hurin Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Τπ witcher το παίζεις από galaxy σωστά; Ναι. αλλά δεν έκανε update σήμερα. edit: Δεν φταίνε τα updates, τα απεγκατέστησα και το πρόβλημα συνεχίζει. Θα ξαναπεράσω drivers και βλέπουμε. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2016 από hurin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δες αν είναι ενεργοποιημένη η ρύθμιση που σου είπα. Εγώ μέχρι να βρω τι φταίει κόντεψα να αλλάξω όλες τις ρυθμίσεις της NVIDIA και νόμιζα ότι έφταιγε η κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Αφού έφαγα όλο το πρωινό, διαπίστωσα ότι τη ζημιά την κάνει το video capturing πρόγραμμα που έχω, το mirillis action. Αν φταίει και για τις μαύρες οθόνες σε desktop-youtube-video, θα το σουτάρω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μακάρι να είναι αυτό και να το βρήκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Η gigabyte τι λεει ρε παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Σε γενικές γραμμές οι υλοποιήσεις της είναι αρκετά ολοκληρωμένες όμως για τη συγκεκριμένη έκδοση η Sapphire έχει κάνει τη διαφορά!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Η gigabyte τι λεει ρε παιδια? Κάκιστες θερμοκρασίες.Σε r9 390 μόνο η sapphire nitro και η msi αξίζουν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Καλησπερα στην παρεα, Μπορει καποιος να μου πεις ΑΚΡΙΒΩΣ ποσο μεγεθος εχει η sapphire nitro R9 390???Καποιος που την εχει δλδ... Σκεφτομαι να την τσιμπησω αλλα φοβαμαι οτι δεν χωραει στο κουτι της υπογραφης μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Τελικά το πρόβλημα μάλλον είναι τυχαίο.Χθες και προχθές, πάλι μου μαύρισε η οθόνη σε διαφορετικές στιγμές. Την μία ήμουν με τον Edge και σέρφαρα και την άλλη ήμουν στο menu του LoL για να διαλέξουμε χαρακτήρες.Έβαλα ξανά τους Drivers με DDU μετά από όλα αυτά... Καλησπερα στην παρεα, Μπορει καποιος να μου πεις ΑΚΡΙΒΩΣ ποσο μεγεθος εχει η sapphire nitro R9 390???Καποιος που την εχει δλδ... Σκεφτομαι να την τσιμπησω αλλα φοβαμαι οτι δεν χωραει στο κουτι της υπογραφης μου. Sapphire's Nitro cooler design looks very clean and stylish, with black matte as its primary color and gray and silver highlights. You will find a nice metal backplate on the back. Dimensions of the card are 30.5 cm x 12.5 cm. https://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/R9_390_Nitro/3.html Η gigabyte τι λεει ρε παιδια? Κανείς δεν ξέρει. Δεν υπάρχει κανένα Review. Κάποια Video στο Youtube είναι από Έλληνες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Η gigabyte τι λεει ρε παιδια? Μέτρια προς κακα πράγματα. Κακές θερμοκρασίες, και αρκετές αναφορές για Black/blue screens, voltage lock και bios lock. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Με πρόλαβε ο τζιμάκος . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Heat εκανες εγγραφη στο site της Sapphire? Γιατι κατα καιρους προσφερει τρομερες εκπτωσεις σε games,καρτες κ.τ.λ. και δεν ειναι απλα διαφημιστικο τρικ,δινει υλικο καθε μηνα. Και δινει και απο μια καρτα δωρο ανα κατηγορια νομιζω. (Μιμειται την EVGA υποπτευομαι. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ναι έχω κάνει. Sapphire Select Club δεν λες; Έχουν γίνει τόσες οι εγγραφές πλέον στα Sites που πραγματικά με πιάνει πονοκέφαλος.Δεν ξέρω καν τον κωδικό μου. Edit: Τελικά δεν είχα κάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanc3lot Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Αν χρησιμοποιείς Chrome ή Android, πήγαινε: passwords.google.com (μπες με τα στοιχεία σου) και κάνε αναζήτηση ότι θες, σου έχει όλους τους κωδικούς που έχεις βάλει γενικότερα ;-) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Sapphire's Nitro cooler design looks very clean and stylish, with black matte as its primary color and gray and silver highlights. You will find a nice metal backplate on the back. Dimensions of the card are 30.5 cm x 12.5 cm. https://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/R9_390_Nitro/3.html Εσυ την εχεις απο οτι βλεπω...μπορεις να την μετρησεις που θα ειναι κ το 100% σιγουρο ποσο μεγεθος εχει? Γτ αλλου διαβαζω οτι ειναι μεγαλυτερη απο 30.5cm και εχω φοβηθει λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα