Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά έτυχε. Εκατομμύρια το έχουν, έλεος, ούτε για αστείο κάτι τέτοιο. Απλά κάποια κομμάτια ίσως τυχαία. Όπως γίνεται πάντα και με nvdia προφανώς. Υπάρχει γενικώς ένα "manipulation" ότι η AMD είναι η κακια και η NVDIA η καλή. Η προπαγάνδα πάει σύννεφο :P

Κοίτα, θεωρώ ότι δεν μπορούν να τυχαίνουν τέτοια πράγματα στο binning. Αν τα chip ήταν flawed και απλά το πρόβλημα εμφανίστηκε στην χρήση τότε δεν διαφωνώ, συμβαίνουν αυτά.

Αν το binning γίνεται σωστά, δεν θα έπρεπε να "περνάνε" προβληματικά chips.

Αλλά μπορεί το πρόβλημα να οφείλεται και στο O.C. που κάνουν οι κατασκευαστές των καρτών.

Το binning δεν γίνεται με overclocked ρολόγια αλλά με ΣΤΟΚ. Το ότι ένα chip έχει περάσει binning στα π.χ. 1000Μhz (όπου είναι και το ΣΤΟΚ ρολόϊ του προϊόντος) και ένα άλλο πέρασε στα 950Mhz (που επίσης είναι το στοκ ρολόϊ του), δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το 1ο θα κάνει καλύτερο o.c. από το 2ο.

Υ.Γ. Kαι δεν κράζω απο εμπάθεια προς την AMD. Βλέπεις τι cpu και gpu έχω, έτσι; :P

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απλά έτυχε. Εκατομμύρια το έχουν, έλεος, ούτε για αστείο κάτι τέτοιο. Απλά κάποια κομμάτια ίσως τυχαία. Όπως γίνεται πάντα και με nvdia προφανώς. Υπάρχει γενικώς ένα "manipulation" ότι η AMD είναι η κακια και η NVDIA η καλή. Η προπαγάνδα πάει σύννεφο :P

Λοιπόν φίλε, είχες κάποια άλλη γραφικών μέσα πριν την 390? Αν είχες κάνε καθαρή απεγκατασταση drivers, διωξε ότι υπάρχει και δεν υπάρχει, και ξανά βάλε την 390+drivers και όλα τα σχετικά. Δεύτερο βήμα αν δεν λειτουργήσει αυτό κάνε ένα γενικό Format στο pc, πότε δεν ξες, και ξεκινά από την αρχή με την γραφικών. Αν πάλι και αυτό δεν κάνει τπτ, γύρνα το πίσω και μην χάνεις καιρό, δίνεις τόσα λεφτά και θα στο παίξουν και "μάγκες"?

Όλα αυτά είναι απλές ιδέες που σου έδωσα, πολλοί από εδώ θα σου δώσουν πιο εξιδικευμενες ιδέες και συμβουλές, αλλά δεν υπάρχει και λόγος να παιδεύεσαι,γυρμα την πίσω. :)

Δεν είχα άλλη κάρτα γραφικών πιο πριν, προς το παρών ενώ έκανα ένα reinstall δειχνει να δουλεύει σωστά χωρις κρασαρισματα ή προβλήματα εκτός τα δύο αυτά games που ανεφερα που έχω κάποιες πτωσεις μόνο με vsync, κατά τα άλλα όλα καλά προς το παρών όπως ανεφερα, απλά.δε.μου απάντησε κανείς στο πρώτο μου ερώτημα τι γίνετε με τους driver s και με αυτό το "crimson" ? Αρκεί να κάνω τα update μέσα από το amd catalist control panel και να μη ξανά εγκαταστήσω αυτο το "crimson"?
Δημοσ.

Δεν είχα άλλη κάρτα γραφικών πιο πριν, προς το παρών ενώ έκανα ένα reinstall δειχνει να δουλεύει σωστά χωρις κρασαρισματα ή προβλήματα εκτός τα δύο αυτά games που ανεφερα που έχω κάποιες πτωσεις μόνο με vsync, κατά τα άλλα όλα καλά προς το παρών όπως ανεφερα, απλά.δε.μου απάντησε κανείς στο πρώτο μου ερώτημα τι γίνετε με τους driver s και με αυτό το "crimson" ? Αρκεί να κάνω τα update μέσα από το amd catalist control panel και να μη ξανά εγκαταστήσω αυτο το "crimson"?

Crismon είναι οι καινούργιοι. Catalyst οι πάλιοι. Για περαιτέρω δεν μπορώ να απαντήσω εγώ διότι δεν έχω pc. :)

Κοίτα, θεωρώ ότι δεν μπορούν να τυχαίνουν τέτοια πράγματα στο binning. Αν τα chip ήταν flawed και απλά το πρόβλημα εμφανίστηκε στην χρήση τότε δεν διαφωνώ, συμβαίνουν αυτά.

Αν το binning γίνεται σωστά, δεν θα έπρεπε να "περνάνε" προβληματικά chips.

Αλλά μπορεί το πρόβλημα να οφείλεται και στο O.C. που κάνουν οι κατασκευαστές των καρτών.

Το binning δεν γίνεται με overclocked ρολόγια αλλά με ΣΤΟΚ. Το ότι ένα chip έχει περάσει binning στα π.χ. 1000Μhz (όπου είναι και το ΣΤΟΚ ρολόϊ του προϊόντος) και ένα άλλο πέρασε στα 950Mhz (που επίσης είναι το στοκ ρολόϊ του), δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το 1ο θα κάνει καλύτερο o.c. από το 2ο.

Υ.Γ. Kαι δεν κράζω απο εμπάθεια προς την AMD. Βλέπεις τι cpu και gpu έχω, έτσι; :P

Σύμφωνο σε ότι είπες.

Όχι δεν μπορώ να δω τι σύστημα έχεις βασικά και δεύτερον γενικά μιλούσα γιατί έχουμε πιξει στα fanboys. Το ότι έτυχε ένα ελλατωματικο προϊόν νταξει τυχαίνει, όπως και με την nvidia, δεν έγινε λίγες φορές αυτό. Σκαρτα προϊόντα από nvidia πολλές φορές έδωσαν. :)

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν φίλε, είχες κάποια άλλη γραφικών μέσα πριν την 390? Αν είχες κάνε καθαρή απεγκατασταση drivers, διωξε ότι υπάρχει και δεν υπάρχει, και ξανά βάλε την 390+drivers και όλα τα σχετικά. Δεύτερο βήμα αν δεν λειτουργήσει αυτό κάνε ένα γενικό Format στο pc, πότε δεν ξες, και ξεκινά από την αρχή με την γραφικών. Αν πάλι και αυτό δεν κάνει τπτ, γύρνα το πίσω και μην χάνεις καιρό, δίνεις τόσα λεφτά και θα στο παίξουν και "μάγκες"?

Όλα αυτά είναι απλές ιδέες που σου έδωσα, πολλοί από εδώ θα σου δώσουν πιο εξιδικευμενες ιδέες και συμβουλές, αλλά δεν υπάρχει και λόγος να παιδεύεσαι,γυρμα την πίσω. :)

Χωρίς να θέλω να αρχίσω διαμάχη nvidia vs amd εγώ απλά θα πω πως για τη πρώτη εγώ τέτοια τραγικά προβλήματα και μάλιστα με τέτοια συχνότητα δεν έχω ακούσει. Τεσπά απλή παρέμβαση κάνω έτσι πληροφοριακά.

Μακάρι να λυθεί το θέμα του παιδιού γιατί να έχεις πληρώσει κάτι και να μη δουλεύει σωστά είναι από τα μεγαλύτερα "σπασίματα" που μπορεί να σου τύχει.

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να αρχίσω διαμάχη nvidia vs amd εγώ απλά θα πω πως για τη πρώτη εγώ τέτοια τραγικά προβλήματα και μάλιστα με τέτοια συχνότητα δεν έχω ακούσει. Τεσπά απλή παρέμβαση κάνω έτσι πληροφοριακά.

Μακάρι να λυθεί το θέμα του παιδιού γιατί να έχεις πληρώσει κάτι και να μη δουλεύει σωστά είναι από τα μεγαλύτερα "σπασίματα" που μπορεί να σου τύχει.

Λογικο να μην ακούσεις, αφού οι Nvidia Fanboys είναι die Hard. :P Και να τους καεί το PC από την 980 πάλι την ίδια θα πάρουν, άμα ψάξεις σε φορουμς κτλπ βρίσκεις πολλά περιστατικά. Αλλά η αλήθεια είναι ότι η nvdia είχε καλύτερους drivers μέχρι να έρθουν οι crismon. Καλύτερους όχι σε μεγάλο βαθμό αλλά αισθητα καλύτερους. Αλλά όλα ανατραπηκαν πλέον, πρόσφατα έγινε μεγάλο μπαμ, διότι η nvdia είχε μεγάλα πρόβληματα με drivers.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντα ήμουν υπέρμαχος των πρασίνων σε γενικές γραμμές χωρίς να φοράω όμως παρωπίδες. Πολλές από τις κάρτες τις AMD είναι πιο vfm. Ωστόσο εγώ τουλάχιστον το τελευταίο καιρό και ειδικά από τότε που βγήκαν οι crimson ακούω συνεχώς προβλήματα. Είναι πολύ κακό από τη μεριά της AMD να έχει βγάλει drivers και να κάνει δοκιμές με τα λεφτά του κόσμου που την εμπιστεύτηκε. Στην αρχή τουλάχιστον υπήρχαν και κάρτες οι οποίες ψηθήκαν από τις θερμοκρασίες μέχρι να το διορθώσουν. Αυτό εγώ δε το λέω αισθητά χειρότεροι drivers...

Συγνώμη για το offtopic μήνυμα παιδιά.

Εύχομαι καλά ξεμπερδέματα και μακάρι απλά το πρόβλημα να είναι ένα φορματ και να μη χρειαστεί να μπεις στις διαδικασίες για RMA.

• Like 1
Δημοσ.

Αγόρασες 780 το 2015-2016? :wacko: Άμα ήταν μέχρι κανα 250ρι €, πάει κ έρχεται...

Αγορασα ενα συστημα για την δουλεια, ελαφρως μεταχειρισμενο, με λιγοτερες απο 100 ωρες λειτουργιας. Το κουτι δεν ειχε ιχνος σκονης μεσα να φανταστεις, και οχι ειναι αδυνατον να καθαρισει καποιος ετσι pc. Το συστημα αποτελουνταν απο i7 4770, την gtx 780, ενα ssd 250 gb, 16gb ram, asus z97 k m/b, ψυξη coolermaster hyper evo 212, τροφοδοτικο corsair 850w gold στα 700 ευρω. Οποτε πηρα την 780 και την κουμπωσα στο δικο μου συστημα. Λογικη τιμη. Ετσι κι αλλιως γυρω στο 500αρικο θα εδινα για καινουριο συστημα (για τη δουλεια παντα) με σαφεστατα χειροτερα χαρακτηριστικα, οποτε ας πουμε οτι την πηρα γυρω στα 200.

P.S: Ας μην κανουμε hijack ομως το θεμα του παιδιου, οτιδηποτε αλλο σε pm.

• Like 3
Δημοσ.

Πάντα ήμουν υπέρμαχος των πρασίνων σε γενικές γραμμές χωρίς να φοράω όμως παρωπίδες. Πολλές από τις κάρτες τις AMD είναι πιο vfm. Ωστόσο εγώ τουλάχιστον το τελευταίο καιρό και ειδικά από τότε που βγήκαν οι crimson ακούω συνεχώς προβλήματα. Είναι πολύ κακό από τη μεριά της AMD να έχει βγάλει drivers και να κάνει δοκιμές με τα λεφτά του κόσμου που την εμπιστεύτηκε. Στην αρχή τουλάχιστον υπήρχαν και κάρτες οι οποίες ψηθήκαν από τις θερμοκρασίες μέχρι να το διορθώσουν. Αυτό εγώ δε το λέω αισθητά χειρότεροι drivers...

Συγνώμη για το offtopic μήνυμα παιδιά.

Εύχομαι καλά ξεμπερδέματα και μακάρι απλά το πρόβλημα να είναι ένα φορματ και να μη χρειαστεί να μπεις στις διαδικασίες για RMA.

Ναι οι crismon όμως πλέον έχουν περάσει τους drivers της nvidia. Πλέον όλες οι AMD είναι vfm καθώς παρέχουν καλύτερο perfomance. Επίσης και η NVDIA παταγανε μπλε οθόνες, μαύρες οθόνες κτλπ, αλλά ξαναλέω δεν τα λένε γιατί είναι Die Hard. Μια 980TI ήταν και αυτή σε λιγο θα ξεπεράστει από την FURY X. Καλό είναι να είμαστε καταναλωτές και όχι fanboys, γενικώς αναφέρομαι. :)
Δημοσ.

Εξακολουθώ να επιμένω πως αρκετές 390 nitro έχουν θέματα, είτε προβληματικό bining, είτε δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Μέχρι στιγμής την πάθανε ο heatspreader, ο giorgosmcmc και ένας φίλος μου που πήγε τελικά σε nvidia μιας και του είχε βγάλει το λάδι η 390 από stuttering, μιλάμε για μηχάνημα με 4790k και smart se 630w απροβλημάτιστο. Η κάρτα δοκιμάστηκε και σε άλλο setup με smart se 730w και πλατφόρμα με fx αλλά μάταια, το πρόβλημα παρέμενε, σε κάθε game έριχνε ρολόγια, από τα 1040 στα 300 mhz. Και guess what, η κάρτα αγοράστηκε από guaranty, η 390 nitro, το ίδιο και η προβληματική 380 nitro 4gb του άλλου φίλου που είχα ξαναπεί, που την επέστρεψε και πήγε σε 960 4gb, μιας και είχε το ίδιο θέμα, stuttering. 

τωρα που ειπες guaranty αγορασε ενας γνωστος μου πριν 2 μηνες ολοκληρο συστημα απο εκει.ελλατωματικη μητρικη για αρχη δεν  ανοιγε το pc.του δινουν αλλη μεσα σε μια βδομαδα.ανοιγει το pc δεν εδινε σημα στην οθονη.καρτα γραφικων evga gtx970.την δοκιμαζει σε αλλο pci τιποτα.κουμπωνει αλλη καρτα γραφικων πανω στο πρωτο pci τιποτα.κουμπωνει στο δευτερο την αλλη δουλεψε.η δευτερη μητρικη που του δωσαν ειχε ελλατωματικο το πρωτο pci-e και η καρτα γραφικων ηταν ελλατωματικη απο την αρχη.περασαν 2 μηνες και κατι και ακομα δεν του εχουν στειλει την καρτα γραφικων ενω δεν δουλεψε ποτε.τι παιζει με αυτο το μαγαζι?αγοραζει τιποτα refrubished και ελλατωματικα και τα πουλαει για καινουρια?

Δημοσ.

τωρα που ειπες guaranty αγορασε ενας γνωστος μου πριν 2 μηνες ολοκληρο συστημα απο εκει.ελλατωματικη μητρικη για αρχη δεν ανοιγε το pc.του δινουν αλλη μεσα σε μια βδομαδα.ανοιγει το pc δεν εδινε σημα στην οθονη.καρτα γραφικων evga gtx970.την δοκιμαζει σε αλλο pci τιποτα.κουμπωνει αλλη καρτα γραφικων πανω στο πρωτο pci τιποτα.κουμπωνει στο δευτερο την αλλη δουλεψε.η δευτερη μητρικη που του δωσαν ειχε ελλατωματικο το πρωτο pci-e και η καρτα γραφικων ηταν ελλατωματικη απο την αρχη.περασαν 2 μηνες και κατι και ακομα δεν του εχουν στειλει την καρτα γραφικων ενω δεν δουλεψε ποτε.τι παιζει με αυτο το μαγαζι?αγοραζει τιποτα refrubished και ελλατωματικα και τα πουλαει για καινουρια?

Κάνεις δεν ξέρει φίλε δυστυχώς, ευχαριστούμε για την γενική ενημέρωση. :)

Δημοσ.

Εντυπωσεις απο την gigabyte 390 καλες μεχρι στιγμης.ζεστη καρτα ομως,75 βαθμους μου χτυπησε αλλα δεν εχω δει παραπανω δυο μερες τωρα.Στο quantum break δεν επεσε κατω απο 55 fps ολα max out και κατα την γνωμη μου καλο αποτελεσμα ειναι αυτο.

Δημοσ.

Αυτό λέω μην το αφήσεις έτσι. Επικοινωνήσε μαζί τους μην σου πουν στο τέλος άργησες και εσύ την χαλάσες :P

Δύο χρόνια εγγύηση έχει η κάρτα γραφικών. Δεν υπάρχει λόγος για πανικό.

Μέσα σε ένα 24ώρο το πρόβλημα έχει εμφανιστεί τρεις φορές.

Ακόμα και να μην κάνει τίποτα το PC.

Ήμουν έτοιμος να βάλω Windows τώρα.

Επειδή όμως βγήκαν νέοι Drivers χθες, τους εγκατέστησα. Με το που συμβεί πάλι, θα βάλω Windows σε άλλον δίσκο με τους ίδιους Drivers ώστε να ξέρουμε τι γίνεται.

• Like 3
Δημοσ.

Sakks80 πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει με αυτό το μαγαζί, οι nvidia που έχουν τώρα τα παιδιά δεν έχουν κανένα θέμα (980 και 960 4gb, gigabyte windforce και οι δύο), λειτουργούν άψογα. Formation το μήνυμά σου ήταν το κλειδί στο ότι τόσο καιρό μπέρδευτα το bining με το oc του κατασκευαστή, επιτέλους ξεμπερδεύτηκα και πλέον θα το λέω σωστά, το oc του κατασκευαστή. Νόμιζα πως η amd έκανε το bining για κάθε εταιρία στα τόσα mhz και όχι πως τα chips ήταν binned από την amd για κάποια x mhz και πως έπειτα οι λοιπές εταιρίες πχ msi, sapphire μεριμνούσαν για τον υπερχρονισμό, ο οποίος διαφέρει ανά υλοποίηση. Και ναι η σκέψη μου είναι πως παίζει προβληματικό oc από μεριάς sapphire, αν ήταν το bining και ήταν προβληματικές πως θα τις έκανε tweak η sapphire άραγε  :P, formation ty και ξανά ty B).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια πραγματικα καποιος help me γιατι κοντευω να τρελαθω με αυτη την amd! Εκανα παλι uninstall ολους τους driver και ξαφνικα παλι η καρτα τρελαθηκε, εκανα πανω απο 40 επανεκινησεις παλι ενω απεγκατεστησα ολους τους driver, επανατοποθετησα τη καρτα στο mobo πανω απο 30 φορες, η οθονη τρελαθηκε και εβγαζε ''μουτζουρες' του τυπου σαν κακο καναλι στη tv και δεν εδειχνε τιποτα παρα μονο ποαρεμβολες, μερτα απο 40-50 επανεκινησεις καταφερε ως δια μαγειας και ανοιξε κανονικα, επειτα, κανω απο το επισημο site της amd εγκατασταση τον πιο προσφατο driver (Crimson Edition 16.5.1 Hotfix) και μετα απο το catalyst control panel μου λεει πως μου βρηκε καινουρια ενημερωμενη εκδοση και μαλιστα μαντεψτε!!! παλιοτερη εκδοση!!! (16.3.2 WHQL) την οποια αν κανω εγκατασταση ξανα μαντεψτε ξαφνικα το catalyst control center δε θα λειτουργει οι ρυθμησεις θα εξαφανιστουν και οπως και πριν θα κανω τα παντα παλι απεγκατασταση και φτου απ την αρχη παλι η ταλαιπωρια των 40 επανεκινησεων γιανα επανελθει στα φυσιολογικα η καρτα.

Στα του τωρα ολα καλα και ροδινα τα games τρεχουν αψογα ακομα και τα "πειρατικα", απο οτι καταλαβα ειναι καθαρα θεμα software και οχι hardware.

Για να μη σας κουραζω αλλο, 3 ερωτησεις

(1) πειτε μου καποιος να δωσω σημασια στις και καλα καινουριες εκδοσεις που μου βρισκει το ccc ως νεα update ή να μη δινω σημασια και να κανω παντα το πιο προσφατο update μεσα απ το επισημο site να τελειωνει η υποθεση?

(2) Που χαθηκε η ρυθμηση ''pixel format'' απο την εκδοση amd crimson 16.5.1??? Τωρα απο που μπορω να ρυθμησω τα χρωματα σε full RGB γιατί η οθόνη που συνδεω με hdmi πραγματικά είναι ότι να ναι τα χρώματα σε σχέση με το κύριο monitor που παιζω :/

(3) Τελικά η οθόνη που παιζω είναι μέχρι 60hz τα καρέ από ότι τσεκαρα στις ρυθμίσεις και θέλω να μου πείτε γιατί όταν ενεργοποιώ vsync ώρες ώρες έχω τόσο τραγικές πτώσεις στο dying light μέχρι και 25-30 fps? :(

post-391493-0-72472300-1462486723_thumb.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Παιδια πραγματικα καποιος help me γιατι κοντευω να τρελαθω με αυτη την amd! Εκανα παλι uninstall ολους τους driver και ξαφνικα παλι η καρτα τρελαθηκε, εκανα πανω απο 40 επανεκινησεις παλι ενω απεγκατεστησα ολους τους driver, επανατοποθετησα τη καρτα στο mobo πανω απο 30 φορες, η οθονη τρελαθηκε και εβγαζε ''μουτζουρες' του τυπου σαν κακο καναλι στη tv και δεν εδειχνε τιποτα παρα μονο ποαρεμβολες, μερτα απο 40-50 επανεκινησεις καταφερε ως δια μαγειας και ανοιξε κανονικα, επειτα, κανω απο το επισημο site της amd εγκατασταση τον πιο προσφατο driver (Crimson Edition 16.5.1 Hotfix) και μετα απο το catalyst control panel μου λεει πως μου βρηκε καινουρια ενημερωμενη εκδοση και μαλιστα μαντεψτε!!! παλιοτερη εκδοση!!! (16.3.2 WHQL) την οποια αν κανω εγκατασταση ξανα μαντεψτε ξαφνικα το catalyst control center δε θα λειτουργει οι ρυθμησεις θα εξαφανιστουν και οπως και πριν θα κανω τα παντα παλι απεγκατασταση και φτου απ την αρχη παλι η ταλαιπωρια των 40 επανεκινησεων γιανα επανελθει στα φυσιολογικα η καρτα.

Στα του τωρα ολα καλα και ροδινα τα games τρεχουν αψογα ακομα και τα "πειρατικα", απο οτι καταλαβα ειναι καθαρα θεμα software και οχι hardware.

Για να μη σας κουραζω αλλο, 3 ερωτησεις

(1) πειτε μου καποιος να δωσω σημασια στις και καλα καινουριες εκδοσεις που μου βρισκει το ccc ως νεα update ή να μη δινω σημασια και να κανω παντα το πιο προσφατο update μεσα απ το επισημο site να τελειωνει η υποθεση?

(2) Που χαθηκε η ρυθμηση ''pixel format'' απο την εκδοση amd crimson 16.5.1??? Τωρα απο που μπορω να ρυθμησω τα χρωματα σε full RGB γιατί η οθόνη που συνδεω με hdmi πραγματικά είναι ότι να ναι τα χρώματα σε σχέση με το κύριο monitor που παιζω :/

(3) Τελικά η οθόνη που παιζω είναι μέχρι 60hz τα καρέ από ότι τσεκαρα στις ρυθμίσεις και θέλω να μου πείτε γιατί όταν ενεργοποιώ vsync ώρες ώρες έχω τόσο τραγικές πτώσεις στο dying light μέχρι και 25-30 fps? :(

Κοίτα φίλε, δεν γνωρίζω πολλά περί software gpu, αλλά αυτό που λέω είναι ξανά μια διαγραφή όλων των drivers, καθαρή, και μην κατεβάζεις την πιο πρόσφατη έκδοση crismon, κατέβασε την αμέσως πιο προηγούμενη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...