La_MoRt Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ότι του φανεί το λολοστεφανή.... Ρε παιδιά πόσο oftopic θα συνεχίσετε; γεμίζουμε σελίδες με άσχετα τι σχέση έχουν όλα αυτά που λέτε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Heatspreader:Στειλε ενα email στην Sapphire λεγοντας τα προβληματα που εχεις και πες τους οτι αυτα οφειλονται μαλλον σε bios.Ρωτα τους αν εχουν να σου στειλουν ή αν εχουν σκοπο να βγαλουν κανενα bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Heatspreader:Στειλε ενα email στην Sapphire λεγοντας τα προβληματα που εχεις και πες τους οτι αυτα οφειλονται μαλλον σε bios.Ρωτα τους αν εχουν να σου στειλουν ή αν εχουν σκοπο να βγαλουν κανενα bios. Αν είναι λόγο bios σημάνει ότι το πρόβλημα είναι γενικό για τις 390? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Οχι,γενικο για τις Sapphire ισως.Δεν ξερω,οταν διαβαζω οτι παιζει 2-3 ωρες χωρις κιχ και απλα δεν ξυπναι απο sleep ο υπολογιστης ή αλλα τετοια χαζα,θεμα hardware εμενα δεν μου κανει.Σιγουρο δεν ειναι τιποτα,υποθεσεις κανουμε.Παντως τετοια μικροπροβληματακια ειχα και εγω στην δικια μου και αρκετοι αλλοι.Με bios update που εδωσε η Sapphire,1 χρονο τωρα δεν εκανε κιχ η καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Οχι,γενικο για τις Sapphire ισως.Δεν ξερω,οταν διαβαζω οτι παιζει 2-3 ωρες χωρις κιχ και απλα δεν ξυπναι απο sleep ο υπολογιστης ή αλλα τετοια χαζα,θεμα hardware εμενα δεν μου κανει.Σιγουρο δεν ειναι τιποτα,υποθεσεις κανουμε.Παντως τετοια μικροπροβληματακια ειχα και εγω στην δικια μου και αρκετοι αλλοι.Με bios update που εδωσε η Sapphire,1 χρονο τωρα δεν εκανε κιχ η καρτα. Όπα δηλαδή τι παίχτηκε για πες. Είχες και εσύ θέματα με saphhire? Μα γιατί, είναι τόσο αξιόπιστη εταιρία. Πάντως θέμα hardware δεν είναι εφόσον τρέχει άψογα στο gaming. (Τι κάρτα έχεις?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Η καρτα φυσαει με τη τελευταια beta (Crimson Edition 16.5.1 Hotfix) Κατα τη γνωμη σας αξιζει να αφησω αυτη την εκδοση ή μπορει να μου κανει καμιαζημια στη καρτα και να παω σε καμια πιο παλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Η καρτα φυσαει με τη τελευταια beta (Crimson Edition 16.5.1 Hotfix) Κατα τη γνωμη σας αξιζει να αφησω αυτη την εκδοση ή μπορει να μου κανει καμιαζημια στη καρτα και να παω σε καμια πιο παλια? Κατσε, πότε φτιάχτηκε? Όλα οκ τελικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Φιλε μου οπως ειχα πει και σε αλλο post το προβλημα με τα artifacts παρουσιαστηκε μονο οταν απεγκατεστησα ολους τους drivers και εκανα επανεκινηση, μετα απο τη beta δοκιμασα 5-6 games πριν απο λιγο, ουτε κρασαρισματα, ουτε κατι κουλο ειδα, 95αρια+ fps σε black ops 3, arkham knight, shadow of mordor ανετα, ειδικα το shadow of mordor τρεχει οχι απλα αψογα αλλα δεν εχω λεξεις να περιγραψω, ενας λογος απο μονος του να παραιτηθω απ τη δουλεια χανεσε κυριολεκτικα παντως εχω ποσταρει στο συγκεκριμενο topic για τη περιπετεια που περασα αλλα θα ηθελα και τη δικη σας γνωμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Φιλε μου οπως ειχα πει και σε αλλο post το προβλημα με τα artifacts παρουσιαστηκε μονο οταν απεγκατεστησα ολους τους drivers και εκανα επανεκινηση, μετα απο τη beta δοκιμασα 5-6 games πριν απο λιγο, ουτε κρασαρισματα, ουτε κατι κουλο ειδα, 95αρια+ fps σε black ops 3, arkham knight, shadow of mordor ανετα, ειδικα το shadow of mordor τρεχει οχι απλα αψογα αλλα δεν εχω λεξεις να περιγραψω, ενας λογος απο μονος του να παραιτηθω απ τη δουλεια χανεσε κυριολεκτικα παντως εχω ποσταρει στο συγκεκριμενο topic για τη περιπετεια που περασα αλλα θα ηθελα και τη δικη σας γνωμη. Εφόσον φτιάχτηκε. Αυτό εφταγε. Εφόσον και πριν παίζανε άψογα τα παιχνίδια το θέμα ήταν software. Εφόσον λύθηκε. Είσαι κομπλέ. Δηλαδή τι έφταιγε? Η καθαρή απεγκατασταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Κοιτα για να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι μπορει να γινει αν ξανα απεγκαταστησω απο πινακα ελεγχου των windows ολους τους driver, προς το παρον λεω να μην το δοκιμασω και να το αφησω ως εχει, παντως artifact εκτος του περιστατικου που μου συνεβει δεν εχω συναντησει πουθενα αλλου την ωρα που εχω ανοιχτο το pc ακομα και με το πιο βαρυ game, παντως ενα σοκ το επαθα πρωτη μερα νομιζα πως εκαψα τη καρτα πηρα μια τρομαρα να θυμαμαι για καιρο Οταν λεμε clean install-uninstall ενοουμε απεγκατασταση-εγκατασταση σε safe mode mode μεσω DDU αν καταλαβα καλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Κοιτα για να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι μπορει να γινει αν ξανα απεγκαταστησω απο πινακα ελεγχου των windows ολους τους driver, προς το παρον λεω να μην το δοκιμασω και να το αφησω ως εχει, παντως artifact εκτος του περιστατικου που μου συνεβει δεν εχω συναντησει πουθενα αλλου την ωρα που εχω ανοιχτο το pc ακομα και με το πιο βαρυ game, παντως ενα σοκ το επαθα πρωτη μερα νομιζα πως εκαψα τη καρτα πηρα μια τρομαρα να θυμαμαι για καιρο Οταν λεμε clean install-uninstall ενοουμε απεγκατασταση-εγκατασταση σε safe mode mode μεσω DDU αν καταλαβα καλα? Και εγώ δεν κτλβ τι ακριβώς παίζει με το clean-install-unistall. Αλλά δεν κτλβ τι έκανες και φτιάχτηκε. Από αλλού έκανες εγκατάσταση τους drivers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Οταν ειχα τα artifacts δε μπορουσα να κανω τιποτα αφου η οθονη εδειχνε οτι να ναι, εκανα καμια 20αρια επανεκινησεις ως δια μαγειας επανηλθε και επειτα ενω ειχα απεγκαταστησει τους driver κατεβαζω και εγκαθιστω επιτοπου τη τελευταια beta απ το επισημο site, απεγκαθιστω με DDU τους drivers της onboard καρτας γραφικων και μεχρι τωρα ολα πανε καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Heatspreader:Στειλε ενα email στην Sapphire λεγοντας τα προβληματα που εχεις και πες τους οτι αυτα οφειλονται μαλλον σε bios.Ρωτα τους αν εχουν να σου στειλουν ή αν εχουν σκοπο να βγαλουν κανενα bios. Κρασάρει γενικά, αλλά όχι σε παιχνίδια. Αυτό μπορεί να είναι σύμπτωση βέβαια επειδή παιχνίδια παίζω λιγότερο από το να σερφάρω στο νετ. Πάντως σε παιχνίδι την ώρα που παίζω ποτέ δεν έχει συμβεί κάτι... Στο LoL την ώρα που φόρτωνε ναι, έχει συμβεί. Ποτέ όταν παίζω όμως και έχω βαρέσει και κάτι 10ωρα σερί. Όπως και να έχει και με τους νέους Drivers χωρίς το AMD Evolved τα ίδια. Οπότε θα δούμε με την εγκατάσταση Windows σε νέο, δυστυχώς μηχανικό δίσκο... Έτσι και αλλιώς πάνω από μία εβδομάδα δεν θα χρειαστεί για να δω τι γίνεται. Βασικά σε 2-3 μέρες θα καταλάβω. Υπάρχει περίπτωση βέβαια να έχει χαλάσει και κάτι άλλο στο PC, πράγμα βέβαια πολύ πιο δύσκολο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Headspreader στο κάνει συνέχεια θέλω να πω πολύ συχνά, όλη την ώρα? Ρωταω γιατί κι εμένα μου κρασαρε αρχές κυρίως σε παιχνίδια αλλά μολης έβαλα τη τελευταία beta δε μου έχει κρασαρει ξανά, θέλω να πω κοίτα το μήπως είναι και θέμα driver επειδή οι crimson είναι τέρμα προβληματικοι, αναφέρουν χιλιάδες προβλήματα στο διαδίκτυο με τους drivers της amd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkp Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Οχι,γενικο για τις Sapphire ισως. κάλα δεν γίνετε να είναι γενικό για την Sapphire και εγώ έχω Sapphire 390 από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας χωρίς το παραμικρό θέμα, έκτος αν τυχαίνουν αλατόμητες παρτίδες αν καιρούς. Παντός από ότι έχω παρατήρηση οι Sapphire 390 που έχον βγει μετά το πρώτο εξάμηνο κάνουν αρκετά καλύτερο OC στο core. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα