Προς το περιεχόμενο

Sapphire Nitro R9 390 8GB

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

RMA μόνο αν την καταστρέψεις τελείως εφόσον όμως είσαι σίγουρος ότι είναι η κάρτα. Απλά και μόνο για να διευκολύνεις τον τεχνικό και εσένα.

Αν δεν πιάσει το Default στο CPU και η αλλαγή πληκτρολογίου, θα αγοράσω έναν καινούριο SSD (χρειάζομαι κιόλας) και θα κάνω νέα εγκατάσταση Windows εκεί. Θα δουλέψει το σύστημα μερικές μέρες να δω πως πάει και αν είναι κομπλέ θα κάνω Format.
Δεν είμαι με τίποτα για να κάνω Format τώρα. Απλά δεν γίνεται.

Όταν λες νέο σύστημα τι εννοείς;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Update:
Πριν λίγο μου κράσαρε ο Driver. Σταμάτησε να δίνει σήμα στην οθόνη 2-3 φορές με glitches ενδιάμεσα και μετά εμφανίστηκε το μήνυμα...

Θα συνεχίσω να είμαι χωρίς OC μέχρι να δω και το άλλο πρόβλημα που σταματάει να δίνει σήμα στην οθόνη...

Update:

Πριν λίγο μου κράσαρε ο Driver. Σταμάτησε να δίνει σήμα στην οθόνη 2-3 φορές με glitches ενδιάμεσα και μετά εμφανίστηκε το μήνυμα...

Θα συνεχίσω να είμαι χωρίς OC μέχρι να δω και το άλλο πρόβλημα που σταματάει να δίνει σήμα στην οθόνη...

Τα κρασαρίσματα δεν αφήνουν log για να μπορέσω να δω τί κράσαρε, ελάχιστες φορές μου έβγαλε το ntoskrnl.exe. Να κρασάρει ο video driver το έχω δει 2-3 φορές αλλά επανήλθε χωρίς επανεκκίνηση.

Τροφοδοτικό έχω "ποιοτικό" και δεν καταλαβαίνω γιατί να φταίει αφού το κάνει σε video/youtube όπου δεν ζορίζεται ενώ σε Witcher3/XCom2 δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Μπορεί να είναι η μητρική. Έχω χ58 σύστημα που τα έχει φάει τα ψωμιά του. Μέσα στα τόσα κρασαρίσματα, έχανε μνήμες ή τον σκληρό. Τις μνήμες τις τσέκαρα και είναι ΟΚ, άλλαξα και σκληρό και το έκανε και στο νέο άρα και ο παλιός δίσκος ΟΚ.

Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω, από χθες δεν έχει κρασάρι ούτε μια φορά και ας είχα 2-3 ώρες video και 4-5 gaming.

Αν δεν πιάσει το Default στο CPU και η αλλαγή πληκτρολογίου, θα αγοράσω έναν καινούριο SSD (χρειάζομαι κιόλας) και θα κάνω νέα εγκατάσταση Windows εκεί. Θα δουλέψει το σύστημα μερικές μέρες να δω πως πάει και αν είναι κομπλέ θα κάνω Format.

Δεν είμαι με τίποτα για να κάνω Format τώρα. Απλά δεν γίνεται.

Αλλαγη πληκτρολογιου εκανα και εγω για αυτό τον λογο,ανοιγα το pc kai εβγαζε μαυρη οθονη σαν να ειχε βγει το hdmi από την καρτα(νεκρη η οθονη).Ετσι για να μπω εκανα reset μεχρι να μπει,εκει πηρε μεντα και το psu....Πεταξα το πληκτρολογιαο πηρα άλλο και όλα οκ! Logitech εχεις?

Έχω να δοκιμάσω πληκτρολόγιο... Αυτό έλειπε. Μπρίκια κολλάμε; :P

Απλά θέλω να συμβεί το ίδιο πρόβλημα που δεν δίνει στην οθόνη, όχι μόνο το κρασάρισμα του Driver για να είμαι 1000% σίγουρος ότι δεν φταίει το OC στο CPU.

Update:
Το πρόβλημα συνέβη ξανά πριν λίγο με το CPU default. Όπως το περίμενα δηλαδή...  Ποτέ δεν είχα θέμα με το OC στο CPU και φαινόταν ότι το πρόβλημα δεν είναι Unstable Overclock.

Ο λόγος που δοκίμασα κάτι τέτοιο ήταν επειδή ο κανόνας όταν έχουμε θέματα είναι να γυρνάμε Default τα πάντα.
Μετά σκέφτηκα (ίσως και βλακωδώς) ότι η κάρτα τραβάει παραπάνω ρεύμα, οπότε ίσως μπορεί να αλλάζει ελάχιστα το ρεύμα που δίνει το τροφοδοτικό στο CPU.

Όπως και να έχει, πάει και αυτό.

Σταμάτησε να δίνει σήμα στην οθόνη και ταυτόχρονα ο ήχος έκανε glitch και μετά από λίγα δευτερόλεπτα σταμάτησε.

Από αύριο θα δοκιμάσω με άλλο πληκτρολόγιο (Microsoft Keyboard 200) και επανέρχομαι με αποτελέσματα.

Είμαι 100% σίγουρος πως είναι θέμα κάρτας και όχι πληκτρολογίου αυτό, με όσα σου έχει κάνει η κάρτα μέχρι στιγμής φαίνεται πως η κάρτα έχει θέμα, ωστόσο μακάρι να κάνω λάθος.

• Like 1

Είμαι 100% σίγουρος πως είναι θέμα κάρτας και όχι πληκτρολογίου αυτό, με όσα σου έχει κάνει η κάρτα μέχρι στιγμής φαίνεται πως η κάρτα έχει θέμα, ωστόσο μακάρι να κάνω λάθος.

Μετά το πληκτρολόγιο θα κουμπώσω και θα ξεκουμπώσω την κάρτα και μετά αν συνεχίσει θα βάλω Windows σε νέο SSD.

Αν συνεχίσει θα την πάω για RMA.

• Like 1

επειδη δεν εχω καταλαβει η 390 εχει dual bios ή οχι;

Νομίζω ότι εξαρτάται από την εκάστοτε υλοποίηση. Κάποιες κάρτες έχουν τον γνωστό διακόπτη, άλλες όχι. Νομίζω η MSI π.χ. δεν έχει.

• Like 1

Νομίζω ότι εξαρτάται από την εκάστοτε υλοποίηση. Κάποιες κάρτες έχουν τον γνωστό διακόπτη, άλλες όχι. Νομίζω η MSI π.χ. δεν έχει.

για την gigabyte τι ξερουμε?παιζει να το εχει?

για την gigabyte τι ξερουμε?παιζει να το εχει?

Νομίζω η Gigabyte δεν έχει,  όπως και η MSI.

Έχουν οι Sapphire και oι XFX... αν δεν κάνω λάθος (μιλάμε πάντα για τις 390/390Χ έτσι; )

Για άλλες κάρτες, θέλει ψάξιμο, δεν ξέρω. 

• Like 1

Ναι για 390 gigabyte.αυτη εχω παραγγειλει κ περιμενω.εχει κλειδωμενα τα volt αλλα δεν με νοιαζει γτ δεν τα σκαλιζα ποτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...