Προς το περιεχόμενο

Sapphire Nitro R9 390 8GB

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και δηλαδή πλέον δεν σου ζητάει πεντακοσιες πληροφορίες για οτιδήποτε που κάνεις? :P

Όχι, θα πρέπει να το επιλέξεις εσύ να μην στέλνεις πληροφορίες στην μικρομαλακήν, ειδάλλως δεν έχεις θέμα. Όταν τα περνάς τα 10αρια σου έχει επιλογή να στέλνεις η όχι αναφορές στην microsoft, σε όλα τα windows υπήρχε αυτό και εννοείται πως βάζω disable τέτοιες ρυθμίσεις. Κάτι cortana και onedrive εννοείται πως δεν τα χρησιμοποιώ, από αυτά μπορεί να σου πάρει πληροφορίες η microsoft, ωστόσο μου είναι παντελώς άχρηστα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Όχι, θα πρέπει να το επιλέξεις εσύ να μην στέλνεις πληροφορίες στην μικρομαλακήν, ειδάλλως δεν έχεις θέμα. Όταν τα περνάς τα 10αρια σου έχει επιλογή να στέλνεις η όχι αναφορές στην microsoft, σε όλα τα windows υπήρχε αυτό και εννοείται πως βάζω disable τέτοιες ρυθμίσεις. Κάτι cortana και onedrive εννοείται πως δεν τα χρησιμοποιώ, από αυτά μπορεί να σου πάρει πληροφορίες η microsoft, ωστόσο μου είναι παντελώς άχρηστα.

Και αυτός ο πανικός που είχε γίνει με το πόσο "broken" ήταν? Που δεν είχε τα βασικά για το gaming? Φτιάχτηκαν δηλαδή όλα?

Και αυτός ο πανικός που είχε γίνει με το πόσο "broken" ήταν? Που δεν είχε τα βασικά για το gaming? Φτιάχτηκαν δηλαδή όλα?

Δεν είναι τέλεια, αλλά πλέον δεν έχουν καμία σχέση με το χάλι που ήταν όταν πρωτοβγήκαν. Έχουν στρώσει σημαντικά.

Y.Γ. Είμαστε όλοι off topic.

Δεν είναι τέλεια, αλλά πλέον δεν έχουν καμία σχέση με το χάλι που ήταν όταν πρωτοβγήκαν. Έχουν στρώσει σημαντικά.

Y.Γ. Είμαστε όλοι off topic.

Τουλάχιστον δεν είμαστε ontopic με καβγάδες, καλύτερα λίγο off και chilled παρά με μπόλικο rage. Η συζήτηση θα επανέλθει πάλι στην 390 don't worry και αρχίζω την επαναφορά της συζήτησης με αυτό εδώ το μήνυμα :D.

• Like 1

Τουλάχιστον δεν είμαστε ontopic με καβγάδες, καλύτερα λίγο off και chilled παρά με μπόλικο rage. Η συζήτηση θα επανέλθει πάλι στην 390 don't worry και αρχίζω την επαναφορά της συζήτησης με αυτό εδώ το μήνυμα :D.

Λοιπόν R9 480=R9 390/390X perfomance, μισά TDP. Σύμφωνα με την τελευταία ανάρτηση. Πάντως το καλό είναι ότι η AMD δεν δίνει obselete στις gpus, μέχρι τώρα τουλάχιστον από το 2012(7000 σειρά).

Λοιπόν R9 480=R9 390/390X perfomance, μισά TDP. Σύμφωνα με την τελευταία ανάρτηση. Πάντως το καλό είναι ότι η AMD δεν δίνει obselete στις gpus, μέχρι τώρα τουλάχιστον από το 2012(7000 σειρά).

Obsolete βρε άνθρωπε, όχι obselete, τα μάτια μου τόσες φορές που το είδα.

Για ένα O κάνεις έτσι? :P

Ένα "ο" τώρα ένα "ε" αύριο πχ, είπαμε το σωστό να λέγεται. Να ξέρεις ένα πράγμα, σε αυτό το φόρουμ όσοι γνωρίζουμε κοιτάμε να βοηθήσουμε και να διορθώσουμε το λάθος, το να τα αφήνουμε να περνάνε έτσι κάποια πράγματα από την στιγμή που ξέρουμε και μπορούμε να τα διορθώσουμε, είναι απλά ανώφελο.

• Είχα να κάνω Format κοντά στα τρία χρόνια και τα Windows 10 που είχα, ήταν αναβάθμιση από Windows 8.1.

όλα τα άλα που είπες λίγο πολύ όλοι τα ίδια έχουμε οπότε δύσκολο να φτενέ αυτά, άλα η αναβάθμιση από w8.1 σε w10 είναι λίγο ρίσκο γιατί πολλά στραβά μπορούν να συμβούν, οπότε εγκατάσταση W10 από την αρχή ήταν αυτό που έπρεπε να είχες κάνει, είναι χρονοβόρο άλα τι να κάνουμε, και εγώ μια από τα ίδια, έχω να κανό format στα W7 σχεδόν 6 χρόνια, άλα βαριέμαι μονό και στην ιδέα να κανό format για να πάω στα w10.

Update σχετικά με τα προβλήματα που είχα.

Το σύστημα δείχνει και πάλι σταθερό μετά το Format και την εγκατάσταση Windows 10 από την αρχή.

Πριν από αυτό όπως είχα πει, τα προβλήματα παρουσιάζονταν εντός δύο ημερών.

Το πρόβλημα λοιπόν δεν ήταν οι Drivers της AMD όπως προκύπτει, ούτε κάποια βλάβη στο Hardware.

Κάποιοι λόγοι που ίσως να δημιούργησαν το πρόβλημα ήταν οι παρακάτω:

• Είχα να κάνω Format κοντά στα τρία χρόνια και τα Windows 10 που είχα, ήταν αναβάθμιση από Windows 8.1.
  • Έτρεχαν στο παρασκήνιο πολλές πλατφόρμες παιχνιδιών όπως Steam, Origin, GOG, κλπ.
  • Είχα εγκαταστήσει διάφορα προγράμματα όπως Mp3 Cutters, κλπ, αμφιβόλου ποιότητας.
  • Υπήρχαν εγκατεστημένα δύο τρία πειρατικά παιχνίδια που είχα βάλει για δοκιμή.

Σε PC πελατών είναι πράγματα που προσέχω πάντα, αλλά στο δικό μου δεν τα πρόσεξα. Ειδικά το θέμα με το τι προγράμματα τρέχουν στο παρασκήνιο.

Το πρόβλημα εμφανίστηκε λίγο μετά αφού εγκατέστησα στο σύστημα την R9 390 και τους Crimson Drivers.

Όταν είχα SLI με 650Ti Boost, όλα πήγαιναν μια χαρά.

Όλα αυτά μαζί με όσα ακούγονται για την AMD και τους Drivers της σε συνδυασμό με τους Crimson Chipset Drivers που δεν μπορούν να εγκατασταθούν σωστά με το Setup, με έκαναν να υποψιάζομαι την AMD.

Νομίζω πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα προγράμματα που εγκαθιστούμε στα συστήματα μας, όπως προγράμματα που κάνουν monitoring στα παιχνίδια (MSI Afterburner, κλπ). Για την ώρα δεν έχω κάποιο από αυτά τα προγράμματα. Θα περιμένω ακόμα λίγο καιρό για να εγκαταστήσω κάποιο.

Τέλος καλό, όλα καλά όπως φαίνεται. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Άσχημα τα νέα. Το πρόβλημα άργησε, αλλά εμφανίστηκε πάλι.

Θα την βάλω στο PC ενός φίλου μέσα στην εβδομάδα και πάω για RMA.

Πάρα πολύ κρίμα. :(

Υ.Γ.: Χθες είδα ένα glitch για κλάσματα δευτερολέπτου στην εικόνα καθώς ήμουν net, αλλά σκέφτηκα ότι δεν τρέχει κάτι. Ε σήμερα κανονικά μαύρη εικόνα την ώρα που μιλούσα με ένα φιλαράκι στο Facebook.

Άσχημα τα νέα. Το πρόβλημα άργησε, αλλά εμφανίστηκε πάλι.

Θα την βάλω στο PC ενός φίλου μέσα στην εβδομάδα και πάω για RMA.

Πάρα πολύ κρίμα. :(

Υ.Γ.: Χθες είδα ένα glitch για κλάσματα δευτερολέπτου στην εικόνα καθώς ήμουν net, αλλά σκέφτηκα ότι δεν τρέχει κάτι. Ε σήμερα κανονικά μαύρη εικόνα την ώρα που μιλούσα με ένα φιλαράκι στο Facebook.

Καλμα φίλε, δοκιμασε αυτό στο pc του φίλου σου και πάλι κάνει βλακαειες, RMA και ησυχασες.

Από την πήρες είπαμε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...