Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Υπήρξε στρώσιμο, όσο γινόταν. Αυτη είναι η NGREEDIA πάντως παιδιά, OBSELETION είναι το δεύτερο όνομα της! Το θέμα είναι να μην κάνει obselete και της Pascal μετά το επόμενο arhitecture και oi Pascal να ειναι η αρχή του ΜΗ-OBSELETE. Obsolete είναι το σωστό . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Άμα ισχύσουν και τα 400 € της 1070, δώρο με το csgo θα τις κάνουν τις 970...Θα αναβαθμίσουν και αυτοί με τις 750Ti Σίιιγουρα.... Αν πάθει κάτι ή 970 θα το πάθουν όλες οι maxwell, ξεκάθαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Αν πάθει κάτι ή 970 θα το πάθουν όλες οι maxwell, ξεκάθαρα. Συ είπας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δεν έχει σχέση το ότι βγήκε αργότερα, φταίει το πρόβλημα της NV στους DX12 τίτλους. Ναι, επειδή βγήκε αργότερα η 390. Δεν είπε κανείς ότι παίζει ρόλο η ημερομηνία ως ημερομηνία λήξης, αλλά ως Features. Δεν υπάρχει σύγκριση για μένα, ειδικά αν μιλάμε για 1440p. Επειδή γράφτηκε πιο πριν αλλά δεν θυμάμαι ποιος, αυτό το 3.5 + 0.5 δεν σημαίνει 4, αφού η 0.5 τρέχει σε πιο αργή ταχύτητα. Η 390 λοιπόν έχει 8. 8! Άρα δεν υπάρχει σύγκριση πως να γίνει, ειδικά σε μεγαλύτερες αναλύσεις που τα γραφικά είναι πιο μεγάλα, πιο βαριά δηλαδή. Η Nvidia δείχνει πως ούτε με τις 1080 έβαλε μυαλό με το DX12 και περιμένουμε να δούμε τι θα ανακοινωθεί από την κόκκινη ομάδα στα τέλη του μήνα ώστε να διαμορφώσουμε άποψη για το ποιος θα συνεχίσει να είναι καβάλα στο άλογο. Μα είναι μεταγενέστερη η 390. Προφανώς είναι καλύτερη. Από την άλλη όμως είναι τέρμα πιεσμένο το Chip. Κατανάλωση για απόδοση. Καθόλου efficient. Ακόμα και τα 4 βέβαια να είναι 4, τα 8>4 . Βέβαια το είπες και εσύ είναι καλύτερη επιλογή, απλά σημειώνω το πως το σκέφτηκα όταν ήταν να αγοράσω. Μου κάνει εντύπωση πάντως που στην παρουσίαση της Nvidia για την 1080 δεν είπαν τπτ για την ελλειψη του async compute σε HW επίπεδο. Εντύπωση και προβληματισμό Μην ξεχνάμε και το Colour Compression των nvidia. Άλλο αυτό όμως, και άλλο για την δύναμη μιας gpu που είπες, έχει διαφορά. Optimized υπάρχουν πολλά, απλά τώρα τελευταία βαριούνται οι Devs, (βλέπε ARKHAM KNIGHT,BLACK OPS 3,) Συνήθως όσα είναι λίγο broken στην αρχή, φτιάχνονται με τα patch (Far cry primal, Assassins creed syndicate, Just cause 3) Ναι. Αλλά την κάρτα γραφικών την παίρνεις για να παίζεις παιχνίδια, όχι για το πόση δύναμη έχει και πόσο καλά θα μπορούσε να παίζει. Δεν είμαστε δικαστήριο. Αν το παιχνίδι που θες να παίξεις δεν είναι optimized θα τα σκάσεις για κάρτα γραφικών ή για κονσόλα. Σκεφτομαι να χτυπησω την 390 αλλα δεν ξερω αν θα εχω θεμα με τροφοδοτικο... Τα specs του pc μου ειναι CPU : i5 5675C Mobo : Asus Z97-P RAM: 8GB Corsair Vengeance 1600 GPU: ATI R9 270 2GB Monitor : BenQ 21' PSU: OCZ ModXstream 600W Έχετε καμια ιδεα γιατι δεν βγαζω ακρη με το ιντερνετ ο καθενας λεει οτι θελει... Αν η GTX 1070 έχει 400€, τότε δεν αξίζει η 390. Αν έχει 500€, τότε ξεφεύγει το πράγμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blaze_13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ναι, επειδή βγήκε αργότερα η 390. Δεν είπε κανείς ότι παίζει ρόλο η ημερομηνία ως ημερομηνία λήξης, αλλά ως Features. Μα είναι μεταγενέστερη η 390. Προφανώς είναι καλύτερη. Από την άλλη όμως είναι τέρμα πιεσμένο το Chip. Κατανάλωση για απόδοση. Καθόλου efficient. Μην ξεχνάμε και το Colour Compression των nvidia. Ναι. Αλλά την κάρτα γραφικών την παίρνεις για να παίζεις παιχνίδια, όχι για το πόση δύναμη έχει και πόσο καλά θα μπορούσε να παίζει. Δεν είμαστε δικαστήριο. Αν το παιχνίδι που θες να παίξεις δεν είναι optimized θα τα σκάσεις για κάρτα γραφικών ή για κονσόλα. Αν η GTX 1070 έχει 400€, τότε δεν αξίζει η 390. Αν έχει 500€, τότε ξεφεύγει το πράγμα... Μέχρι τέλος του καλοκαιριού και γενικά μέχρι να βγουν οι vegas μην περιμένετε την 1070 κάτω από 500! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέχρι τέλος του καλοκαιριού και γενικά μέχρι να βγουν οι vegas μην περιμένετε την 1070 κάτω από 500! Και όμως θα έρθουν νωρίτερα http://www.3dcenter.org/news/amd-zieht-den-vega-launch-angeblich-auf-oktober-2016-vor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Update σχετικά με τα προβλήματα που είχα. Το σύστημα δείχνει και πάλι σταθερό μετά το Format και την εγκατάσταση Windows 10 από την αρχή. Πριν από αυτό όπως είχα πει, τα προβλήματα παρουσιάζονταν εντός δύο ημερών. Το πρόβλημα λοιπόν δεν ήταν οι Drivers της AMD όπως προκύπτει, ούτε κάποια βλάβη στο Hardware. Κάποιοι λόγοι που ίσως να δημιούργησαν το πρόβλημα ήταν οι παρακάτω: Είχα να κάνω Format κοντά στα τρία χρόνια και τα Windows 10 που είχα, ήταν αναβάθμιση από Windows 8.1. Έτρεχαν στο παρασκήνιο πολλές πλατφόρμες παιχνιδιών όπως Steam, Origin, GOG, κλπ. Είχα εγκαταστήσει διάφορα προγράμματα όπως Mp3 Cutters, κλπ, αμφιβόλου ποιότητας. Υπήρχαν εγκατεστημένα δύο τρία πειρατικά παιχνίδια που είχα βάλει για δοκιμή. Σε PC πελατών είναι πράγματα που προσέχω πάντα, αλλά στο δικό μου δεν τα πρόσεξα. Ειδικά το θέμα με το τι προγράμματα τρέχουν στο παρασκήνιο.Το πρόβλημα εμφανίστηκε λίγο μετά αφού εγκατέστησα στο σύστημα την R9 390 και τους Crimson Drivers.Όταν είχα SLI με 650Ti Boost, όλα πήγαιναν μια χαρά. Όλα αυτά μαζί με όσα ακούγονται για την AMD και τους Drivers της σε συνδυασμό με τους Crimson Chipset Drivers που δεν μπορούν να εγκατασταθούν σωστά με το Setup, με έκαναν να υποψιάζομαι την AMD. Νομίζω πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα προγράμματα που εγκαθιστούμε στα συστήματα μας, όπως προγράμματα που κάνουν monitoring στα παιχνίδια (MSI Afterburner, κλπ). Για την ώρα δεν έχω κάποιο από αυτά τα προγράμματα. Θα περιμένω ακόμα λίγο καιρό για να εγκαταστήσω κάποιο. Τέλος καλό, όλα καλά όπως φαίνεται. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanc3lot Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Update σχετικά με τα προβλήματα που είχα. Το σύστημα δείχνει και πάλι σταθερό μετά το Format και την εγκατάσταση Windows 10 από την αρχή. Πριν από αυτό όπως είχα πει, τα προβλήματα παρουσιάζονταν εντός δύο ημερών. Το πρόβλημα λοιπόν δεν ήταν οι Drivers της AMD όπως προκύπτει, ούτε κάποια βλάβη στο Hardware. Κάποιοι λόγοι που ίσως να δημιούργησαν το πρόβλημα ήταν οι παρακάτω: Είχα να κάνω Format κοντά στα τρία χρόνια και τα Windows 10 που είχα, ήταν αναβάθμιση από Windows 8.1. Έτρεχαν στο παρασκήνιο πολλές πλατφόρμες παιχνιδιών όπως Steam, Origin, GOG, κλπ. Είχα εγκαταστήσει διάφορα προγράμματα όπως Mp3 Cutters, κλπ, αμφιβόλου ποιότητας. Υπήρχαν εγκατεστημένα δύο τρία πειρατικά παιχνίδια που είχα βάλει για δοκιμή. Σε PC πελατών είναι πράγματα που προσέχω πάντα, αλλά στο δικό μου δεν τα πρόσεξα. Ειδικά το θέμα με το τι προγράμματα τρέχουν στο παρασκήνιο. Το πρόβλημα εμφανίστηκε λίγο μετά αφού εγκατέστησα στο σύστημα την R9 390 και τους Crimson Drivers. Όταν είχα SLI με 650Ti Boost, όλα πήγαιναν μια χαρά. Όλα αυτά μαζί με όσα ακούγονται για την AMD και τους Drivers της σε συνδυασμό με τους Crimson Chipset Drivers που δεν μπορούν να εγκατασταθούν σωστά με το Setup, με έκαναν να υποψιάζομαι την AMD. Νομίζω πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα προγράμματα που εγκαθιστούμε στα συστήματα μας, όπως προγράμματα που κάνουν monitoring στα παιχνίδια (MSI Afterburner, κλπ). Για την ώρα δεν έχω κάποιο από αυτά τα προγράμματα. Θα περιμένω ακόμα λίγο καιρό για να εγκαταστήσω κάποιο. Τέλος καλό, όλα καλά όπως φαίνεται. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Άντε να απολαύσεις λίγο και εσύ την κάρτα χωρίς αν και αλλά ;-) ΥΓ Και αν μάθεις τπτ για uncharted 4 σε pc, εδώ είμαστε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Κάποιοι λόγοι που ίσως να δημιούργησαν το πρόβλημα ήταν οι παρακάτω: Είχα να κάνω Format κοντά στα τρία χρόνια και τα Windows 10 που είχα, ήταν αναβάθμιση από Windows 8.1. Έτρεχαν στο παρασκήνιο πολλές πλατφόρμες παιχνιδιών όπως Steam, Origin, GOG, κλπ. Είχα εγκαταστήσει διάφορα προγράμματα όπως Mp3 Cutters, κλπ, αμφιβόλου ποιότητας. Υπήρχαν εγκατεστημένα δύο τρία πειρατικά παιχνίδια που είχα βάλει για δοκιμή. Το πρωτο που γραφεις ισως να ειναι το πιο υποπτο. Για τις πλατφορμες δεν ξερω, εκτος και αν τις ειχες ανοιχτες ολες μαζι ανοικτες μονιμως. Εγω εχω βαλει την επιλογη να μην ανοιγουν στην εκκινηση. Επισης ανοιγω μονο αυτην απο την οποια θελω να παιξω χωρις να εχω αλλη ανοιχτη. Ισως και ο συνδυασμος των θεματων να δημιουργουσε ασταθεια στο συστημα. Ευχομαι να λυθηκαν τα προβληματα! Περιμενουμε update μετα απο κανα 2 μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Πριν βάλεις την 390, όταν έβγαζες τις 650, έτρεξες DDU όπως πρέπει ; Δεν έχω διαβάσει προηγούμενες σελίδες, αλλά αν δεν το έκανες πολύ πιθανό να έφταιξε και αυτό. Πάντως γενικά δεν συνιστώ Win10 με upgrade, καλύτερα clean install να είσαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Το πρωτο που γραφεις ισως να ειναι το πιο υποπτο. Για τις πλατφορμες δεν ξερω, εκτος και αν τις ειχες ανοιχτες ολες μαζι ανοικτες μονιμως. Εγω εχω βαλει την επιλογη να μην ανοιγουν στην εκκινηση. Επισης ανοιγω μονο αυτην απο την οποια θελω να παιξω χωρις να εχω αλλη ανοιχτη. Ισως και ο συνδυασμος των θεματων να δημιουργουσε ασταθεια στο συστημα. Ευχομαι να λυθηκαν τα προβληματα! Περιμενουμε update μετα απο κανα 2 μερες. Ήταν όλα ανοιχτά. Πριν βάλεις την 390, όταν έβγαζες τις 650, έτρεξες DDU όπως πρέπει ; Δεν έχω διαβάσει προηγούμενες σελίδες, αλλά αν δεν το έκανες πολύ πιθανό να έφταιξε και αυτό. Πάντως γενικά δεν συνιστώ Win10 με upgrade, καλύτερα clean install να είσαι σίγουρος. Ε προφανώς. Με τις 650ti δεν είχα κανένα πρόβλημα με το Upgrade. Καταρχάς για λίγο είχα μία GTS250. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ήταν όλα ανοιχτά. Ε προφανώς. Με τις 650ti δεν είχα κανένα πρόβλημα με το Upgrade. Καταρχάς για λίγο είχα μία GTS250. Εγώ λέω ότι δεν εφταιγαν τα προγράμματα που ήταν ανοικτά, αλλα ότι είχες να το κάνεις 3 χρόνια φορμάτ, μαζί με τα Windows 10. (Αφού βλέπεις ότι τα 10' είναι "broken", άσε λίγο ακόμα καιρό να τα φτιάξουν, μπελάδες θέλεις? XD). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Kάποια προγράμματα που χρησιμοποιούν video overlay πάντως, μπορεί να κρασάρουν τους οδηγούς ή την εφαρμογή (π.χ. MSI Afterburner). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Εγώ λέω ότι δεν εφταιγαν τα προγράμματα που ήταν ανοικτά, αλλα ότι είχες να το κάνεις 3 χρόνια φορμάτ, μαζί με τα Windows 10. (Αφού βλέπεις ότι τα 10' είναι "broken", άσε λίγο ακόμα καιρό να τα φτιάξουν, μπελάδες θέλεις? XD). Broken σε καμία περίπτωση δεν είναι τα 10αρια, τα περισσότερα θέματα που είχαν έχουν φτιαχτεί, για αυτό άλλωστε υπάρχουν τα updates για να τα κάνουν καλύτερα, προβλήματα υπήρχαν ανέκαθεν σε κάθε λειτουργικό, από μικρά μέχρι μεγάλα. Τα 10 είναι ένα από τα πιο σταθερά μέχρι στιγμής, αν εξαιρέσεις το rtc bug που τα κάνει ακατάλληλα για benchmarks, για gaming και οτιδήποτε άλλο είναι άψογα. Kάποια προγράμματα που χρησιμοποιούν video overlay πάντως, μπορεί να κρασάρουν τους οδηγούς ή την εφαρμογή (π.χ. MSI Afterburner). Μου έχει τύχει να παίζω gta v και να ανοίγω afterburner, gta v has crashed, bf4 multiplayer και να ανοίγω afterburner, πάλι crash . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Broken σε καμία περίπτωση δεν είναι τα 10αρια, τα περισσότερα θέματα που είχαν έχουν φτιαχτεί, για αυτό άλλωστε υπάρχουν τα updates για να τα κάνουν καλύτερα, προβλήματα υπήρχαν ανέκαθεν σε κάθε λειτουργικό, από μικρά μέχρι μεγάλα. Τα 10 είναι ένα από τα πιο σταθερά μέχρι στιγμής, αν εξαιρέσεις το rtc bug που τα κάνει ακατάλληλα για benchmarks, για gaming και οτιδήποτε άλλο είναι άψογα. Μου έχει τύχει να παίζω gta v και να ανοίγω afterburner, gta v has crashed, bf4 multiplayer και να ανοίγω afterburner, πάλι crash . Και δηλαδή πλέον δεν σου ζητάει πεντακοσιες πληροφορίες για οτιδήποτε που κάνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα