La_MoRt Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Τελικά το πρόβλημα μάλλον είναι τυχαίο. Χθες και προχθές, πάλι μου μαύρισε η οθόνη σε διαφορετικές στιγμές. Την μία ήμουν με τον Edge και σέρφαρα και την άλλη ήμουν στο menu του LoL για να διαλέξουμε χαρακτήρες. Έβαλα ξανά τους Drivers με DDU μετά από όλα αυτά... Την έχεις πειράξει καθόλου από θέματα OC εννοώ; Δοκιμαστικά δε τη κατεβάζεις λίγο να δεις μήπως δε παίζει σωστά εκεί που είναι; Ξέρω πως δεν είναι λύση κάτι τέτοιο απλά για να είσαι σίγουρος 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Είχα κάνει για μερικά Bench όταν την πήρα. Πλέον όχι, είναι default. Αν συνεχίσει, ίσως να δοκιμάσω και αυτήν την πατέντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Και η asus?καλυτερη απο την gigabyte? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Και η asus?καλυτερη απο την gigabyte? Μάλλον η Giga είναι η χειρότερη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Αν καταλαβα καλα τα περισσότερα προβλήματα εδω μεσα παρουσιαζόνται σε όσους έχουν 7ταρια.Mηπως είναι καιρός να δοκιμασεται τα 10 πειραματικα τουλαχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Πάντα το τελευταίο λειτουργικό... Windows 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Τελικά το πρόβλημα μάλλον είναι τυχαίο. Χθες και προχθές, πάλι μου μαύρισε η οθόνη σε διαφορετικές στιγμές. Την μία ήμουν με τον Edge και σέρφαρα και την άλλη ήμουν στο menu του LoL για να διαλέξουμε χαρακτήρες. Έβαλα ξανά τους Drivers με DDU μετά από όλα αυτά... Sapphire's Nitro cooler design looks very clean and stylish, with black matte as its primary color and gray and silver highlights. You will find a nice metal backplate on the back. Dimensions of the card are 30.5 cm x 12.5 cm. https://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/R9_390_Nitro/3.html Κανείς δεν ξέρει. Δεν υπάρχει κανένα Review. Κάποια Video στο Youtube είναι από Έλληνες. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την Gigabyte R9 280Χ rev 2.0, με τη διαφορά οτι την μάυρη οθόνη μου την έβγαζε μόνο όταν ήμουν στο Facebook. Απενεργοποίησα το HW acceleration στον Mozilla και ήμουν οκ. Μετά που βγήκαν νέοι οδηγοί, λύθηκε τελείως το πρόβλημα αλλά τώρα μου βγάζει αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Και η asus?καλυτερη απο την gigabyte? Ελάχιστα καλύτερη, αλλά και αυτή εχει θέματα με τα VRM και την ψύξη τους. έχε στον νου για τις R9 300 series: Sapphire>MSI>XFX>PowerColor(VTX-3D)>Asus>Gigabyte 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ελάχιστα καλύτερη, αλλά και αυτή εχει θέματα με τα VRM και την ψύξη τους. έχε στον νου για τις R9 300 series: Sapphire>MSI>XFX>PowerColor(VTX-3D)>Asus>Gigabyte *Sapphire>MSI>XFX>PowerColor(VTX-3D)>Gigabyte>Asus 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apathya Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Παιδια, αξιζει η μεταβαση απο GTX 760 DirectCUII 2GB, στην συγκεκριμενη; Ή να περιμενω pascal; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Αν μπορείς να περιμένεις να περιμένεις.Αν θες να παίξεις παιχνίδια που δεν τα παίζει η 760 ή δεν δέχεσαι να κάνεις παραχωρήσεις να την πάρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChubbyFatBoy Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Θα ηθελα να αναφερθω στα frame drops. Επειδη εχω και εγω amd fx 6xxx στα ιδια παιχνιδια με την ιδια καρτα σε windows 10 εχω frame drops που σε windows 7 δεν υπαρχουν. Μιλαω για πολυ μικροτερα specs pc, αλλα ειναι κατι που παρατηρησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrBananaz Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 deleted Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Τα προβλήματα συνεχίζονται ακόμα και με τους νέους Drivers 16.4.2.Έχω κάποια glitches στην οθόνη που και που και κρασαρίσματα κάποιες φορές όπως και πριν. Δοκίμασα από χθες να βάλω το CPU default (αν και με τις προηγούμενες κάρτες δεν έκανε πρόβλημα) και αν συνεχίσει, το επόμενο που θα κοιτάξω όσο παράξενο και να ακούγεται είναι να αλλάξω το πληκτρολόγιο. Σε φίλο με παρόμοιο σύστημα με το δικό μου το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο του έκανε να κρασάρει το PC σχεδόν κάθε μέρα. Το άλλαξε με ένα άλλο και εδώ και 10 μέρες δεν έχει κάνει το παραμικρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Τα προβλήματα συνεχίζονται ακόμα και με τους νέους Drivers 16.4.2. Έχω κάποια glitches στην οθόνη που και που και κρασαρίσματα κάποιες φορές όπως και πριν. Δοκίμασα από χθες να βάλω το CPU default (αν και με τις προηγούμενες κάρτες δεν έκανε πρόβλημα) και αν συνεχίσει, το επόμενο που θα κοιτάξω όσο παράξενο και να ακούγεται είναι να αλλάξω το πληκτρολόγιο. Σε φίλο με παρόμοιο σύστημα με το δικό μου το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο του έκανε να κρασάρει το PC σχεδόν κάθε μέρα. Το άλλαξε με ένα άλλο και εδώ και 10 μέρες δεν έχει κάνει το παραμικρό. Κυνήγι μαγισών φίλε μου. Δεν βλέπω τίποτα από tips/fixes/drivers να πιάνει. Ξεκίνησα καταγραφή και ήδη γέμισα 1 Α4 μόνο τις τελευταίες 10 μέρες. Άλλαξα σκληρό, καλώδιο sata, sata port, ακλοκάριστο, power limit, gpu voltage (ίσως βοηθά στα +25mv ή placebo). Μετά το πάσχα μάλλον θα φορμάρω και άν δεν φτιάξει πάω για νέο σύστημα. Είναι τόσο random τα κρασαρίσματα που θα είναι χαμένος κόπος να τη στείλω για rma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα