Προς το περιεχόμενο

Sapphire Nitro R9 390 8GB

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ δεν πιάνω πάντως γιατί δεν έχεις πάει ακόμα πίσω την κάρτα και έχουμε φτάσει 25η σελίδα και ψάχνουμε να γίνουμε τεχνικοί στην θέση των τεχνικών. Προσωπικά έχω την κάρτα εδώ και κοντά 2 μήνες, όλα πρίμα, κανένα κόλλημα πουθενά (και φυσικά όχι στο browsing, θα τους την είχα φάρει κολλάρο αν γινόταν κάτι τέτοιο, σιγά μην καθόμουν να κάνω και δοκιμές!) και σε όλα τα παιχνίδια που έχω τεστάρει τρομερή εμπειρία. Θα βγουν και οι νέες κάρτες, θα πέσει και άλλο η τιμή της, θα κολλήσουμε μια 2η σε crossfire και γεια σας ;-) 

Αγοραστές είμαστε όχι τεχνικοί. Αν έχετε το οτιδήποτε, πίσω και δώστε νέα κάρτα και γεια σας. Έχω παραξενευτεί με τις απαντήσεις, μήπως φταίει αυτό, μήπως φταίει το άλλο, μήπως ήταν ανάδρομος ο Ερμής; Πίσω και δώστε νέο τεμάχιο, τι συζητάμε εδώ μέσα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγώ δεν πιάνω πάντως γιατί δεν έχεις πάει ακόμα πίσω την κάρτα και έχουμε φτάσει 25η σελίδα και ψάχνουμε να γίνουμε τεχνικοί στην θέση των τεχνικών. Προσωπικά έχω την κάρτα εδώ και κοντά 2 μήνες, όλα πρίμα, κανένα κόλλημα πουθενά (και φυσικά όχι στο browsing, θα τους την είχα φάρει κολλάρο αν γινόταν κάτι τέτοιο, σιγά μην καθόμουν να κάνω και δοκιμές!) και σε όλα τα παιχνίδια που έχω τεστάρει τρομερή εμπειρία. Θα βγουν και οι νέες κάρτες, θα πέσει και άλλο η τιμή της, θα κολλήσουμε μια 2η σε sli και γεια σας ;-)

Αγοραστές είμαστε όχι τεχνικοί. Αν έχετε το οτιδήποτε, πίσω και δώστε νέα κάρτα και γεια σας. Έχω παραξενευτεί με τις απαντήσεις, μήπως φταίει αυτό, μήπως φταίει το άλλο, μήπως ήταν ανάδρομος ο Ερμής; Πίσω και δώστε νέο τεμάχιο, τι συζητάμε εδώ μέσα...

Αυτό ακριβώς! Δίνεις που δίνεις πόσα λεφτά στο παίζουν και "μάγκες"! Εξαρχής έπρεπε πίσω να την στείλει!!

Εσύ ποια 390 έχεις? Πολύ τούμπανα φαίνονται.

https://www.amazon.co.uk/Sapphire-Radeon-NITRO-Gaming-Graphics/dp/B019P30XUY/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1462623732&sr=1-2&keywords=R9+390 - Αυτήν έχω πάρει, από εκεί. Τότε έκανε 270 λίρες, τώρα ανέβηκε λιγάκι βλέπω

https://www.amazon.co.uk/Sapphire-Radeon-NITRO-Gaming-Graphics/dp/B019P30XUY/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1462623732&sr=1-2&keywords=R9+390 - Αυτήν έχω πάρει, από εκεί. Τότε έκανε 270 λίρες, τώρα ανέβηκε λιγάκι βλέπω

Μία χαρά. Σε 1080Ρ/60Hz παίζεις?

Παιδιά τελικά με τη ρύθμιση "pixel format" τι γίνετε με.τη τελευταία beta? Γνωρίζουμε? Γιατί εξακολουθώ να τη βλέπω εξαφάνισμενη και το θεωρω απαράδεκτο με τόσα λεφτά που σκας για τη καρτα

Στα additional settings είναι , από τα display settings. 

http://prntscr.com/b1fzuo

http://prntscr.com/b1g02h

Άκυρο τώρα είδα το ποστ σου που λείπει όντως η ρύθμιση. Μήπως φταίει η "εναλλακτικη λειτουργια dvi " που είναι τσεκαρισμένη; Σε εμένα δεν έχει καν αυτή την επιλογή.

Το δοκιμασα.. τιποτα.. Αν και τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα βλεπω πως δεν ειμαι ο μονος που εχει αυτο το προβλημα με τους αθλιους driver της amd >> https://community.amd.com/thread/194140

Dennisbest εσυ πια εκδοση εχεις?

Ακυρο, το προβλημα λυθηκε, δικο μου λαθος, τοσες μερες εμπαινα στις ρυθμησεις ενω ειμουν στη λειτουργεια του monitor, μολης μπηκα απ τη tv που εχω με hdmi η ρυθμηση εμμφανιστηκε, πφφ

Κατι αλλο, πως μπορω να ρυθμησω ως κυρια οθονη το μονιτορ σε windows 10 γιατι πολλες φορες κατα την επανεκινηση ή σε καποιες αλλες περιπτοσεις ανοιγει μονη της η hdtv και τη βλεπει σαν κυρια οθονη ενω δε θελω.

Μία χαρά. Σε 1080Ρ/60Hz παίζεις?

1440p παίζω, 60αρι. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος, είναι όσο καλή θα ήθελα, για κάτι καλύτερο έπρεπε να πάρω 980ti που όμως δεν μου έβγαινε οικονομικά ή να βάλω crossfire στο μέλλον που θα γίνει σίγουρα τώρα που θα πέσουν λίγο

1440p παίζω, 60αρι. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος, είναι όσο καλή θα ήθελα, για κάτι καλύτερο έπρεπε να πάρω 980ti που όμως δεν μου έβγαινε οικονομικά ή να βάλω crossfire στο μέλλον που θα γίνει σίγουρα τώρα που θα πέσουν λίγο

Ανάλογα με τις τιμές για crossfire. Θέλει και ανάλογο τροφοδοτικό και καλή ψύξη. Στο witcher 3 ultra τι fps έχεις?

Για crossfire αρκεί να αλλάξω μόνο τροφοδοτικό? η ψυκτρα της υπογραφής μου είναι οκ? Γιατί αν αλλάξω σύστημα ψύξης και βάλω υδροψυξη κτλπ μετά με βλέπω να αλλαζω και κουτί γιατινδε νομίζω να χωράει στο δικό μου.. Για μελλοντικά μιλάω πάντα

Ανάλογα με τις τιμές για crossfire. Θέλει και ανάλογο τροφοδοτικό και καλή ψύξη. Στο witcher 3 ultra τι fps έχεις?

Εντάξει θέλει κάποια επιπλέον έξοδα δεν λέω όχι ;-) Περίπου 40-45 παίζει. Πέφτει και κάτω από 40 σε κάποιες φάσεις βέβαια, αλλά σταθεροποιείται εκεί περίπου

Εντάξει θέλει κάποια επιπλέον έξοδα δεν λέω όχι ;-) Περίπου 40-45 παίζει. Πέφτει και κάτω από 40 σε κάποιες φάσεις βέβαια, αλλά σταθεροποιείται εκεί περίπου

Όλα αυτά σε 1440P έτσι? Ultra?

Για crossfire αρκεί να αλλάξω μόνο τροφοδοτικό? η ψυκτρα της υπογραφής μου είναι οκ? Γιατί αν αλλάξω σύστημα ψύξης και βάλω υδροψυξη κτλπ μετά με βλέπω να αλλαζω και κουτί γιατινδε νομίζω να χωράει στο δικό μου.. Για μελλοντικά μιλάω πάντα

Δεν αξίζει πλέον και Crossfire sli. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις την 1070 που πιθανόν να είναι λίγο καλύτερη της TITAN X.

Ναι,εντάξει και με μείον τα Nvidia hairworks. Εγώ θα περιμένω και τις ανακοινώσεις της AMD πριν βγάλω άποψη

Σε division βγάζει περιπου 40αρι με όλα Full και το object detail στο μεσο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...