Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι,εντάξει και με μείον τα Nvidia hairworks. Εγώ θα περιμένω και τις ανακοινώσεις της AMD πριν βγάλω άποψη

Σε division βγάζει περιπου 40αρι με όλα Full και το object detail στο μεσο

Και η 970 1440P/Ultra/Hairworks τόσα βγάζει μην νομίζεις. Τούμπανο είναι η 390 γενικότερα.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιζω σε 40fullhd monitor 1080p 60hz αλλα εχω tearing, και στο black ops 3 που εκανα μια δοκιμη να ρυθμισω το fps limit απ τα settings του game ακομα και στα 40fps εχω tearing, μονο με το vsync εξαλειφετε αλλα θυσιαζοντε τα fps και δε μπορω να παιξω κατω απο 80-90 fps γιατι εχω συνηθησει και οτιδιποτε πιο κατω μου φαινετε απαλευτο και αργο στη κινηση αν και το dead rising 3 που επαιξα που ειναι κλειδωμενο στα 30 fps ετρεχε πολυ πιο ομαλα σχεδον δε το καταλαβα, δε ξερω τι παιζει με το black ops 3, υπαρχει καποια ρυθμηση στις ρυθμησεις της καρτας γραφικων για να εξαλειψω το tearing?

Δημοσ.

Κρασάρει γενικά, αλλά όχι σε παιχνίδια.

Αυτό μπορεί να είναι σύμπτωση βέβαια επειδή παιχνίδια παίζω λιγότερο από το να σερφάρω στο νετ. Πάντως σε παιχνίδι την ώρα που παίζω ποτέ δεν έχει συμβεί κάτι...

Στο LoL την ώρα που φόρτωνε ναι, έχει συμβεί. Ποτέ όταν παίζω όμως και έχω βαρέσει και κάτι 10ωρα σερί.

Όπως και να έχει και με τους νέους Drivers χωρίς το AMD Evolved τα ίδια.

Οπότε θα δούμε με την εγκατάσταση Windows σε νέο, δυστυχώς μηχανικό δίσκο... Έτσι και αλλιώς πάνω από μία εβδομάδα δεν θα χρειαστεί για να δω τι γίνεται. Βασικά σε 2-3 μέρες θα καταλάβω.

Υπάρχει περίπτωση βέβαια να έχει χαλάσει και κάτι άλλο στο PC, πράγμα βέβαια πολύ πιο δύσκολο.

Τι λέει η 390? Έβγαλες άκρη ακόμη? Εγώ παραμένω με την Sapphire 290 Tri-X OC μου και περιμένω την Polaris 11 / Vega για να δούμε τι θα κάνουμε. Είναι τέρατα οι κάρτες μας φίλε!

Δημοσ.

Δυνατή είναι, αλλά πολύ μεγάλη και πολύ κατανάλωση...
Είναι κλασσικά AMD τεχνική. Χώστε ρεύματα όσο γίνεται στα όρια του ATX και δώστε επιδόσεις. :P

Δημοσ.

Δυνατή είναι, αλλά πολύ μεγάλη και πολύ κατανάλωση...

Είναι κλασσικά AMD τεχνική. Χώστε ρεύματα όσο γίνεται στα όρια του ATX και δώστε επιδόσεις. :P

Όταν λες μεγάλη κατανάλωση? 20€ παραπάνω ΕΤΉΣΙΟΣ? :P

Δημοσ.

Παιζω σε 40fullhd monitor 1080p 60hz αλλα εχω tearing, και στο black ops 3 που εκανα μια δοκιμη να ρυθμισω το fps limit απ τα settings του game ακομα και στα 40fps εχω tearing, μονο με το vsync εξαλειφετε αλλα θυσιαζοντε τα fps και δε μπορω να παιξω κατω απο 80-90 fps γιατι εχω συνηθησει και οτιδιποτε πιο κατω μου φαινετε απαλευτο και αργο στη κινηση αν και το dead rising 3 που επαιξα που ειναι κλειδωμενο στα 30 fps ετρεχε πολυ πιο ομαλα σχεδον δε το καταλαβα, δε ξερω τι παιζει με το black ops 3, υπαρχει καποια ρυθμηση στις ρυθμησεις της καρτας γραφικων για να εξαλειψω το tearing?

Ωχ Θεε μου αλλο ενα ασχετο σχολιο ανεβηκε στο forum του Insomnia.Κριμα τα χρηματα που δινετε σε υπολογιστες(με βαση της υπογραφης)και δεν γνωριζετε ουτε βασικα πραγματακια ρε γμτ  :-(

• Like 2
Δημοσ.

Όταν λες μεγάλη κατανάλωση? 20€ παραπάνω ΕΤΉΣΙΟΣ? :P

Τίποτα άλλο άσχετο που θα σου έρθει στο μυαλό σκοπεύεις να ρωτήσεις ; Παρακολουθώ το θέμα και ρωτάς άσχετα πράγματα, το ίδιο και στο άλλο θέμα που άνοιξες, ρωτάς πράγματα και τελικά δεν ικανοποιείσαι από τις απαντήσεις που σου δίνουν τα παιδια, λίγο η φωτογραφία σου, λίγο ο τρόπος γραφής, ε δεν θέλει πολύ να μην το καταλάβουμε ότι τρολλάρεις. Keep going..., δεν χορταίνουμε τους νέους troller και "γνώστες" που όσο πάει και γεμίζει το φόρουμ. Να δω τι άλλο θα δούμε πια  :rolleyes:. Yeap ξέρω τώρα έγινα κακός, αλλά τι να κάνουμε, δεν γίνεται αλλιώς.

• Like 3
Δημοσ.

Ωχ Θεε μου αλλο ενα ασχετο σχολιο ανεβηκε στο forum του Insomnia.Κριμα τα χρηματα που δινετε σε υπολογιστες(με βαση της υπογραφης)και δεν γνωριζετε ουτε βασικα πραγματακια ρε γμτ :-(

Στο tearing αναφέρεσαι?

Τίποτα άλλο άσχετο που θα σου έρθει στο μυαλό σκοπεύεις να ρωτήσεις ; Παρακολουθώ το θέμα και ρωτάς άσχετα πράγματα, το ίδιο και στο άλλο θέμα που άνοιξες, ρωτάς πράγματα και τελικά δεν ικανοποιείσαι από τις απαντήσεις που σου δίνουν τα παιδια, λίγο η φωτογραφία σου, λίγο ο τρόπος γραφής, ε δεν θέλει πολύ να μην το καταλάβουμε ότι τρολλάρεις. Keep going...

Είπε για AMD και κατανάλωση και ρώτησα το ακριβές ποσό. Τι ασχετα?? Οπότε σταματήστε τις εξυπνάδες, φόρουμ είναι για να δίνονται και λύνονται απορίες. Απλά είναι τα πράγματα.

Δημοσ.

Το φόρουμ είναι για να λύνονται απορίες που δεν βρίσκονται πουθενά αλλού στο διαδίκτυο, το φόρουμ δεν είναι να ρωτά κανείς το μακρύ του και το κοντό του, ότι του έρθει στο κεφάλι, μιας και για αυτό υπάρχει ο γούγλης, ζάλισέ τον στο search και ψάξε εκεί ότι θες και θα σου πει και ευχαριστώ. Το φόρουμ είναι λύση μόνο όταν δεν μπορείς να βρεις λύση πουθενά αλλού, αυτό, ειδάλλως το μόνο που συμβαίνει όταν ρωτάει κανείς πράγματα αυτονόητα και που μπορούν να βρεθούν με μια αναζήτηση στο google, είναι να επικρατεί το χάος στα φόρουμ.

• Like 2
Δημοσ.

Φόρουμ είναι για να λύνονται απορίες που δεν βρίσκονται πουθενά αλλού στο διαδίκτυο, το φόρουν δεν είναι να ρωτά κανείς το μακρύ του και το κοντό του, ότι του έρθει στο κεφάλι, μιας και για αυτό υπάρχει ο γούγλης, ζάλισέ τον στο search και ψάξε εκεί ότι θες. Το φόρουμ είναι λύση μόνο όταν δεν μπορείς να βρεις λύση πουθενά αλλού, αυτό.

Αλλιώς είναι να ρωτάς κάποιον real time και αλλιως ψάχνοντας σε reviews-αρθρα όπου πολλές φορές υπάρχουν διάφορες μεταξύ το ένα με το άλλο. Είναι εύκολο να μάθεις την κατανάλωση της κάρτας μέσω Google search κτλπ? Όταν τα reviews μιλάνε για 400watts και κάνουν το θέμα τραγικό, ενώ ο χρήστης σου λέει ότι απλά δίνεις 50€ παραπάνω ΕΤΉΣΙΟΣ! (αυτό υπήρξε με άλλες κάρτες AMD).

Δημοσ.

Στο tearing αναφέρεσαι?

Είπε για AMD και κατανάλωση και ρώτησα το ακριβές ποσό. Τι ασχετα?? Οπότε σταματήστε τις εξυπνάδες, φόρουμ είναι για να δίνονται και λύνονται απορίες. Απλά είναι τα πράγματα.

Ποιο tearing ρε ανθρωπε μου στα βασικοτατα πραγματα του pc gaming μιλαμε. Δεν γινεται να γραφονται ασυναρτησιες για παραπανω απο 60fps σε παιχνιδια που παιζονται σε monitor των 60hz. Απλα πραγματα.

• Like 2
Δημοσ.

Αλλιώς είναι να ρωτάς κάποιον real time και αλλιως ψάχνοντας σε reviews-αρθρα όπου πολλές φορές υπάρχουν διάφορες μεταξύ το ένα με το άλλο. Έλεος, πολύ σοβαρά το πήρατε.

Δεν το πήραμε σοβαρά, έτσι είναι, δεν νοείται σε θέμα που αντιμετωπίζει πρόβλημα ο ts με την 390 nitro να ρωτάς για το πόσα fps βγάζει η 390 σε 1440p και ότι η 970 βγάζει τα ίδια σε 1440p. Είναι σαν να ανεβάζεις στο θέμα του benchmarking φωτογραφία του pc σου, ενώ υπάρχει ήδη θέμα για αυτή τη δουλειά. Εμείς το πήραμε σοβαρά λοιπόν ή εσύ ρωτάς πράγματα άσχετα σε θέμα με συγκεκριμένο περιεχόμενο ; Το βλέπουμε συχνά το έργο τώρα τελευταία στο φόρουμ, για αυτό είμαστε αυστηροί σε αυτό το θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το πήραμε σοβαρά, έτσι είναι, δεν νοείται σε θέμα που αντιμετωπίζει πρόβλημα ο ts με την 390 nitro να ρωτάς για το πόσα fps βγάζει η 390 σε 1440p και ότι η 970 βγάζει τα ίδια σε 1440p. Είναι σαν να ανεβάζεις στο θέμα του benchmarking φωτογραφία του pc σου, ενώ υπάρχει ήδη θέμα για αυτή τη δουλειά. Εμείς το πήραμε σοβαρά λοιπόν ή εσύ ρωτάς πράγματα άσχετα σε θέμα με συγκεκριμένο περιεχόμενο ;

προστέθηκαν 2 σελίδες παραπάνω με offtopic θέμα και εσείς το κάνετε τόσο τραγικό, αυτό θέλω να σου πω. Πάνω στην κουβέντα προφανώς θα ρωτήσεις-σχολιασεις και ένα λίγο πιο "διαφορετικό" (που διαφορετικό δεν ηταν) θέμα.

Ποιο tearing ρε ανθρωπε μου στα βασικοτατα πραγματα του pc gaming μιλαμε. Δεν γινεται να γραφονται ασυναρτησιες για παραπανω απο 60fps σε παιχνιδια που παιζονται σε monitor των 60hz. Απλα πραγματα.

Έ ωραία, αφού ο ίδιος είπε ότι κάτω από 80 fps δεν μπορεί. Ναι παράξενο διότι 60hz μέχρι 60fps μπορείς να δεις οπότε δεν χρειάζεται παραπάνω αλλά για να το λέει έτσι συνηθίσε.

Δεν το πήραμε σοβαρά, έτσι είναι, δεν νοείται σε θέμα που αντιμετωπίζει πρόβλημα ο ts με την 390 nitro να ρωτάς για το πόσα fps βγάζει η 390 σε 1440p και ότι η 970 βγάζει τα ίδια σε 1440p. Είναι σαν να ανεβάζεις στο θέμα του benchmarking φωτογραφία του pc σου, ενώ υπάρχει ήδη θέμα για αυτή τη δουλειά. Εμείς το πήραμε σοβαρά λοιπόν ή εσύ ρωτάς πράγματα άσχετα σε θέμα με συγκεκριμένο περιεχόμενο ; Το βλέπουμε συχνά το έργο τώρα τελευταία στο φόρουμ, για αυτό είμαστε αυστηροί σε αυτό το θέμα.

Επίσης για την 970 το είπα αυτό γιατί είναι NVIDIA OPTIMIZED GAME και τονισα ότι τρέχει το ίδιο στην nvidia gpu όπως και τρέχει στην AMD. Γιατί έγινα μεγάλη θέμα περί GAMEWORKS. Οπότε προφανώς δεν βλέπεις τι γράφω και απλά θες να πεις εξυπνάδα.

Δημοσ.

Έ ωραία, αφού ο ίδιος είπε ότι κάτω από 80 fps δεν μπορεί. Ναι παράξενο διότι 60hz μέχρι 60fps μπορείς να δεις οπότε δεν χρειάζεται παραπάνω αλλά για να το λέει έτσι συνηθίσε.

Ναι αλλα δεν στεκει το παραπανω πολυ απλα,και μιλαμε για την ποικιλια των τιτλων και οχι μονο shooter.

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν στεκει το παραπανω πολυ απλα,και μιλαμε για την ποικιλια των τιτλων και οχι μονο shooter.

Μα ένα shooter όσο πιο πολλά fps έχει τόσο καλύτερα είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...