7nisiotis Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Ναι για 390 gigabyte.αυτη εχω παραγγειλει κ περιμενω.εχει κλειδωμενα τα volt αλλα δεν με νοιαζει γτ δεν τα σκαλιζα ποτε. Αρκετοί δεν έχουν πει και τα καλύτερα σχόλια για τις υλοποιήσεις της Gigabyte για AMD, μήπως να ακύρωνες την παραγγελία να δεις κατι σε sapphire,xfx,msi; Επεξ/σία 3 Μαΐου 2016 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Επεστρεψα την r9 280 που ειχα στο eshop γτ ειχα θεματα κ μου εβγαλαν πιστωτικο.μια gigabyte 390 που ειχε στο stock house ηταν μονοδρομος για μενα.για msi ή sapphire επρεπε να χωσω πιο βαθια το χερι στην τσεπη πραμα δυσκολο στην παρουσα φαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Επεστρεψα την r9 280 που ειχα στο eshop γτ ειχα θεματα κ μου εβγαλαν πιστωτικο.μια gigabyte 390 που ειχε στο stock house ηταν μονοδρομος για μενα.για msi ή sapphire επρεπε να χωσω πιο βαθια το χερι στην τσεπη πραμα δυσκολο στην παρουσα φαση.Και gigabyte και στοκ house? Καλή τύχη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Και gigabyte και στοκ house? Καλή τύχη Ευχαριστω!θα την χρειαστω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Θα μπορούσες να πας σε απλή 390 -αλλά καινούργια- (π.χ. Asus Strix ή MSI). Έτσι κι αλλιώς η 390Χ έναντι της απλής 390 δεν αξίζει, η διαφορά επιδόσεων είναι πολύ μικρή για να δικαιολογήσει την διαφορά κόστους κατά την γνώμη μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Σε απλή θα πάει, το like πάει για αυτό που λες περί διαφοράς τιμής 390-390x μιας και συμφωνώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Ok, αντελήφθην.Πάντως δεν νομίζω η τιμή του stockhouse να είναι και τόσο συμφέρουσα έναντι κάτι καινούργιου ακόμα και από το ίδιο μαγαζί να συγκρίνεις.Οι τύποι π.χ. δίνουν την Gigabyte 980 ti στα 715 από stockhouse (δηλαδή ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ, με ότι συνεπάγεται αυτό), όταν πουλάνε την 980 ti της Gainward ΕΚΤΟΣ stockhouse στα... 759 καινούργια! 45 ευρώ διαφορά στα 700+? Είναι... 6% διαφορά.Νομίζω ότι εδώ δικαιούμαι να πω έλεος με την "υποτιθέμενη" ευκαιρία που παίζει στα εκάστοτε stockhouses (και δεν μιλάω μόνο για το eshop τώρα).. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Σε απλη παω αλλα αν ψωνιζα απο αλλου σιγουρα θα επερνα κατι καλυτερο ομως ειμαι αναγκασμενος να παρω απο eshop.πχ 400ευρω εχει την msi.αρκετα τσιμπιμενη θα ελεγα.η τιμη της stock house με την καινουργια ειχε 100 ευρω διαφορα.το ρισκαρω αλλα τουλαχιστον εχει 2 χρονια εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Σε απλη παω αλλα αν ψωνιζα απο αλλου σιγουρα θα επερνα κατι καλυτερο ομως ειμαι αναγκασμενος να παρω απο eshop.πχ 400ευρω εχει την msi.αρκετα τσιμπιμενη θα ελεγα. Σορρυ ρε φίλε, αλλά αν επιτρέπεται, πόσα θα δώσεις για την Gigabyte 390 από το stockhouse? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Σορρυ ρε φίλε, αλλά αν επιτρέπεται, πόσα θα δώσεις για την Gigabyte 390 από το stockhouse? Γυρω στα 300...απεχει πολυ απο την τιμη της καινουργιας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Γυρω στα 300...απεχει πολυ απο την τιμη της καινουργιας. Nαι, πράγματι. Κρίμα που είσαι αναγκασμένος να ψωνίσεις από eshop λόγο πιστωτικού... Πάντως την Gigabyte ήταν να την πάρω κι εγώ (σε 390Χ), αλλά εν τέλει άλλαξα γνώμη γιατί διάβαζα πολλά αρνητικά και δεν ήθελα να το ρισκάρω. Προτίμησα να δώσω κάτι παραπάνω και να πάω σε Sapphire. Υ.Γ. Ελπίζω να μην έχεις θέματα σαν αυτά που αναφέρονται σε reviews με θερμοκρασίες... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Nαι, πράγματι. Κρίμα που είσαι αναγκασμένος να ψωνίσεις από eshop λόγο πιστωτικού... Πάντως την Gigabyte ήταν να την πάρω κι εγώ (σε 390Χ), αλλά εν τέλει άλλαξα γνώμη γιατί διάβαζα πολλά αρνητικά και δεν ήθελα να το ρισκάρω. Προτίμησα να δώσω κάτι παραπάνω και να πάω σε Sapphire. Υ.Γ. Ελπίζω να μην έχεις θέματα σαν αυτά που αναφέρονται σε reviews με θερμοκρασίες... Το κουτι εχει ενα 200αρι fan στο πλαι κ χτυπαει ολος στην καρτα γραφικων κ ενα 120 απο κατω κ ελπιζω να βοηθησει στις θερμοκρασιες...ε ποσο πιο ζεστη να ειναι απο την 280 cf?αυριο που θα την παραλαβω με το καλο θα ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μια χαρά θα είσαι. Στην ανάγκη αν έχεις κακές θερμοκρασίες αλλάζεις πάστα στην κάρτα με καμιά aftermarket και είσαι άρχοντας, συμβαίνει μερικές φορές να θέλει άλλαγμα η thermal paste σε gpu, σπάνια βέβαια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Οπως και να εχει μην περνετε πιστωτικο το πιστωτικο ειναι "εφευρεση" τον καταστηματων για να ξανα ψωνισετε απο εκει απο την στιγμη που κοβει πιστωτικο ζητας τα λεφτα σου πισω (ασχετα αν πας μετα και ξανα ψωνησεις απο το ιδιο καταστημα) πιστωτικο να δεχτεις μονο αν σου δωσουν και καποια εκτωση για να παρεις κατι αντοιστιχο αλλιως δεν εχει νοημα ειδικα οταν το eshop εχει αρκετα τσιμπημενες τιμες στης καρτες γραφικων 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Οπως και να εχει μην περνετε πιστωτικο το πιστωτικο ειναι "εφευρεση" τον καταστηματων για να ξανα ψωνισετε απο εκει απο την στιγμη που κοβει πιστωτικο ζητας τα λεφτα σου πισω (ασχετα αν πας μετα και ξανα ψωνησεις απο το ιδιο καταστημα) πιστωτικο να δεχτεις μονο αν σου δωσουν και καποια εκτωση για να παρεις κατι αντοιστιχο αλλιως δεν εχει νοημα ειδικα οταν το eshop εχει αρκετα τσιμπημενες τιμες στης καρτες γραφικων Έτσι είναι! Αλλά ξέρεις γιατί πολλοί έχουν σύγχιση επί του θέματος; Γιατί διάφοροι καλοθελητές σε κάποια fora (που δηλώνουν και δικηγόροι τρομάρα τους) έχουν πει το μακρύ τους και το κοντό τους, προσπαθώντας να υπερασπιστούν ΈΝΑ συγκεκριμένο μαγαζί (όχι, ΔΕΝ ήταν το e-shop) και λέγανε ένα σωρό αρλούμπες, δικαιολογώντας (με γελοία επιχειρήματα), ΟΧΙ μόνο το πιστωτικό αλλά ακόμα και το πιστωτικό στην ΤΡΕΧΟΥΣΑ αξία και όχι στην αξία που αναφέρει το χρεωστικό τιμολόγιο (δηλαδή στην αξία αγοράς), το οποίο ειναι και φορολογική παράβαση εκτός από το ότι είναι απάτη προς τον αγοραστή. Εν ολίγοις μερικοί λέγανε (δηλώνοντας δικηγόροι το ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ) ότι το να κλέβει την εφορία αλλά και τον πελάτη το κάθε κατάστημα είναι... νόμιμο. Σόρρυ για το off-topic. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα