Heatspreader Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Update:Και με άλλο πληκτρολόγιο τα ίδια.Πάω για εγκατάσταση Windows σε νέο δίσκο και αν διορθωθεί, για RMA. 375€. Ελπίζω να μην έχει πρόβλημα η κάρτα. Θα γελάνε και τα τσιμέντα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Update: Και με άλλο πληκτρολόγιο τα ίδια. Πάω για εγκατάσταση Windows σε νέο δίσκο και αν διορθωθεί, για RMA. 375€. Ελπίζω να μην έχει πρόβλημα η κάρτα. Θα γελάνε και τα τσιμέντα. Ολα αυτα που σου κανει μου θυμιζει καποτε που αλλαξα το bios στην καρτα γραφικων.κατι τετοια κουλα μου εκανε. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2016 από kwstasps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Update: Και με άλλο πληκτρολόγιο τα ίδια. Πάω για εγκατάσταση Windows σε νέο δίσκο και αν διορθωθεί, για RMA. 375€. Ελπίζω να μην έχει πρόβλημα η κάρτα. Θα γελάνε και τα τσιμέντα. Τυχαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, στην msi σε 390x μου ήρθαν 2 doa δεν έδιναν σήμα καν ούτε ανεμηστηρες ούτε τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Έπεσα για ύπνο λίγο το μεσημέρι και το PC είχε σταματήσει να δίνει σήμα στην οθόνη...Όχι ότι δεν θα δοκιμάσω να βάλω φρέσκα Windows, αλλά πλέον δεν με πείθει ότι πρόκειται για Software πρόβλημα... Πιστεύω ότι είναι χαλασμένη η κάρτα γραφικών.Πέρα από την πλάκα τώρα, δεν γίνεται να υπάρχουν τόσο κακοί Drivers. Είναι κοινός νους. Αν υπάρχουν τόσο κακοί Drivers θα έπρεπε να είχε κλείσει η εταιρία ή κάποιος να είχε σκοτώσει τους υπεύθυνους. Είναι όπως με τους Seagate δίσκους που έχει βγει φήμη με την στραβή που είχε τύχει η οποία ήταν Software θέμα μάλιστα. Δεν γίνεται οι δίσκοι να είναι τόσο κακοί όσο τους παρουσιάζουν στα Fora. Θα είχε γίνει το ίδιο που περιγράφω παραπάνω. Τι να πω; Format, φρέσκα Windows και βλέπουμε...Μέχρι που σκέφτομαι να μην δοκιμάσω καν νέα Windows. Απλά επειδή θέλω να είμαι τυπικός θα το κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Έπεσα για ύπνο λίγο το μεσημέρι και το PC είχε σταματήσει να δίνει σήμα στην οθόνη... Όχι ότι δεν θα δοκιμάσω να βάλω φρέσκα Windows, αλλά πλέον δεν με πείθει ότι πρόκειται για Software πρόβλημα... Πιστεύω ότι είναι χαλασμένη η κάρτα γραφικών. Πέρα από την πλάκα τώρα, δεν γίνεται να υπάρχουν τόσο κακοί Drivers. Είναι κοινός νους. Αν υπάρχουν τόσο κακοί Drivers θα έπρεπε να είχε κλείσει η εταιρία ή κάποιος να είχε σκοτώσει τους υπεύθυνους. Είναι όπως με τους Seagate δίσκους που έχει βγει φήμη με την στραβή που είχε τύχει η οποία ήταν Software θέμα μάλιστα. Δεν γίνεται οι δίσκοι να είναι τόσο κακοί όσο τους παρουσιάζουν στα Fora. Θα είχε γίνει το ίδιο που περιγράφω παραπάνω. Τι να πω; Format, φρέσκα Windows και βλέπουμε... Είναι ότι δεν δίνει ρεύμα στην οθόνη? Δες το λαμπάκι του σκληρού αν παίζει. Άν δεν παίζει, το σύστημα έχει freezάρει (όπως κάνει το δικό μου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Είναι ότι δεν δίνει ρεύμα στην οθόνη? Δες το λαμπάκι του σκληρού αν παίζει. Άν δεν παίζει, το σύστημα έχει freezάρει (όπως κάνει το δικό μου). Ρε παιδιά βλέπω τι περνάει το παιδί εδώ, μήπως είναι ελλατωματικο το προϊόν? Γιατί δεν στο στέλνεις από εκεί που το πήρες? Επικοινώνησε μαζί τους. Επίσης προτείνεται παιδιά, αν κάποιος αγοράζει ένα gaming rig, να το συναρμολογει το κατάστημα η να του φέρνουν τα κομμάτια και να τα παει σε εξωτερικό κατάστημα και να του το συναρμολογησουν εκει? Επειδή είδα ένας φίλος έγραψε στις προηγούμενες σελίδες ότι δίνουν κάρτες γραφικών που δεν είναι SEALED, ενώ προφανώς θα πρέπει να είναι, αλήθευει??????? (Πάντα μιλώντας για ελληνικά καταστήματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Είναι ότι δεν δίνει ρεύμα στην οθόνη? Δες το λαμπάκι του σκληρού αν παίζει. Άν δεν παίζει, το σύστημα έχει freezάρει (όπως κάνει το δικό μου). Το PC είναι κολλημένο. Αναβοσβήνει το Lan στο Ethernet, αλλά αν πατήσεις το Power Button στο κουτί δεν κάνει Shut Down και γενικότερα δεν ακούς ήχους από το PC. Ταυτόχρονα σταματάει να δίνει σήμα στην οθόνη. Η οθόνη δηλαδή μπαίνει σε αναμονή. Όταν το κλείνω από το Power Button πατώντας το παρατεταμένα και μπαίνω στα Windows ξανά ο Chrome πάντα γράφει ότι κράσαρε και με ρωτάει για Restore. Το κουτί δεν έχει HDD Activity Led και Reset Button. Ρε παιδιά βλέπω τι περνάει το παιδί εδώ, μήπως είναι ελλατωματικο το προϊόν? Γιατί δεν στο στέλνεις από εκεί που το πήρες? Επικοινώνησε μαζί τους. Αυτό θα κάνω αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να την καταστρέψω τελείως γιατί θα μπλέξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Θυμάμαι όταν είχα πάρει τότε την R9 280X είχα το ίδιο θέμα με το σήμα στην οθόνη και έπρεπε να κάνω reset να επανέλθει. Έκανα φορμάτ και λύθηκε... Δοκίμασε και αυτό πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Θυμάμαι όταν είχα πάρει τότε την R9 280X είχα το ίδιο θέμα με το σήμα στην οθόνη και έπρεπε να κάνω reset να επανέλθει. Έκανα φορμάτ και λύθηκε... Δοκίμασε και αυτό πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο. Μακάρι ρε φίλε, μακάρι... Θα το δοκιμάσω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OpaDwse Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Το PC είναι κολλημένο. Αναβοσβήνει το Lan στο Ethernet, αλλά αν πατήσεις το Power Button στο κουτί δεν κάνει Shut Down και γενικότερα δεν ακούς ήχους από το PC. Ταυτόχρονα σταματάει να δίνει σήμα στην οθόνη. Η οθόνη δηλαδή μπαίνει σε αναμονή. Όταν το κλείνω από το Power Button πατώντας το παρατεταμένα και μπαίνω στα Windows ξανά ο Chrome πάντα γράφει ότι κράσαρε και με ρωτάει για Restore. Το κουτί δεν έχει HDD Activity Led και Reset Button. Αυτό θα κάνω αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να την καταστρέψω τελείως γιατί θα μπλέξω. Γιατί να μπλέξεις? σου στειλαν ελλατωματικο προϊόν η εσύ κατά λάθος έκανες τπτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Καλησπερα, σημερα μολης εγκατςστησα την r9 390 nitro και θελω να ρωτησω,έβαλα να παίξω με τη συγκεκριμένη κάρτα το rise son of rome και όταν τα ανεβαζα όλα φουλ μου φάνηκε σαν να κολαγε λιγάκι, μήπως φταίει το ότι το έχω κατεβασμένο? Γιατί τα update τα έχω κάνει όλα στη καρτα, επίσης στα windows 10 η καλύτερη ρύθμιση για να παιζω μέσω hdmi στη 40αρα που έχω δίπλα απ το pc πιες είναι? Πρέπει να κάνω κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις ή απλά απ τη προσαρμογή της οθόνης επιλέγω την οθόνη που θελω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μακάρι ρε φίλε, μακάρι... Θα το δοκιμάσω... Ένα reset kai μια ολικητ απεγκατασταση gpu drivers αυτό θέλει λογικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Γιατί να μπλέξεις? σου στειλαν ελλατωματικο προϊόν η εσύ κατά λάθος έκανες τπτ? Θα μπλέξω γιατί το πρόβλημα για να φανεί χρειάζεται 2-3 μέρες με το PC να το δουλεύει κάποιος. Αν η κάρτα πάει έτσι στο Service θα επιστραφεί πίσω χωρίς πρόβλημα γιατί απλά δεν θα το δει ο τεχνικός. Οπότε αν σιγουρευτώ ότι η κάρτα έχει πρόβλημα θα πρέπει να την καταστρέψω τελείως ώστε να γίνει πιο εύκολος ο έλεγχος. Ένα reset kai μια ολικητ απεγκατασταση gpu drivers αυτό θέλει λογικά Φυσικά έχω βάλει από την αρχή καθαρούς Drivers. Δοκίμασα να βγάλω όλες τις USB συσκευές. Μόνο ποντίκι πληκτρολόγιο έχω αφήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Θα μπλέξω γιατί το πρόβλημα για να φανεί χρειάζεται 2-3 μέρες με το PC να το δουλεύει κάποιος. Αν η κάρτα πάει έτσι στο Service θα επιστραφεί πίσω χωρίς πρόβλημα γιατί απλά δεν θα το δει ο τεχνικός. Οπότε αν σιγουρευτώ ότι η κάρτα έχει πρόβλημα θα πρέπει να την καταστρέψω τελείως ώστε να γίνει πιο εύκολος ο έλεγχος. Φυσικά έχω βάλει από την αρχή καθαρούς Drivers. Δοκίμασα να βγάλω όλες τις USB συσκευές. Μόνο ποντίκι πληκτρολόγιο έχω αφήσει. Φίλε να ξες κάτι απλό θα μπλοκάρει το θέμα. Στην τελική πάντως σε ένα εξωτερικό τεχνικό, δώσε ένα 20αρικο και να σου γίνει η δουλειά. Από το να χάσεις 360€, χίλιες φορές να δώσεις τσάμπα τα 20€ που λέει ο λόγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Γιατί να μπλοκάρει το θέμα;Τεχνικός είμαι. Αυτή είναι η δουλειά μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα