ταλαιπωρούν. Έλεος! Από εδώ και πέρα Πλαίσιο και Amazon ή κατάστημα που να είμαι σίγουρος πως έχουν Service και γίνεται έλεγχος επί τόπου... Πληρώνεις αρκετά παραπάνω στο Πλαίσιο, αλλά τα γλιτώνεις από χάπια. Αναλογως φίλε μου! Υπάρχουν σκρουτζομαγαζα που είναι τζετ, μπαμ μπαμ δουλειά, τώρα είναι από που επιλέγεις. Στείλτε και περιμένε! Πολύ κακό να την κρατήσεις έτσι :/. Τσάμπα χρήμα? Στειλτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanc3lot Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ε ναι, επιπλέον να μπαίνετε εδώ: http://quico.eu/ , τσεκάρει τις τιμές όλων των Άμαζον και σας λέει το πιο φθηνό ;-) Προσωπικά έχω αγοράσει από Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Αγγλία ;-) Μόνο Γαλλία έχει ξεφύγει (έχουν ακριβές τιμές συνήθως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Χθες έστειλα το παρακάω στην Sapphire. Μου απάντησαν σήμερα. Με λίγα λόγια μου λένε να τα βρω με το κατάστημα. Μόνο από Πλαίσιο και Amazon από εδώ και πέρα... Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ζήτησες RMA. Στείλε τους μήνυμα και ζήτησέ τους άν έχουν updated vbios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Αναλογως φίλε μου! Υπάρχουν σκρουτζομαγαζα που είναι τζετ, μπαμ μπαμ δουλειά, τώρα είναι από που επιλέγεις. Στείλτε και περιμένε! Πολύ κακό να την κρατήσεις έτσι :/. Τσάμπα χρήμα? Στειλτη! Έχω μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που έδωσα τις 650ti Boost! Το έχω σκυλομετανιώσει! Ποια είναι αυτά; Και στο MG Manager το οποίο εκτιμώ πολύ και τα παιδιά είναι φοβερά, για να μου αλλάξουν μία μνήμη έπρεπε να την στείλουν πίσω, να την ελέγξει ο προμηθευτής και μετά να μου δώσουν άλλη, παρόλο που το κατάστημα έχει Service. Για μία RAM τώρα που έχει 20€. Αφού θυμάμαι που όταν μου το είπε αυτό, του λέω εντάξει, να αγοράσω εγώ καινούριες μνήμες τώρα και όταν έρθουν οι άλλες μου κάνετε ένα πιστωτικό. Με είδε ότι βιαζόμουν και μου είπε να μην το κάνω αυτό και να κάνω υπομονή λίγες ημέρες. Ζήτησες RMA. Στείλε τους μήνυμα και ζήτησέ τους άν έχουν updated vbios. Τους είπα αυτό: Hello Sapphire. No, i will not test the VGA again on other platform. I have done this twice. I have lost about 2-3 months with the broken VGA and I have no patience anymore. I told you that i did many tests without success. The reseller told me to talk with you. Δεν είναι στην δικαιοδοσία μου να ζητήσω το updated BIOS. Αλλά και έτσι να είναι, γιατί δεν μπορώ να το βρω από κάποια database και να το περάσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanc3lot Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Καλά τους απάντησες. Και το Άμαζον αρχικά θα σου πει μίλα με αντιπροσωπεία πχ, αλλά αν τους πεις μου είπαν να τα πούμε μαζί, θα κάνουν τα δέοντα. Το αντίστροφο λοιπόν εδώ, απλά φοβάμαι πως απέξω θα έχεις μεγάλη καθυστέρηση, βέβαια σίγουρα καλύτερα κατευθείαν παρά μέσω καταστήματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Τώρα που έχω Ultra Fast Boot με UEFI Bios στην κάρτα γραφικών, αν βάλω μία απλή παλιά κάρτα, θα μπορεί να μπουτάρει το PC;Φαντάζομαι πως όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Αν δεν έχει UEFI bios η άλλη κάρτα που θα βάλεις, απλά θα ενεργοποιηθεί το CSM στο bios του mobo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Χθες έστειλα το παρακάω στην Sapphire. Μου απάντησαν σήμερα. Με λίγα λόγια μου λένε να τα βρω με το κατάστημα. Μόνο από Πλαίσιο και Amazon από εδώ και πέρα... Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Ελληνικοί χαρακτήρες Νόμιζα ότι το γνωριζες, ή Sapphire δεν δέχεται RMA από πελάτες λιανικής. Το έχω αναφέρει καμία 10αρια φορές αλλά κάποιοι συνεχίζουν να λένε τα δικά τους. Ειδικά όταν βλέπω κάτι αγγελίες που αναγράφουν εγγύηση από Sapphire κλαίω Επίσης με Asus που είχα θέμα δέχονται αλλά μόνο στον τρίτο χρόνο, τουλάχιστον αυτό μου είχαν πει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Πες και το σκρουτζομαγαζο που σου ειπε να την στειλεις εσυ μονος σου στην Sapphire λες και αυτοι ειναι μαθητες δημοτικου και δεν γνωριζουν απο αυτα. Ειπαμε αγοραζουμε απο σκρουτζομαγαζα λογω χαμηλοτερων τιμων αλλα και εκει επειδη υπαρχει σαβουρα κυριως στο Rma ριχνουμε ακυρο σε αναξιοπιστα καταστηματα. Για το Πλαισιο ισχυει οπως και για αλλες μεγαλες αλυσιδες. Αν δεν εισαι ατυχος με το προσωπικο κανεις την δουλεια σου τσακ μπαμ. Εγω την καρτα μου την ειχα αγορασει απο Msystems αλλα αν ηταν διαφορα ηταν πχ 10-20ευρω παραπανω προς του Πλαισιου θα αγοραζα απο εκει. Γιατι ακομα και να λειτουργει η καρτα,το προβλημα με Coil Whine ειναι αρκετα συχνο. Για Amazon συμφωνω απο πλευρας Rma αλλα θελει να εισαι καθε μερα πανω απο ενα υπολογιστη για να πετυχαινεις τις καλες προσφορες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanc3lot Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Υπάρχει και η λύση της καμήλας για Άμαζον, αλλά θέλει ψάξιμο ναι ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Νόμιζα ότι το γνωριζες, ή Sapphire δεν δέχεται RMA από πελάτες λιανικής. Το έχω αναφέρει καμία 10αρια φορές αλλά κάποιοι συνεχίζουν να λένε τα δικά τους. Ειδικά όταν βλέπω κάτι αγγελίες που αναγράφουν εγγύηση από Sapphire κλαίω Επίσης με Asus που είχα θέμα δέχονται αλλά μόνο στον τρίτο χρόνο, τουλάχιστον αυτό μου είχαν πει. Με sapphire έχω κάνει rma αλλά μετά από πολύ πίεση γιατί το κατάστημα ούτε καν θυμάμαι τι ήταν μετά από 8 φορές έλεγε ότι η κάρτα επισκευαστηκε αλλά δεν έκαναν τίποτα, έστειλα email με όλα τα χαρτιά που μου είχαν δώσει και στο τέλος δέχτηκαν να αναλάβουν το rma, αλλά σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο δεν ασχολούνται με τελικούς πελάτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Το θεμα ειναι οτι η R9 390 δεν εχει μεγαλη διαφορα απο το Πλαισιο και σκρουτζ και μαλιστα αξιζει αφου το Πλαισιο δινει πλεον 3 χρονια εγγυηση απο τα 2 της Sapphire http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-VGA-R9-390v2-Nitro-8GB-TRI-X-OC-11244-01-20G.htm Επισης το Πλαισιο(μιας και αναφερθηκε)εχει και το καλο(οπως και το Msystems)ειναι και τα μονα μαγαζια που σιγουρα θα δεις να φερνουν και τα bundle με τα παιχνιδια οσον αφορα τις καρτες.Βεβαια και τα 2 καταστηματα δεν εχουν χαμηλες τιμες οσον αφορα τις καρτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Στο εξωτερικο ειναι πολυ ευκολο να βρεις ακρη σε ποιες εταιρειες μπορεις να στειλεις RMA το αναγραφουν σε ολα σχεδον τα προιντα και σου λεει πχ απο μαγαζι ή και απο προμηθευτη. Επισης οταν ακουω κατι μαγαζια να λενε οτι θα στειλουν τα προιοντα στον κατασκευαστη ετσι μου ερχεται να πεθανω στα γελια!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Στο εξωτερικο ειναι πολυ ευκολο να βρεις ακρη σε ποιες εταιρειες μπορεις να στειλεις RMA το αναγραφουν σε ολα σχεδον τα προιντα και σου λεει πχ απο μαγαζι ή και απο προμηθευτη. Επισης οταν ακουω κατι μαγαζια να λενε οτι θα στειλουν τα προιοντα στον κατασκευαστη ετσι μου ερχεται να πεθανω στα γελια!!!! Επειδή δεν πίστευα το πλαίσιο όταν μου είπα πρόσφατα ότι θέλει Λαμία 20 μέρες να το στείλουν ζήτησα χαρτί αποστολής και το πλαίσιο τα στέλνει σε αντιπρόσωποια και σε μια msi 7970 lighting, αλλά και σε μια sapphire 290x tri-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα