KNSM Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Άσχημα τα νέα. Το πρόβλημα άργησε, αλλά εμφανίστηκε πάλι. Θα την βάλω στο PC ενός φίλου μέσα στην εβδομάδα και πάω για RMA. Πάρα πολύ κρίμα. Υ.Γ.: Χθες είδα ένα glitch για κλάσματα δευτερολέπτου στην εικόνα καθώς ήμουν net, αλλά σκέφτηκα ότι δεν τρέχει κάτι. Ε σήμερα κανονικά μαύρη εικόνα την ώρα που μιλούσα με ένα φιλαράκι στο Facebook. Εγω θα ελεγα να μην το παλευεις αλλο, rma και τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Λες ε; Μπορεί να γίνει και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Λες ε; Μπορεί να γίνει και αυτό. Φίλε μου, έχω ξεκινήσει να δοκιμάζω το underclocking που γράφει στο τελευταίο post εδώ. Επίσης έχω ανοίξει ticket για support απευθείας από τη Sapphire, να δω τί θα μου απαντήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Φίλε μου, έχω ξεκινήσει να δοκιμάζω το underclocking που γράφει στο τελευταίο post εδώ. Επίσης έχω ανοίξει ticket για support απευθείας από τη Sapphire, να δω τί θα μου απαντήσουν. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα βασικά. Απίστευτο. Μέσα στην εβδομάδα την στέλνω RMA βασικά να τελειώνουμε. Νομίζω πως ασχολήθηκα παραπάνω από ότι πρέπει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα βασικά. Απίστευτο. Δηλαδή τι παίζει τελικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Μάλλον εννοεί ότι έχουν λίγη τάση και μεγάλο ρολόϊ...(?)Το έχω διαβάσει κι εγώ σε fora, αλλά δεν ξέρω τι παίζει, γιατί σε 2D/browsing που κρασάρει, η κάρτα τρέχει σε πολύ χαμηλότερα ρολόγια. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2016 από Formation 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δηλαδή τι παίζει τελικά? Απλά δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Συμβαίνει και σε άλλους. Οπότε δεν χρειάζεται να το ψάχνω άλλο. Έχει πρόβλημα η κάρτα. Ίσως επειδή είναι πιεσμένο το Chip την ακούει εύκολα αν το δώσεις λίγο τάση παραπάνω και κάνεις Overclock. Δεν είναι για πολλά πειράγματα. Ίσως απλά έτυχε να είναι το Chip προβληματικό. Ίσως να έχει πρόβλημα το σύστημα τροφοδοσίας την κάρτας και να μην ανταποκρίνεται σωστά σε χαμηλά Load... Μικρή σημασία έχει. Η ουσία είναι πως απ' ότι φαίνεται η κάρτα έχει πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Απλά δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Συμβαίνει και σε άλλους. Οπότε δεν χρειάζεται να το ψάχνω άλλο. Έχει πρόβλημα η κάρτα. Ίσως επειδή είναι πιεσμένο το Chip την ακούει εύκολα αν το δώσεις λίγο τάση παραπάνω και κάνεις Overclock. Δεν είναι για πολλά πειράγματα. Ίσως απλά έτυχε να είναι το Chip προβληματικό. Ίσως να έχει πρόβλημα το σύστημα τροφοδοσίας την κάρτας και να μην ανταποκρίνεται σωστά σε χαμηλά Load... Μικρή σημασία έχει. Η ουσία είναι πως απ' ότι φαίνεται η κάρτα έχει πρόβλημα. Μήπως την ζορισες? Ξες είναι κάποιοι που τυχαίνουν το overclcock lottery, και κάποιοι άλλοι όχι. Σε μερικούς δίνει μέχρι και 100mhz, σε άλλους ούτε 50. Ότι είναι τέρμα πιεσμενο το chip είναι, το ξεζουμισαν. Για αυτό λένε ότι η 390/390Χ δεν κάνει οβερκλοκ. Απλά βαλτην στα κανονικά ρεύματα και στα αρχικά ρολόγια. Και κακός άργησες το RMA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Εννοείται πως είναι stock. Το πρόβλημα είναι πως το πρόβλημα δεν είναι εμφανές από την πρώτη στιγμή. Αυτό είναι που με φοβίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Εννοείται πως είναι stock. Το πρόβλημα είναι πως το πρόβλημα δεν είναι εμφανές από την πρώτη στιγμή. Αυτό είναι που με φοβίζει. Καντην RMA τσάμπα ψάχνεις, εγγύηση έχει οπότε κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Talixx Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 επειδή εχω στείλει 2 φορες την καρτα μου για rma η δικιά μου καρτα ειναι sapphire 290 εχω μιλήσει πολλες φορες με το support τις sapphire (παντα σου λενε στειλε την για rma και γενικα απαντάνε σε max χρονο 2 μερες) εαν η καρτα ειναι απο visionstudio θα κανει κοντα 2 μηνες να σου ερθει! εαν μπορεις πίεσε να την στειλεις κατευθειαν στην sapphire. (μου εχουνε πει οτι κανονικα το πολυ 3 εβδομαδες κανει το rma αλλα εδω στο ελλαδησταν καλα κρασια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 επειδή εχω στείλει 2 φορες την καρτα μου για rma η δικιά μου καρτα ειναι sapphire 290 εχω μιλήσει πολλες φορες με το support τις sapphire (παντα σου λενε στειλε την για rma και γενικα απαντάνε σε max χρονο 2 μερες) εαν η καρτα ειναι απο visionstudio θα κανει κοντα 2 μηνες να σου ερθει! εαν μπορεις πίεσε να την στειλεις κατευθειαν στην sapphire. (μου εχουνε πει οτι κανονικα το πολυ 3 εβδομαδες κανει το rma αλλα εδω στο ελλαδησταν καλα κρασια) Επειδη εκανα RMA στην sapphire εκει να δεις ποσο αργουνε απο την στιγμη που φανηκε απο tracking Number οτι παρελαβε η sapphire το RMA φανηκε κοντα 1 βδομαδα μετα οτι την πηρα μετα απο 20 μερες χωρις ενημερωσει και αρκετα email μου ειπαν οτι θα την κοιταξουν μετα απο 10 μερες μου ειπαν οτι εγκριθηκε το RMA (εστειλα r9 290x tri-x new edition ) και παρελαβα μια ταλαιπωρημενη r9 290x με stock cooler οπου την ξανα εστειλα γιατι δεν επαιζαν οι DVI (επαιζαν hdmi kai DP) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Εννοείται πως είναι stock. Το πρόβλημα είναι πως το πρόβλημα δεν είναι εμφανές από την πρώτη στιγμή. Αυτό είναι που με φοβίζει. Για αυτό δεν την έχω ξαποστείλει ακόμα. Θα την πάρουν και μετά από 1-2 βδομάδες θα τη γυρίσουν λέγοντας "Δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα". Προς το παρόν την έχω κάνει underclock (γελάν και οι πέτρες). Άν είναι όλα ΟΚ σημαίνει σίγουρα ότι φταίει η κάρτα κια φεύγει για RMA. Και άν και αυτό αποτύχει δοκιμάζω να βάλω πάλι την παλιά μου 6970. Έτσι ξεκαθαρίζω άν έχει πρόβλημα το σύστημα ή η κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Για αυτό δεν την έχω ξαποστείλει ακόμα. Θα την πάρουν και μετά από 1-2 βδομάδες θα τη γυρίσουν λέγοντας "Δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα". Προς το παρόν την έχω κάνει underclock (γελάν και οι πέτρες). Άν είναι όλα ΟΚ σημαίνει σίγουρα ότι φταίει η κάρτα κια φεύγει για RMA. Και άν και αυτό αποτύχει δοκιμάζω να βάλω πάλι την παλιά μου 6970. Έτσι ξεκαθαρίζω άν έχει πρόβλημα το σύστημα ή η κάρτα. 100% προβληματικό oc, είτε φουλ πιεσμένο το τσιπ, είτε λίγο ρεύμα για τα στοκ ρολόγια, είτε δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Γνωστός μου έπαθε το ίδιο με 390 nitro όπως είχα ξαναπεί, πραγματικά όσα games και να τρέχαμε το stuttering στο άκυρο πήγαινε σύννεφο, από τα 1040mhz έπεφτε το ρολόι στα 304 mhz, φορμάτ δοκιμάσαμε, drivers με ddu ανάθεμα και αν θυμάμαι πόσες φορές, αυτά σε μηχάνημα με smart se 630, 4790k, asrock z97, 212 evo, 390 nitro και άψογο airflow. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Παιδια ειναι φυσιολογικο που σημερα ετυχε και τσεκαρα ενω επαιζα τη θερμοκρασια και ηταν στο 57-60 μετα απο καμια ωρα gaming? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα