Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως όπως σου είχα πεί στην δικιά μου R9 280X που είχα είχε φταχτεί με format το πρόβλημα που είναι ακριβώς το ίδιο με το δικό σου. ;)

Format κανόνικο έτσι, γενικό?

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λοιπόν έβαλα πριν λίγο το Quantum Break. Πέρα ότι έχω τρελαθεί με το παιχνίδι και το συνδυασμό με την σειρά που έχουν περιλάβει, το παιχνίδι παίζει σε ultra mode τα πάντα πολύ smooth!

Δημοσ.

Λοιπόν έβαλα πριν λίγο το Quantum Break. Πέρα ότι έχω τρελαθεί με το παιχνίδι και το συνδυασμό με την σειρά που έχουν περιλάβει, το παιχνίδι παίζει σε ultra mode τα πάντα πολύ smooth!

1080Ρ?

Δημοσ.

1440p παίζω πάντα, έχω ένα 27'αρι μονιτορ της Asus και σε οτιδήποτε άλλη ανάλυση δεν μ'αρεσει καθόλου

Δημοσ.

Δεν ξέρω ακριβώς με πόσα fps παίζω, έβαλα τόσο το Fraps οσο και το Bandicam αλλά για κάποιο λόγο δεν μου βγάζει fps indicator μέσα. Αλλά πηγαίνει πάρα πολύ smooth, και στις μάχες και παντού

Ίσως βάλω κανά βιντεάκι να το δείτε αν βρω χρόνο, αλλά παίζει πραγματικά πολύ καλά

Ι7-3820 στα 3.6 έχω, 16GB Ram και την 390 ενώ τρέχω το παιχνίδι σε ssd. Τίποτα τρελό δηλαδή πιστεύω.

Τι να πω, παίζει πολύ καλά σε εμένα

Δημοσ.

Δεν ξέρω ακριβώς με πόσα fps παίζω, έβαλα τόσο το Fraps οσο και το Bandicam αλλά για κάποιο λόγο δεν μου βγάζει fps indicator μέσα. Αλλά πηγαίνει πάρα πολύ smooth, και στις μάχες και παντού

Ίσως βάλω κανά βιντεάκι να το δείτε αν βρω χρόνο, αλλά παίζει πραγματικά πολύ καλά

Ι7-3820 στα 3.6 έχω, 16GB Ram και την 390 ενώ τρέχω το παιχνίδι σε ssd. Τίποτα τρελό δηλαδή πιστεύω.

Ώστε η 390 είναι ότι πρέπει για 1440P? Πάντως Τα bencmarks δείχνουν βρισκεται πάντα κοντά στα 60 και πολλές πάνω μέχρι και σε παιχνίδια όπως wicther 3 όλα ultra βγάζει 50+ fps!
Δημοσ.

Ώστε η 390 είναι ότι πρέπει για 1440P? Πάντως Τα bencmarks δείχνουν βρισκεται πάντα κοντά στα 60 και πολλές πάνω μέχρι και σε παιχνίδια όπως wicther 3 όλα ultra βγάζει 50+ fps!

Αν σκεφτεις οτι το Witcher 3 ειναι παιχνιδι 2015 λογικο να τα παει καλα η R9 390.Εγω με gtx 970 σε ολα High(χωρις το χαζο hairwork)Και ειχα σταθερα 60ρια.

Περιεργο, γιατι εχω ακουσει πως εχει τεραστια προβληματα η εκδοση του Quantum Break για pc

Τις πρωτες μερες ειχε τρελα προβληματα το Quantum break ισχυει,τωρα καπως εχει φτιαξει η κατασταση αλλα και παλι.

Fraps δεν λειτουργει λογω Dx 12 ή windows store δεν θυμαμαι ποιο απο τα δυο.

Δημοσ.

Εγώ πάντως αυτό που διάβασα και τελικά είδα, είναι πως η 390 είναι πολύ πιο ιδανική σε 1440p παρά σε 1080 και ανώτερη από την 970. Προσωπικά μου κάνει πιο future proof λόγω των 8GB που έχει, ενώ η 970 έχει λιγότερα από 4

Ναι το είχα διαβάσει για τα προβλήματα στις αρχικές εκδόσεις του QB, αλλά σε αυτήν που έβαλα σήμερα, παίζει όλα καλά ως τώρα

Δημοσ.

Εγώ πάντως αυτό που διάβασα και τελικά είδα, είναι πως η 390 είναι πολύ πιο ιδανική σε 1440p παρά σε 1080 και ανώτερη από την 970. Προσωπικά μου κάνει πιο future proof λόγω των 8GB που έχει, ενώ η 970 έχει λιγότερα από 4

Ναι το είχα διαβάσει για τα προβλήματα στις αρχικές εκδόσεις του QB, αλλά σε αυτήν που έβαλα σήμερα, παίζει όλα καλά ως τώρα

Κάτι τέτοιο παίζει ρε συ λένε ότι 1440P είναι γάντι η 390, την δοκίμασες 1080Ρ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...