Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μα ένα shooter όσο πιο πολλά fps έχει τόσο καλύτερα είναι. Ισχυει οταν ομως εχεις και αναλογο monitor.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δεν θέλω να πετάξω εξυπνάδα όπως λες rangerofdark, να σταματήσουν οι εξυπνάδες θέλω και να βγάλει άκρη ο heatspreader, αυτός είναι άλλωστε ο σκοπός του θέματος, δεν θα στήσουμε πηγαδάκι για την απόδοση της 390 εδώ.
hurin Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δυνατή είναι, αλλά πολύ μεγάλη και πολύ κατανάλωση... Είναι κλασσικά AMD τεχνική. Χώστε ρεύματα όσο γίνεται στα όρια του ATX και δώστε επιδόσεις. Τελικά το έκανες το φορμάτ? Σε μένα έσκασε το 1ο bsod+restart σε κατάσταση idle.
Heatspreader Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Επειδή τυχαίνει να έχω εγώ πρόβλημα με την κάρτα γραφικών (?), δεν σημαίνει ότι όσοι έχετε την συγκεκριμένη κάρτα και έχετε προβλήματα με το PC σας, πως φταίει η 390.Μην το κάνουμε και τελείως ότι να 'ναι.Αύριο θα τσεκάρω με νέα εγκατάσταση Windows σε άλλον δίσκο. 3
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Τελικά το έκανες το φορμάτ? Σε μένα έσκασε το 1ο bsod+restart σε κατάσταση idle.Όταν αναφέρουμε κάτι καλό είναι καμιά πληροφορία παραπάνω μπλε οθόνη τι σου έγραφε? Είσαι σίγουρος ότι ήταν η κάρτα γραφικών?
hurin Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Όταν αναφέρουμε κάτι καλό είναι καμιά πληροφορία παραπάνω μπλε οθόνη τι σου έγραφε? Είσαι σίγουρος ότι ήταν η κάρτα γραφικών? όχι φίλε μου, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος διαφορετικά θα την είχα γυρίσει για RMA. H BSOD έγραφε για ntoskrnl.exe αλλά τα συμπτώματα είναι τα ίδια με του φίλου @Heatspreader, δηλαδή κρασαρίσματα/ μάυρες οθόνες κατά το σερφάρισα/video/YT.
Heatspreader Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μόλις έκανα Format και φρέσκια εγκατάσταση Windows 10 στον SSD τελικά.Είχα να κάνω κοντά 3 χρόνια. Από Windows 8.1.Έκανα Ultra Fast Boot (UEFI) εγκατάσταση επι τη ευκαιρία...Αν συμβεί ξανά το πρόβλημα θα βάλω την κάρτα γραφικών σε PC φίλου να παίξει για λίγες μέρες. Αν έχει τα ίδια θέματα έφυγα για RMA...Υ.Γ.: Σήμερα η κατάσταση ξέφυγε τελείως και γι' αυτό έκανα Format στον δικό μου δίσκο (SSD). Μιλάμε το PC πάγωνε, έκανε ότι ήθελε. Μέχρι MemTest έκανα το οποίο βγήκε καθαρό. Οπότε ακολούθησα την διαδικασία που θα έκανα σε κάποιο PC πελάτη αν είχε τόσο σοβαρά θέματα. Δηλαδή σετάρισμα από την αρχή.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 όχι φίλε μου, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος διαφορετικά θα την είχα γυρίσει για RMA. H BSOD έγραφε για ntoskrnl.exe αλλά τα συμπτώματα είναι τα ίδια με του φίλου @Heatspreader, δηλαδή κρασαρίσματα/ μάυρες οθόνες κατά το σερφάρισα/video/YT.Αυτό που γράφεις με γρήγορη αναζήτηση δεν έχει καμία σχέση με την κάρτα γραφικών βέβαια Το έχω ξανά πει ειδικά σε crasharismata σε browsing /yt κατά 99% είναι θέμα flash player, δοκίμασε να κλείσεις hardware acceleration, ο αδερφός μου έχει θέμα αλλά μόνο στον Chrome και έχει nvidia με ίδια συμπεριφορά, παίζοντας με Firefox /edge δεν έχει πρόβλημα
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Παιδιά σήμερα ανοιξα το κουτί να το καθαρίσω και θέλω να μου πείτε αν τελικά έχω συνδέσει σωστά τη συγκεκριμένη κάρτα πάνω στη μητρική της υπογραφής μου, την έχω κουμπωσει στη πρώτη υποδοχή απ τις 3 που έχει δεν ξέρω αν είναι 100% σωστά εσείς τι λέτε?
lanc3lot Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δεν θέλω να πετάξω εξυπνάδα όπως λες rangerofdark, να σταματήσουν οι εξυπνάδες θέλω και να βγάλει άκρη ο heatspreader, αυτός είναι άλλωστε ο σκοπός του θέματος, δεν θα στήσουμε πηγαδάκι για την απόδοση της 390 εδώ. Αδερφέ το θέμα έγινε γενικότερα για την 390 όχι για κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο op. Ξαναδες το πρώτο μήνυμα αν θες να το φρεσκάρεις. Δεν φτάσαμε 28 σελίδες σχολιάζοντας το πρόβλημα, που δεν νομίζω να έχει να κάνει και με την κάρτα (πχ browsing). Κατά τα άλλα μια χαρά ήταν η ερώτηση για τα fps του ανθρώπου, νορμάλ να ρωτήσεις κάτι τέτοιο σε thread που αφορά την 390. Δεν καταλαβαίνω την πολεμική που αναπτύχθηκε. 1
RangerOfDark Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Αδερφέ το θέμα έγινε γενικότερα για την 390 όχι για κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο op. Ξαναδες το πρώτο μήνυμα αν θες να το φρεσκάρεις. Δεν φτάσαμε 28 σελίδες σχολιάζοντας το πρόβλημα, που δεν νομίζω να έχει να κάνει και με την κάρτα (πχ browsing). Κατά τα άλλα μια χαρά ήταν η ερώτηση για τα fps του ανθρώπου, νορμάλ να ρωτήσεις κάτι τέτοιο σε thread που αφορά την 390. Δεν καταλαβαίνω την πολεμική που αναπτύχθηκε. Επιτέλους. Αυτό ακριβώς φίλε μου, λες και ρώτησα για τελείως διαφορετικό θέμα, τι να πει κανείς....
Heatspreader Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Επιτέλους. Αυτό ακριβώς φίλε μου, λες και ρώτησα για τελείως διαφορετικό θέμα, τι να πει κανείς.... Αδερφέ το θέμα έγινε γενικότερα για την 390 όχι για κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο op. Ξαναδες το πρώτο μήνυμα αν θες να το φρεσκάρεις. Δεν φτάσαμε 28 σελίδες σχολιάζοντας το πρόβλημα, που δεν νομίζω να έχει να κάνει και με την κάρτα (πχ browsing). Κατά τα άλλα μια χαρά ήταν η ερώτηση για τα fps του ανθρώπου, νορμάλ να ρωτήσεις κάτι τέτοιο σε thread που αφορά την 390. Δεν καταλαβαίνω την πολεμική που αναπτύχθηκε. Εννοείται βρε παιδιά. Παιδιά σήμερα ανοιξα το κουτί να το καθαρίσω και θέλω να μου πείτε αν τελικά έχω συνδέσει σωστά τη συγκεκριμένη κάρτα πάνω στη μητρική της υπογραφής μου, την έχω κουμπωσει στη πρώτη υποδοχή απ τις 3 που έχει δεν ξέρω αν είναι 100% σωστά εσείς τι λέτε? Μια χαρά είναι, ναι. Λίγο το Cable Managment μπορείς να κοιτάξεις. Edit: Φανταστείτε να έφτιαξε με την φρέσκια εγκατάσταση Windows το πρόβλημα μου. Δεν θα σας στο πω γιατί θα με βρίσετε...
RangerOfDark Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Εννοείται βρε παιδιά. Μια χαρά είναι, ναι. Λίγο το Cable Managment μπορείς να κοιτάξεις. Edit: Φανταστείτε να έφτιαξε με την φρέσκια εγκατάσταση Windows το πρόβλημα μου. Δεν θα σας στο πω γιατί θα με βρίσετε... Χαχα κάνεις δεν θα σε βρίσει, προφανώς πανικοβληθηκες και ίσως σου ξεφυγαν απλά πράγματα, εμμ 370€ είναι αυτά....
Heatspreader Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Χαχα κάνεις δεν θα σε βρίσει, προφανώς πανικοβληθηκες και ίσως σου ξεφυγαν απλά πράγματα, εμμ 370€ είναι αυτά.... Αν ήταν θέμα νέας εγκατάστασης Windows, θα γράψω το σκεπτικό μου λίγο πιο μετά. Κάτσε να δούμε τι συμβαίνει. Επίσης θέλω να σημειώσω κάτι σχετικά με το κουμπί του BIOS που έχει η κάρτα γραφικών. Όταν το κουμπί είναι πατημένο, οπότε αναμμένο, δεν μπορείς να παίξεις με Ultra Fast Mode (UEFI). Βγάζει μήνυμα ότι δεν το υποστηρίζει η κάρτα γραφικών. Όταν το κουμπί είναι δεν είναι πατημένο, οπότε σβηστό, έτσι δηλαδή όπως έρχεται η κάρτα Out of the Box, τότε μπορείς κανονικά να παίξεις με UEFI. Νόμιζα ότι ισχύει το αντίθετο και γι' αυτό το υπογραμμίζω μήπως και άλλοι δεν το έχουν καταλάβει. 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Εννοείται βρε παιδιά. Μια χαρά είναι, ναι. Λίγο το Cable Managment μπορείς να κοιτάξεις. Edit: Φανταστείτε να έφτιαξε με την φρέσκια εγκατάσταση Windows το πρόβλημα μου. Δεν θα σας στο πω γιατί θα με βρίσετε... Πάντως όπως σου είχα πεί στην δικιά μου R9 280X που είχα είχε φταχτεί με format το πρόβλημα που είναι ακριβώς το ίδιο με το δικό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα